Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

3 knjige in 3 filmi, ki dvigujejo vibracijo

3 knjige in 3 filmi, ki dvigujejo vibracijo

Dvigovanje vibracije fizičnega telesa je zahteven proces, ki sledi razvoju posameznikove zavesti. Če že delate na razgrajevanju ega, redno meditirate, prihajate do spoznanj skozi vaša življenjska izkušnje ter čistite psihološke, emocionalne in energetske blokade, verjetno dvigujete svojo vibracijo in širite svojo zavest. 

Obstajajo pa tudi odlični knjige in filmi, prek katerih boste ta proces še pospešili. Spodnji seznam knjig in filmov zagotovo spada v kategorijo “transformaivno”. 

 

Knjige

  1. Sporočilo iz druge galaksije

Knjiga Sporočilo iz druge galaksije prebuja dušni praspomin. Je posebna zgodba za otroke in odrasle, ki govori o planetu Merope, ki je nadvse podoben Zemlji, le da tam povsem zaupajo naravi. 

 

  1. Živa knjiga 

Deluje po principu vzpostavitve povezave z Univerzumom. Po stiku z Živo knjigo se nam v življenju začnejo dogajati stvari, ki jih na zavedni ravni prepoznavamo kot spremembe v odnosih, okoliščinah in vsakdanjih situacijah. Izjemno krepi intuicijo. 

 

O tem, kako uporabljati Živo knjigo, je v posnetku povedala Maria Ana Kolman: 


  1. Kako spremeniti tok usode?

Vsebuje opise načinov, kako v čim večji meri postati zavestni sokreator toka usode. Knjiga omogoča razumevanje mehanizma usode ter opisuje tehnike in metode za vsakdanje življenje, ki prepišejo program usode.

 

Filmi 

  1. Koliba (The Shack)

Govori o duhovnem popotovanju junaka, ki se po hudi družinski tragediji znajde v vrtincu depresije, zaradi katere podvomi v vsa svoja prepričanja o svetu. Na poti spozna pomembne resnice, ki preobrazijo njegovo razumevanje svoje tragedije in mu za vedno spremenijo življenje.

  1. Delo (The Work)  

Dokumentarni film, ki se dogaja v zaporu in prikazuje neposreden, vendar izredno učinkovit način terapije. Pomaga razumeti vzroke, zakaj večina ljudi v sebi nosi destruktivna nagnjenja, čustvene bolečine in rane, ki nas spremljajo v vsakodnevnem življenju. 

 

  1. V maternici (in Utero)

Film odkriva, kako obdobje v maternici odločilno vpliva na človekovo nadaljnje življenje. Prikaže, kako se bremena naših prednikov prenašajo na naslednje generacije. 

živa knjiga

Živa knjiga

Živa knjiga aktivira "antene", s katerimi lahko prestrežemo energijske frekvence, ki jih …

30,00
Sporočilo iz druge galaksije ... za dušo

Sporočilo iz druge galaksije ... za dušo

Sporočilo iz druge galaksije ... za dušo je knjiga, ki aktivira vaš praspomin!

28,00
23,50
-4,50

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.