Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

3-je pogoji, da vsaka neozdravljiva bolezen postane ozdravljiva!

3-je pogoji, da vsaka neozdravljiva bolezen postane ozdravljiva!

Zagotovo ste že slišali za stavek, da ne obstajajo neozdravljive bolezni, samo neozdravljivi ljudje.
No, sama nekako resoniram s tem, da tako in tako nobena stran na svetu ne zdravi, zdravi se telo samo. Menim, da je naš samoozdravitveni sistem najmočnejši in najmogočnejši proces, ki pa je v sodobnem življenju nadvse okrnjen, ker se konstantno vmešavamo, oziroma se okoljske zadeve vmešavajo nanj.

Kakorkoli že, mnogi se strinjajo, da lahko prav vsaka bolezen pod tremi pogoji postane ozdravljiva. Ti trije pogoji dejansko predstavljajo nek holističen pristop življenja na zemlji in osebno na svojo kilometrino 4.200 posnetih oddaj z 3000+ gosti iz vsega sveta, verjamem tudi v čudežne ozdravitve, ki gredo preko vseh fizičnih meja, ki jih poznamo. Vem, da se dogajajo, študirala sem jih in spoznala ogromno ljudi, ki bi že desetletja morali biti mrtvi.

zemeljski pogoj: DOVOLJ ČASA
Za zdravljenje potrebujemo načeloma dovolj časa. Čas je zasidran v naših celicah. Poznamo cirkadialni ritem, ki nekako govori o tem, kdaj imajo naši organi svoj delavnik. Obstaja tudi čas, ki je namenjen nosečnosti in ga je potrebno spoštovati. Nihče ne more reči, da ženska lahko v treh mesecih rodi polno razvitega in zdravega otroka, kajne? In vsak organ ima tudi za regeneracijo svoja pravila, svoj čas. Svoj čas ima tudi zdravljenje samo, da se telo resetira.
Čimprej, tem boljše kajne? Da, to poznamo in nam je jasno, bi pa na tem mestu zapisala pritoževanja mnogih holističnih zdravnikov in drugih, ki recimo pri onkoloških in drugih napredujočih boleznih pridejo "na vrsto", ko uradni zdravniki že dvignejo roke nad njimi in so jih že izčrpali s postopki uradne medicine. Osebno nisem proti ničemur, niti uradni medicini. Sem pa definitvno ZA, da se človek pri težkih boleznih vsede sam s sabo, pomeni s sabo in si naredi nek načrt, ker sicer mu vsak dan nekdo pove za neko čudežno zadevo in je samo zmeden.
Napišem spodaj kje lahko najdete odličen priročnik (brezplačni) za onkološke bolnike.

 

2. pogoj: KAKO IN S ČIM?
Telo ima sposobnost samozdravljenja, ki bi se je morali bolj zavedati in jo spoštovati.
To pomeni, da ga zaščitimo na način, da se ne vmešavamo in da preprečimo, da se vanj vmešavajo zadeve kot so težke kovine, elektro magnetna sevanja, mikro plastika. To je osnova. Da se telo pozdravi potrebuje mir, temo, sonce, vodo, zrak, smeh, fajn družbo občasno, samoto tudi. Najvišje kakovosti.
Vse se zaceli kot kost, samo dajte mir in odstranite ovire.
Na tem mestu bi omenila težke kovine, ker smo razvili res odličen program za odstranjevanje, ki ga najdete na www.klepetobkavi.si pod zavihkom brezplačno. V priročniku boste spoznali, da se težke kovine odstranjuje v treh fazah. Najprej iz krvi, potem iz tkiv, šele potem pa iz živčnega sistema in možgan, kjer delajo največ problemov. Alge in zelenje pomaga tudi pri odstranjevanju mikroplastike iz telesa, ampak mora biti OK tudi limfa, sicer te smeti samo plavajo v telesu, se pa dejansko ne izločijo.

3. pogoj: FAKTOR VERJETI ALI VEDETI?

Preberite si kakšno zgodbo o tem, kako razum nadvlada fizično telo. Kako delujeta placebo in nocebo. Ugotovili boste, da imate v svojem telesu nekaj, kar ima neizmerljivo moč in gre lahko čez vse zemeljske prepreke, preseka gravitacijo in vse, kar smo mislili ali pričakovali.
Ko prebudite te moči in jih uporabite za svoje zdravljenje, ste dobesedno brez ovir. Da smo si na jasnem, to ni tisto, ko se gledaš v ogledalo in si govoriš JAZ SEM ZDRAV, medtem pa tvoje telo doživlja stres, ker si lažeš in to ve.
So drugi nivoji in načini.

Triki za zdravljenje in pomlajevanje

Obstajajo ljudje, ki so zelo bolni in si želijo zdravje.
Obstajajo ljudje, ki so zdravi in si želijo lepoto (dober izgled).
Protokol bolnih in zdravih za doseganje svojega cilja pa je .... ENAK!

Veš kakšen je to?
Umiri vnetja v telesu,
zrihtaj limfo, da se popravi imunski sistem, drenaža in odvoz smeti iz telesa
poskrbi za redni detox
daj telesu osnovna goriva in popravi pomanjkanje mineralov, vitaminov, kislin in ostalega.

To je tudi eden od razlogov, zakaj sem v Cipru na kliniki, kjer sem tudi sama preživela teden dni, srečevala zelo bolne ljudi ali pa zelo bogate ljudi.
Moje poročilo celotnega tedna, vsega kar sem doživela, pa tudi kako zdravljenje poteka pri njih in podobno, si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Jasmina Kandorfer, dip. del. ter. Zdravstvene fakultete, holistic health approach

Sorodne objave

Jasminino osebno sporočilo vsem ženskam v marcu + darilo: ZLATI LOTUS

Draga ženska, rada bi ti priznala, da sem bila toliko let izjemno stroga, povsem neizprosna do sebe. Preganjala sem sebe …

Jasmina osebno: Kako sem dojela kaj pomeni dom in ... roža življenje kot ključ, ki je lahko tvoj obesek za ključ! Darilo zate ...

Začel se je naš mesec. Mesec MAJ, ko pri nas praznujemo številni v ekipi, sama pa ga zaključim na zadnjega maja, ko bom …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.