PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

5 rastlin, ki v dom privabljajo srečo in pozitivno energijo

5 rastlin, ki v dom privabljajo srečo in pozitivno energijo

Rastline so odlična dekoracija v domovih in na vrtu, hkrati pa tudi zanesljivi čistilci zraka. Če jih postavimo na pravo mesto (o tem govori umetnost urejanja prostora feng shui), pa lahko imajo tudi bolj subtilne pozitivne vplive na vsakdanje življenje. Rastline namreč oddajajo različne energije (pozitivne ali negativne) ... Spodnjih 5 prinaša v dom srečo in blagostanje.

  1. Orhideja

Orhideje veljajo za popularno in sofisticirano cvetje, ki ga najdemo na okenskih policah zlasti pri Evropejcih. V dom bodo prinesle svež zrak – ponoči namreč oddajajo kisik –, zato je priporočljivo, da jih postavite v spalnico. Zaradi prijetnega vonja okrepi voljo in ljubeznivost ter odstranjuje negativnosti. 

  1. Aloja

Alojo verjetno poznate predvsem po njenih številnih pozitivnih učinkih na zdravje, v resnici pa je koristna tudi pri zagotavljanju prijetne energije in harmonije prostora. Postavite jo na mesto, kamor sončna svetloba posveti posredno (indirektno), hkrati pa poskrbite za ustrezno zalivanje. Pršite jo po malem, saj ji preveliko vode ni povšeči. Aloja bo iz prostora odgnala slabo energijo in negativne vibracije. 

  1. Vodni bambus

Vodni bambus prinaša radost in blaginjo. Po feng shuiju predstavlja njegova navpična oblika element lesa, ki krepi energijo, življenjsko moč in telesno vzdržljivost. Postavite jo v zmerno svetel vogal stanovanja.  

  1. Sivka

Sivka je magična cvetlica z blagodejnimi lastnostmi. Odstranjuje toksine iz doma ter pomaga pri nespečnosti, depresiji in glavobolih. Hkrati v prostor vnaša zaščito in blagostanje. 

  1. Vrtnica

Vrtnica je tipični simbol ljubezni. Njena energija deluje nežno in čutno ter krepi ženski pol. V dom prinese več romantike in strasti. 

Drugi načini, kako privabiti dobro energijo v dom: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/preobrazba-doma-ki-nic-ne-stane.html

Feng shui spletno predavanje: https://klepetobkavi.si/spletna-predavanja/spomladansko-energijsko-ciscenje-doma-po-feng-shui-nacelih.html 

Sorodne objave

Kaj pa, če je rešitev ozemljevanje? Kaj lahko naredimo?

Kako deluje ozemljitvena podloga?Podloga za stol je prevodna in vas preko ozemljene vtičnice (ne, to ni elektrika, …

Zdravilni učinki digitalnega detoksa! Prihaja 21. december, najboljši čas za to ...

Digitalni detoks je proces, kjer posameznik namerno zmanjša ali popolnoma prekine uporabo elektronskih naprav, zlasti …

Kakšna je dobra in varna igrača? Kakšna je slaba igrača? Ob svetovnem dnevu otroka bodimo pozorni ravno na to!

Svetovni dan otroka, ki ga praznujemo 20. novembra, je dan, posvečen mednarodnemu bratstvu in razumevanju med otroki ter …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.