Boste postavljali smrečko? Ne pozabite na energijski ritual čarobnega ključa, ki vam ga podarimo ob vsakem nakupu nad 70 eurov. Obstaja vsaj 14 različnih ključev, zate ga izberemo povsem intuitivno. Ko ga prejmeš, greš v gozd in položiš roke na drevesno deblo za 2 minuti in dihaš. Nato vzemeš v roke čarobni ključ, se nasloniš na drevo, zapreš oči in prosiš kozmične energije, da v letu 2024 odprejo vrata na želeno področje ...

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

11 razlogov, zakaj paziti na dovolj mineralov v sledeh!

11 razlogov, zakaj paziti na dovolj mineralov v sledeh!

Sodoben način pridelave hrane in opustošena zemlja terjata svoj davek. Zemlja, v kateri rastejo rastline in žita, je dandanes oropana mineralov, posledično pa je tudi večina hrane, ki jo zaužijemo, nutritivno osiromašena ter skoraj povsem izropana nutritivnih snovi in mineralov. Ekološke hrane iz Slovenije po nekaterih virih ni niti odstotek v skupni ponudbi prehrane, konvencionalna hrana pa, na žalost, večinoma samo polni želodce (telesa pa ne nahrani z vitamini in minerali). 

A vendar pomanjkanje mineralov v “sodobni” prsti ne pomeni, da jih sodoben človek ne potrebuje!

Razlogi, zakaj bi morali poskrbeti za dovolj mineralov v sledeh

Nemogoče je preceniti pomen mineralov in mineralov v sledovih za človeško telo. Gre za katalizatorje vseh vitaminov in drugih hranilnih snovi, ki jih telo uporablja za razvoj in vzdrževanje dobrega zdravja. 

 1. Energija in optimalno delovanje telesa
  Minerale potrebujemo za pravilno delovanje telesa in ohranjanje zdrave ravni energije. Idealno bi bilo, da dobimo minerale iz presne/surove hrane, vendar tudi surova hrana včasih ni dovolj − raziskovalci so namreč dokazali, da so tla osiromašena mineralov (in če jih ni v tleh, jih ni tudi v hrani). 
 1. Zdravje kosti, sklepov in zob
  Dovolj mineralov v sledovih pomeni zdravje kosti, sklepov in zob ter zmanjšanje neželenih posledic kopičenja kalcija. 
 1. Nadomestitev elektrolitov
  Z nadomeščanjem in uravnavanjem količine topnih mineralov (elektrolitov) v telesnih tekočinah dosegamo več energije, vitalnosti in boljše splošno zdravje.
 1. Vzdrževanje pH-ravnovesja
  Minerali so najboljše hranilo za vzdrževanje kislo-bazičnega ravnovesja. 
 1. Lasje in koža
  Minerali v sledeh so pomembni za zagotavljanje sijočega videza las in kože. 
 1. Minerali pomagajo normalizirati delovanje črevesja in pospešijo njegovo čiščenje.
 1. Presnavljanje kalcija
  Poročila kažejo, da se kalcij veliko bolje presnavlja, če ga jemljemo sočasno z magnezijem, enim najpomembnejših mineralov. Po nekaterih podatkih naj bi kar 95 % ljudem primanjkovalo magnezija, vzrok za to pa sta opustošena zemlja in sodobni načini pridelave hrane. 
 1. Zdravje obtočil
  Minerali so pomembni pri dekalcifikaciji ter antioksidativnih in prečiščevalnih funkcijah, ki potekajo v telesu. Srce pri vsakem utripu zahteva magnezij, kalij pa je pomemben za krčenje srčne mišice.
 1. Izkoristek vitaminov
  Popolna prehrana je krepka prehrana in vitamini brez mineralov ne učinkujejo, kakor bi lahko. Minerali v sledovih pomagajo pri absorpciji/vsrkavanju vitaminov v telo. 
 1. Uspešnost pri atletskem udejstvovanju
  Obstaja povezava med atletsko uspešnostjo, vključno z izboljšano srčno-žilno zmogljivostjo in prehranjenostjo s hranili v krvnem obtoku, in uživanjem mineralov v sledeh. 
 1. Krepitev mišic
  Študija, pri kateri so bili vključeni številni mednarodni bodibilderji, je pokazala, da tisti, ki dodajajo minerale v sledeh, poročajo o odličnih rezultatih. 
ConcenTrace; popolni spekter ionskih mineralov v sledeh

Mineralne kapljice (popoln spekter ionskih mineralov v sledovih)

Popolni spekter ionskih mineralov v sledovih za naravno ravnovesje telesa.

38,00

Sorodne objave

Video knjižnica za ženske v menopavzi!

Menopavza je naravno obdobje v življenju ženske, ko se konča njena menstruacijska cikličnost, kar običajno nastopi med …

Kaj moraš piti in jesti za mirne živce?

Za ohranjanje mirnih živcev in dobrega duševnega zdravja je pomembna mentalna vadba, gibanje, prave navade, uravnotežena …

Fotobiostimulacija ali Red Light terapija, terapija z rdečo svetlobno terapijo in bližnja infrardeča terapija

Razumevanje rdeče svetlobne terapije in bližnje infrardeče terapije Rdeča LED svetlobna terapija je postala ena izmed …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Fani Vrhovšek Ulamec |

Draga Jasmina in ekipa,
Vaši izdelki so zlata vredni. Če želijo ljudje biti zdravi, v ravnovesju, polni energije, naj obiščejo vašo spletno trgovino in poiščejo izdelek zase, ki ga v določenem trenutku potrebujejo.
Če niso prepričani, pa naj pokličejo odlične svetovalke, po telefonu bodo vljudno in natančno opisale vse na razumljiv način.
V tej poletni vročini pa bi moral vsak kupiti to kristalno vodo z nujnimi minarali, ki jih telo in duša potrebujeta za zdravje in ravnovesje.
Naj bo zdrav duh v zdravem telesu!
In.. 38e res ni zalogaj, da se privarčevati kje drugje :)

S Svetlobo in Ljubeznijo,
F AnI

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.