Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

13-letna najstnica s paranormalnimi sposobnostmi!

13-letna najstnica s paranormalnimi sposobnostmi!

Zagotovo najbolj odmevna zgodba v letu 2020 je 13-letnica, ki bere dušne zapise, bere dušne dogovore, ima vstop in vpogled v različne realnosti. Svojo identiteto skriva. Za njene sposobnosti vedo samo starši in njena najboljša priljateljica.  Za vse ostale pa je ... samo najstnica. 

Jasmina tej zgodbi ni mogla verjeti, zato je družino poleti osebno obiskala in z njimi preživela nekaj ur. Ali so jo v to porinili starši? Je to nateg ali ima dekle res neke sposobnosti?

Vse to je Jasmina osebno preverila in ugotovila, da gre za resničen dar in nekaj posebnega, zato je deklici izpolnila željo, jo povabila v oddajo, kmalu pa boste lahko Auroro tudi spoznali v spletnem predavanju. 

Več o predavanju najdete TUKAJ.

Mimogrede, pri 12 letih je napisala tudi svojo knjigo. Da, prav ste prebrali. Pisati jo je začela okrog desetega leta. Knjiga je na voljo v manjšem številu, ki jo je financirala družina sama, priporočamo v branje. 

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.