Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

12 neizpodbitnih dejstev o bosanskih piramidah

12 neizpodbitnih dejstev o bosanskih piramidah

Bosanske piramide so eden največjih tovrstnih artefaktov na svetu. Stojijo na zares strateški lokaciji, saj so pod njimi izvori energije, železna plošča, znotraj njih je energijsko sevanje, informacije iz duhovnega sveta, ki jih dobimo preko njih, pa nam lahko služijo kot kažipot, ustvarjalna ideja ali navdih za raziskovanje. Zaradi učinka negativnih ionov in skalarnih energij se omenjajo tudi kot zdravilo za korono (LINK DO ČLANKA: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/ucinek-negativnih-ionov-in-skalarnih-energij-v-mestecu-visoko-bosanske-piramide.html

Zagotovo so bosanske piramide v mestecu Visoko omembe vredna postojanka, v nadaljevanju pa razkrivamo 12 gotovih dejstev, ki veljajo zanje: 

 

  1. Geometrija bosanske piramide Sonca

Vse piramide na svetu imajo obliko štiristrane piramide. Satelitski posnetek piramide Sonca kaže celo njihovo popolno geometrijsko obliko (za vse štiri stranice – enakokraki trikotniki).

  1. Orientacija piramide je obrnjena proti strani, s katere prihaja svetloba

Geomorfološka oblika bosanskih piramid ni posledica tektonskih gibanj, orientirana pa je skoraj popolno. Odstopanje od popolne usmeritve S–J je minimalno (0 stopinj; 12 minut). 

  1. Piramide se hladijo hitreje od okoliškega prostora

Satelitska geotermalna analiza kaže, da so temperaturne razlike bosanskih piramid preko dneva večje od okoliških krajev. Zagrejejo in ohladijo se prej. 

  1. Umetni gradbeni material

Geopolimerni betonski bloki na severni strani piramide Sonca so nenavadni in tako posebni, sa ga današnja znanost praktično ni sposobna ustvariti.

  1. Starost piramide

Po poročilu federalnega inštituta za pedologijo je minimalna starost piramid v Bosni ocenjena na 12.000 do 15.000 let, radiokarbonska analiza fosilnih delov na piramidi Sonca pa kaže neverjetno starost 29.200 (+/- 400) let!

  1. Podzemni tuneli

Očiščena mreža podzemnih tunelov v bosanskih piramidah (izmerjena do poletja 2020) je skupno dolga 2,2 kilometra, križišče v tunelu Ravne pa je staro več kot 30.000 let. Megakeramični blok K-2, ki tehta 8 ton, je bil v podzemne tunele (180 metrov globoko) postavljen pred več kot 30.000 leti. 

  1. Skalarna geometrija

Tri piramide v dolini Visoko skupaj tvorijo obliko pravilnega trikotnika. Vrhovi piramid Sonca, Mesec in Zmaj skupaj tvorijo obliko pravilnega enakostraničnega trikotnika (2,2 kilometra pa meri posamezna stranica). 

  1. Zlati rez

Vrhovi piramid Sonce in Ljubezen skupaj z vrhoma Krnice in Četnica so v postavitvi, ki predstavlja zlati rez. 

  1. Skalarna geometrija − enakokraki trikotnik

Vrh piramide Sonce, gomile v Vratnici in kompleksa tunelov Ravne tvorijo obliko enakokrakega trikotnika.

  1. Teslini skalarni valovi na vrhu piramide Sonca

Hrvaška raziskovalna skupina je odkrila energijsk valove 28 kHz. 

  1. Zdravilni učinki

  2. Lokacija

Železna podzemna plošča, kvarc, podzemni vodni tokovi, ultrazvočni valovi



Vse slike so sposojene z Yt-posnetka spodaj. Podrobnejši opis najdete v posnetku:

Odkritelj bosanskih piramid dr. Semir Osmanagić nas v dolini bosanskih piramid pričakuje 30. 7. 2020. Če želite zraven, najdete več info na povezavi: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/potovanje-v-dolino-bosanskih-piramid-1868.html 

Sorodne objave

NASA, astronavti in fotobiomodulacija (rdeča svetlobna terapija), ki je bila odkrita po nesreči ...

Vse se je začelo leta 1993, ki je odigralo pomembno vlogo pri rojstvu same terapije z rdečo svetlobo. Leta 1993 je …

Kaj lahko narediš za svoje zdravje v APRILU? Biohacking aprila

Dragi moji, ko smo sedeli z družino za velikonočno mizo sem na koncu dodala molitev, da si želim da nas …

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Kristijan |

Mislim da če lahko izračunaš "8 plus 6" ne boš verjel tem bedarijam ki jih govorite. Zato pa sem tu da vas popravim ker te piramide so v resnici zgradili vesoljci, kar bi morali biti že kar precej očitno, glede na to da so tako nastale tudi piramide v Egiptu. Iskreno me preseneča, da še nihče ni tega izpostavil. Lep dan in veselo nakladanje. :)

Komentiral Miran |

Kristijan tako pa ne bo šlo! Vsa geološka stroka tega sveta je v konsenzu, in sicer, da so bile bosanske piramide izgrajene izpod rok antičnih titovih delovnih brigat. Tudi moj 16 x pra ded je pomagal pri izgradnji tega monolitskega dejavnika. Najzgodnješe omembe segajo celo v naše slovenske brižinjske spomenike. Izgubljeni četrti del opisuje kje se nahaja recepcija piramid
Lp. Goran

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.