Jasminino rojstnodnevno presenečenje! Izkoristite dneve brezplačne poštnine za nakupe v spletni trgovini.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

4 najbolj priljubljene energijske točke na Balkanu (za dopust ali izlet)

4 najbolj priljubljene energijske točke na Balkanu (za dopust ali izlet)

1. Dolina bosanskih piramid 

Bosanske piramide so eden največjih tovrstnih artefaktov na svetu. Stojijo na zares strateški lokaciji, saj so pod njimi izvori energije in energijsko sevanje, informacije iz duhovnega sveta, ki jih dobimo preko njih, pa nam lahko služijo kot kažipot, ustvarjalna ideja ali navdih za raziskovanje. Na podlagi številnih meritev in laboratorijskih izvidov pri izkopavanjih najdenega materiala so piramide po svoji naravi elektromagnetne in ultrazvočne.

V podzemnih tunelih Ravne in na piramidi Sonca so namerili Schumannovo resonanco (7,83 Hz). Gre za vibracijo, ki najbolj ustreza vsem živim bitjem in sprošča človekovo telo, poveča razvoj inteligence in uma ter duševne zavesti. Podzemni predori so grajeni tako, da se strop izmenično viša in niža. Posledica tega je naravno kroženje zraka, ki je, kljub temu, da smo nekaj metrov pod zemljo, izredno svež in čist. V labirintih ni prisotnih negativnih sevanj in negativne energije iz podzemnih tokov. Glede na meritve je koncentracija negativnih ionov trikrat do štirikrat večja kot na planinah! Bosanske piramide so tudi trn v peti marsikateremu raziskovalcu, saj dogajanja, katerim smo priča, ko obiščemo ta nenavaden kraj, preprosto v večini niso znanstveno razložljiva. Kljub vsemu pa ne gre zanikati, da v vsej dolini bosanskih piramid dokazano obstajajo posebne energije, ki delujejo kot inteligentna energetska naprava, konstrukcija pa s kirurško natančnostjo upošteva vodne tokove in njihova presečišča.

Razen teh nenavadnih odkritij so tu še druge, subtilne energije, kot npr. orgonska energija (oz. či ali prana), torzijsko polje, Teslovi skalarni valovi itd. 

Mi odjahamo v Bosno 23. 7. -26. 7. 2020. Se nam želiš pridrušiti?

VEČ INFORMACIJ O POTOVANJU NAJDEŠ TUKAJ.

2.  Kamenjak

Velja za energijsko močan rt, skozi katerega teče ena od dveh primarnih zmajevih črt. Dejstvo je, da je po vsem svetu na zmajevih črtah postavljenih veliko svetišč različnih religij in seveda si lahko zastavimo vprašanje, kaj je tisto, ki lahko da lokacijam, izbranim na zmajevih črtah, sveto dimenzijo.

O zmajevih črtah je pisal tudi Aurigo:

Zmajeve črte

Omrežje zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih …

23,11

3. Medžugorje

Je znan romarski kraj v Občini Čitluk v Bosni in Hercegovini, poznan po domnevnih Marijinih prikazovanjih. Potem ko naj bi se na hribu nad vasjo leta 1981 šestim najstnikom prikazala Marija, zdaj tja roma na milijone vernikov z vsega sveta. Na Medjugorskih hribih so energijske točke, ki naj bi bile res posebne.

V jeseni pa se bomo odpravili tudi mi tja. V kolikor ste zainteresirani za potovanje, nam lahko pišete že zdaj na dogodki@klepetobkavi.si in tako boste prvi obveščeni o celotnem programu. 

4. Otok Iž

Otok Iž je znan kot najmočnejša energijska točka Jadrana in tradicionalna Klepetova destinacija za oddih za dušo in telo. Pisma, ki nam jih pošiljate po prihodu z duhovnih počitnic na Ižu, nam pogrejejo srce, hkrati pa nam dajo vedeti, da resnično prinašajo pozitivne transformacije tako na čustvenem kot telesnem nivoju. »Nisem vedela, kaj je to dopust, dokler nisem šla z vami! Spremenili ste mi življenje in odkar hodim z vami, sem druga oseba!« Tradicionalni poletni oddih na otoku Ižu bo tudi letos namenjen prečiščevanju duše in regeneraciji telesa. Preko raznih tečajev in delavnic bomo spoznavali sami sebe, izvajali bomo tibetanske, jogijske in tai chi vaje, razvajali se bomo s kopanjem v morju in uživanjem v zvoku kristalnih posod, kurili bomo ogenj, dobro jedli ter se hote ali nehote drastično zunanje in notranje spreminjali na bolje. Če vam je ob tej novici poskočilo srce, potem se hitro pogovorite s svojo glavo in si rezervirajte svoje mesto. 7 dni globoke sprostitve za dušo in telo, nova znanja, nove izkušnje, res dobra in zdrava hrana ter izjemno vzdušje!

Preverite program na naši spletni strani, poskrbljeno je tudi za prevoz! VEČ INFORMACIJ NAJDETE TUKAJ.

4

Sorodne objave

FIZIKALNI NESMISEL?! Kako je mogoče hoditi bos po žerjavici in se pri tem ne opeči?

Če zvesto spremljate oddajo, potem veste, da smo lani našega Kristijana inciirali v Klepetovega člana s posebnim …

Kaj nam prinašajo junijske energije z vidika karme, astrologije/numerologije in feng shuija?

Mesec junij je v vibraciji števila 6, ki govori o lepoti, denarju, umetnosti, ljubezni in vrednotah. Šestica si želi, da …

Rodila sem, zdaj pa bi nazaj svoje telo!?!

Neverjetno je, kaj vse zmore žensko telo in kako ga nosečnost lahko spremeni.  Zares sem hvaležna za to izjemno …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.