PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Informacije, ki nam bodo olajšale duhovno rast in delo na sebi

Informacije, ki nam bodo olajšale duhovno rast in delo na sebi

Tokrat s Tino Orel o tem, kako lahko djotiš pomaga, da se uskladimo z naravnimi ritmi, da razumemo vzroke in možne posledice, ter da hkrati preventivno zmanjšamo karmične obremenitve in povečamo svobodno voljo. Spoznavamo tudi ostale dejavnosti, s katerimi se ukvarja: energijske vaje za sproščanje blokad, obrazno jogo, bars terapije, vaje za korekcijo vida, pa tudi, kako si z Bachovimi kapljicami naravno učinkovito pomagati v čustvenih stiskah vsakdanjega življenja pa tudi pri nespečnosti, hujšanju, pomanjkanju motivacije, pomanjkanju poželenja itd. Ne spreglejte!


Za usklajevanje samih s seboj nam v prvi vrsti pomaga tudi meditacija. Medtem ko sodoben čas človeku ponuja vrsto navideznih dobrin, ki naj bi mu bile v življenju v podporo in pomoč, se zdijo starodavne in preizkušene tehnike meditacije, zlasti tiste, ki so usmerjene na umiritev uma, nekako v nasprotju z zahtevami časa visokih tehnologij in »velike hitrosti«.

Pa vendar tako izkustvo ljudi, ki redno meditirajo, kot tudi izsledki znanosti kažejo, da so različne tehnike meditacije sodobnemu človeku lahko v pomoč pri krepitvi  telesa, uma in duha, predvsem pa v izogib pred duhovnim razvrednotenjem.

Najdite svoj način meditacije. Na Klepetu v pomoč uporabljamo Meditacijo učitelja, ki je na fizični ravni zgolj kartonček z neberljivimi simboli, v samem bistvu pa veliko veliko več.

Meditacija učitelja

Meditacija učitelja

Meditacija učitelja je na fizični ravni zgolj kartonček v velikosti A5. Kot Živa knjiga …

10,00

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.