Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

6 vikend opravkov, ki lahko drastično spremenijo vaše življenje

6 vikend opravkov, ki lahko drastično spremenijo vaše življenje

Če kdaj, ste se pa verjetno letos naužili prostih vikendov, ko ste kvečjemu posedali na balkonu in brali časopis … Ste prišli morda na katero od teh 6 idej, ki lahko dejansko drastično spremenijo vaše življenje? Če še niste, je zdaj čas … Sploh za zadnjega, šestega, ki je bil do pred kratkim prepovedan − da si privoščite vikend oddih. Skoncentriran čas, ki ga namenite samo sebi, lahko namreč izjemno obogati vaše življenje, sploh če je v celoti namenjen raziskovanju dušnega sveta in duhovni rasti. No, mi imamo za vas super predlog, da se nam 3.– 5. 7. 2020 pridružite na Vikendu za dušo v Strunjanu, na katerem bodo z nami odlične predavateljice Marija Marinko, Tina Orel, zvočna terapevtka Živa Leskovšek ter energijska predavateljica in terapevtka Martina Veseljko. 

Tokratna vsebina predavanj oz. aktivnosti Vikenda za dušo bo torej temeljila na spoznavanju dušnega sveta in duhovni rasti! Djotiš svetovalka Tina Orel se bo osredotočila na povezovanje žensk ter spoznavanje indijske astrologije in raznih energijskih tehnik, Marija Marinko nas bo naučila, kako nas lahko bremenijo nerojene duše, splavi, entitete, ki so prilepljene na človeka ali dom, coach voditeljca Martina Veseljko pa bo predavanje namenila energijskim tehnikam za izboljšanje življenja. Preizkušali bomo tehnike samonegovanja in osebne rasti, poslušali modrosti izbranih strokovnjakov, prečiščevali čustva, se naučili akumuliranja energije in meditacijskih tehnik, spoznavali razna orodja za duhovno rast, obenem pa seveda dobro jedli in se popolnoma prepustili zvočnim sprostitvam z Živo Leskovšek ter se domov vrnili bogatejši, lahkotnejši in izpopolnjeni. 

Kje? Na strateški, energijsko bogati lokaciji

Mesečev zaliv sodi v krajinski park, ki je izjemnega geografskega, botaničnega in živalskega pomena zaradi podvodnih travnikov in tudi do meter velikih školjk – leščurjev. Po meritvah svetovno znanega zdravitelja zemlje Marka Pogačnika velja za najmočnejšo energijsko točko v Sloveniji – tu naj bi bilo stičišče energijskih meridijanov oz. tako imenovanih zmajevih črt. Mesečev zaliv (ali Zaliv sv. Križa) je najbolj skrit, najteže dostopen, a hkrati najlepši biser Strunjana oz., po mnenju mnogih, celotne slovenske obale.Kaj? 

Kot rečeno, spoznavali bomo modrosti, preizkušali tehnike, sklepali prijateljstva, izlili svoja čustva, se tudi zjokali, če bo treba, predvsem pa si bomo dovolili biti točno to, kar tudi smo, brez mask in pričakovanj, kakšni bi morali biti! Na Vikendu za dušo se ljudje prepustijo, odvržejo tovore in se domov vrnejo z notranjim nasmehom, bolj lahkotni pa tudi opremljeni z znanjem, ki ga lahko nato širijo naprej. Vsakodnevno se bosta izvajali zvočna kopel z gongi in kristalnimi instrumenti pa tudi dnevna telovadba za pomlajevanje in dolgoživost.

 

Tematike podrobneje: 

MARTINA VESELJKO: proces osebnega razvoja in iz teme v svetlobo

Kako se reprogramirati v osebnost, kakršno želimo imeti?

Kako se notranjo osvoboditi, dobiti notranjo moč?

Predstavitev energijsko-praktičnega treninga za mentalno-čustveno stabilnost, vitalnost in uravnoteženost ter za zdravo in svobodno telo in duha. 

MARIJA MARINKO: kako nas lahko bremenijo nerojene duše, splavi, entitete, ki so prilepljene na nas ali so v našem domu

Kaj je duša? Kako nerojena duša (splav) vpliva na zdravje matere? Kakšen vpliv ima duša pokojnika, ki ni po smrti telesa šla v astral in je ostala tu? Kaj je duhovna in kaj družinska karma? 

Ostali dejavniki, ki vplivajo na zdravje ljudi.

TINA OREL:  indijska astrologija, povezovanje žensk, energijske tehnike

Kaj je djotiš? 

Kaj pomenijo hiše, znamenja in kako brati djotiš karto?

Izvajanje energijskih vaj, dvig ženske energije in joga obraza.

ŽIVA LESKOVŠEK: jutranje vadbe in zvočne sprostitve

Če težko pričakujete Vikend za dušo, pa bi pred tem radi (morda prvič) preizkusili efektivnost zvočne kopeli, potem vabljeni, da se nam pridružite na prazno luno (22. maja)!

Energije bodo tako ali tako močne, drugi kvalitetni doprinos temu večeru pa bo razvajanje in popolna sprostitev ob zvočni kopeli s kristalnimi in ostali instrumenti, ki proizvajajo celicam ustrezne vibracije.

Več spodaj: 

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/zvocna-kopel-z-jasmino-in-zivo-22-maj.html

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-za-duso-v-strunjanu-z-gosti.html 

Sorodne objave

To sta najpogostejša vzroka za visok holesterol

Holesterol je le simptom. In kaj je vzrok? Najpogostejša sta dva, in sicer tiha vnetja in zamaščena jetra. Če torej …

Ste zaprti? Ljudske rešitve, ki pomagajo!

Zaprtje za seboj prinese polno nevšečnosti. Slabo počutje, nejevolja, napihnjenost ... Kako se ga rešiti z ljudskimi …

5 enostavnih navad, ki jih priporoča upokojena svetovalka za prehrano

Ste konec leta sestavljali svoje novoletne zaobljube? Se jih sredi januarja še držite? Shujšala bom 10 kil, vsak dan bom …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.