Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

3 kristali, ki bi jih moral poznati vsak!

3 kristali, ki bi jih moral poznati vsak!

Že najstarejše civilizacije so ugotovile, da kristali okrepijo osebno in planetarno energijo, zaradi česar so jih različna ljudstva uporabljala kot talismane za srečo oz. zaščito. Tokrat boste izvedeli, kako in kdaj je zbirateljica mineralov Dana Rakovc navezala stik z njimi, kaj ji pomenijo ter na kak način jih sama uporablja. Imajo kristali, kamni in minerali sploh kakšno dodatno vrednost razen estetske? Kako ravnati z njimi? Je določeni kristal dober za vsakega človeka? Spoznali boste tipične kristale za ljubezen, prijateljstvo, povezanost, harmonijo, boljšo samopodobo ter komunikacijo in medsbojne odnose pa tudi, kako si iz kristalov oz. kamnov pripraviti eliksir. Ne zamudite ogleda posnetka!

 

Klepetov top izbor kamnov/kristalov

 

Moldavit

Kristali in kamni, zlasti taki, ki so na Zemlji že tisočletja, imajo zagotovo prav posebno moč. Eden od njih je moldavit, ki je bil na planet poslan s prav posebnim poslanstvom – dvigniti vibracijo človeštva. Ob prvem stiku z njim lahko zaznamo nenavadno energijo, saj velja, da veča jasnovidne sposobnosti in intuicijo, predvsem pa deluje na srčno čakro. Ko torej govorimo o krepitvi intuicije, je moldavit res zelo poseben! Tega se nemalo ljudi, zaradi njegove močne vibracije, pravzaprav kar boji. Moldavit namreč povzroči, da vse, kar ne deluje v človekovo najvišje dobro, enostavno odpade. To je sprva lahko grenka, a na dolgi rok vsekakor prepotrebna sprememba na bolje. Če torej želite svoje življenje spremeniti in rabite pri tem malce pozitivne spodbude, dovolite, da opravi svoj prispevek tudi ta nenavaden zvezdni kamen. Preko njih se povezujemo tudi z drugimi uporabniki moldavitov. Bistveno pa je predvsem to, da zaradi njegovih visokih vibracij ne pozabite na prizemljevanje – sedenje na tleh, boso hojo, sprehod po gozdu …

MOLDAVIT obesek s srebrno zanko 2,2g – 3,6g

Moldavit je brez dvoma eden izmed najmočnejših kamnov za razvijanje jasnovidnih …

88,00

Aragonit

Tradicionalno so ga uporabljali za krepitev moči magijskih obredov, danes pa je priljubljen v feng shuju kot družinski kristal, ki okrepi energijski občutek doma, vzpostavlja ravnovesje med različnimi karakterji in energijami oseb, ki živijo skupaj, ter odpravlja razna negativna čustva. Primerno se je ob njem tudi učiti ali delati, saj krepi koncentracijo. Njegova vibracija uravnoteža astralno telo, prizemljuje in hkrati pomaga premagovati stres in tesnobo. Stabilizira prehiter duhovni razvoj in tudi prehiter razvoj otroka.


Libijsko steklo

Je z energijskega vidika res fascinanten kamen, saj pomirja in daje občutek večje volje do življenja. Krepi energijske pretoke po celem telesu in kljub sončni barvi vzpostavlja tudi stik z energijo elementa zemlje. Priporočljivo je, da ga uporabljamo kot katalizator pri postopkih zbiranja energije v hari – tej energiji da namreč tudi noto zelo visoke vibracije. Po dolgotrajnejši uporabi varuje pred vzpostavljanjem energijskih vezi, preko katerih lahko drugi manipulirajo z nami oz. nam jemljejo osebnostno moč, hkrati pa transferira procese čustvovanja, zaradi česar smo sposobni brez pretresov sprejeti kakršne koli vibracije in dogodke. Vidci ga uporabljajo za krepitev jasnovidnosti, pogostokrat skupaj s hiastolitom. Pomaga izstopiti iz vnaprej začrtane karmične linije, ima pa tudi sposobnost praktične manifestacije, ki ni vezana na namere, generirane iz okolja, ampak na inspirativne namere človekove duše.

Libijski tektit #111 (177,14g)  A+++

Libijski tektit #111 (177,14g) A+++

Redek kamen, visoko cenjen in posledično vsako leto dražji ...

1.100,00

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.