Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

10 KLJUČNIH ASTROLOŠKIH TRANZITOV LETA 2024

10 KLJUČNIH ASTROLOŠKIH TRANZITOV LETA 2024
  1. januar 2024: Pluton se znova usmerja proti Vodnarju - Čas prebujenja.
  2. Februar do zgodnji marec 2024: Stelij v Vodnarju se začne okoli 14. februarja - Val revolucije.
  3. -25. februar 2024: Severni vozel v sklopu s Hironom v Ovnu, ki mu sledi Sončni mrk 8. aprila na 19° Ovna - Pot kriznega zdravljenja.
  4. april 2024Jupiter v konjunkciji z Uranomna 21° Bika - Finančni tresljaji in dobitki.
  5. maj 2024: Neptun na 29° Rib, v sodelovanju z zvezdo Scheat - Razkritje zavetih skrivnosti.
  6. maj 2024: Mars v stiku s Severnim vozlov na 14° Ovna - Čas za ukrepanje.
  7. Sredi avgusta 2023: Jupiter in Mars v Dvojčkih izzivata Saturna v Ribah - Medijska cenzura.
  8. september 2024: Lunin mrk v Ribah v sozvočju z Neptunom in retrogradnim Saturnom - Kolektivna preobrazba in razkritja.
  9. november 2024: Mars na 29° Raka v opoziciji s Plutonom na 29° Kozoroga (v retrogradni senci) - Vstaja.
  10. december 2024: Retrogradni Mars v Levu ponovno v opoziciji s Plutonom, tokrat v Levu/Vodnarju - Prihajajo nove vodilne sile.

 

Ob koncu vsakega leta se radi potopimo v astrološko popotovanje skozi čas. Planeti namreč ne le krožijo nad nami, ampak nas vodijo skozi raznolike življenjske pustolovščine. Dovolite mi, da vas popeljem v srce tega kozmičnega dogajanja, ki nas čaka v prihajajočem letu.

Priča bomo edinstvenemu in dinamičnemu času, ko se zvezde poravnajo, da nas uvedejo v novo obdobje prebujenja in preobrazbe. Leta 2024 bomo občutili, kot da smo prestopili kozmični prag v svet, poln izzivov in obetov. Zunanji planeti - Uran, Neptun in Pluton - bodo v drugem delu leta združili sile, da bi označili to prelomno obdobje, svečani začetek Dobe Vodnarja. V tem novem času tehnološki napredek in duhovno razcvetenje delujeta v simbiozi, tvorita svet, v katerem se individualizem in osebna transformacija svetlikata močneje kot kadarkoli prej.

Vendar se z vsakim novim začetkom nekaj tudi konča. Strukture in sistemi, ki so nas dolgo časa opredeljevali, se počasi umikajo, kar smo začeli opažati že od leta 2020/21. Saturn, planet discipline in strukture, bo v znamenju Rib poskrbel za ta prehod, pri čemer mu bo skozi pomlad in jesen družbo delal širokoumi Jupiter.

Medijski, finančni in trgovinski sektorji bodo deležni vala inovacij in reform, še posebej, ko se bo Jupiter preselil v energične Dvojčke maja. Pred to pomembno tranzicijo bo Jupiter v Biku koval zavezništvo z revolucionarnim Uranom, napovedujoč možne pretrese na finančnih in nepremičninskih trgih. To kozmično srečanje lahko sproži nepredvidljive spremembe, kot so uvedba univerzalnega osnovnega dohodka v določenih območjih ali revolucija v nepremičninskem sektorju.

Na osebni ravni bodo kardinalna znamenja (Oven, Rak, Tehtnica in Kozorog) zaznamovala prehod med starim in novim, saj se Pluton pripravlja na zaključek svoje odisejade skozi Kozoroga. Medtem bodo spremenljiva znamenja (Dvojček, Devica, Strelec in Ribi) priča duhovnemu prebujenju, ko Neptun, vladar sanj in iluzij, začne svoj retrogradni ples v znamenju Rib. Kolektivno nadaljujemo z delom, ki smo ga zastavili poleti 2023, ko nas Lunini Vozli usode v Ovnu in Tehtnici vodijo k osvobajanju iz starih, obremenjujočih vezi.

Vendar leto 2024 ne prinaša le izzivov, ampak tudi obilje priložnosti za osebno rast in duhovno zdravljenje, zlasti v prvih mesecih. Vozli nas bodo sinhronizirali s Hironom v Ovnu, nadaljevali z zdravilnim procesom, ki se je začel v letu 2023. Če se bomo z namero in z uporabo različnih duhovnih, energetskih ali psiholoških tehnik osredotočili na celjenje področja v naših rojstnih kartah, ki ga predstavlja Oven, lahko z gotovostjo krojimo leto 2024 proti svetlejši in bolj osmišljeni prihodnosti.

 

Ko bomo prestopili v leto 2024, bodo sence preteklih izzivov še vedno občutno prisotne – trenutki finančne negotovosti, naraščajoči stroški življenja in nenehna težnja po ravnovesju med tem, kar posedujemo, in tem, kar v resnici potrebujemo. V globinah mnogih duš bo vzplamtela iskrena potreba po priznanju in vrednotenju njihove predanosti in truda.

V času tehnološkega preporoda, ko digitalizacija, robotika in umetna inteligenca rišejo slike naše prihodnosti, moramo ostati trdno prisotni in osredotočeni na sedanji trenutek. Z upanjem in drznostjo se podajamo v prihodnost, sanjajoč o svetu, ki temelji na pravičnosti, ravnovesju in medsebojni povezanosti. Kljub temu pa globoko v sebi razumemo, da morajo ti idealni viziji najti oprijemljiv temelj v našem vsakdanu.

Vstop v novo leto bo obogaten z bogato astrološko paleto, ki nam bo razkrivala vpoglede v različne sfere življenja. Začutili bomo energijo Ovna, ki nas vabi k svežim začetkom, harmonično uravnoteženo s trdnostjo Kozoroga in obetavno ekspanzivnostjo Bika. Ta kombinacija energij napoveduje obdobje stabilnosti, rasti in avtentičnega samoizražanja. Luna v Devici nas bo spremljala ob samem zaključku leta 2023 in nežno opominjala na nujnost skrbi za lastno dobrobit, organiziranosti in kristalno jasne vizije prihajajočih dni.

Zvezdna karta, ki nas bo spremljala na začetku leta 2024, prikazuje mogočni Veliki Zemeljski Trigon – simbol stabilnosti, harmonije in ravnovesja. Če v to novo obdobje vstopimo s prisotnostjo duha, odločnostjo in spoštovanjem preteklosti, nas čakajo meseci priložnosti in uspeha.

Ko vstopimo v leto 2024, nas že ob prvih korakih preplavi močna strast. Konjunkcija Merkurja in Marsa obljublja gibanje in dinamiko. Kljub temu moramo ohraniti trezno glavo; vsak premik potrebuje dobro premišljenost, saj lahko nepotrpežljivost postane naša zanka.


Celoten vodnik po astrološkem letu 2024 si lahko BREZPLAČNO preneseš TUKAJ. 

Lahko pa investiraš tudi v svojo osebno rast v letu 2024 in si naročiš astrološki vpogled. Povezava za naročilo storitve je TUKAJ. 

Sorodne objave

Astrološko leto 2024 - najbolj pomembni vidiki planetov ...

Ko bomo zakorakali v leto 2024, bodo planeti v nebesnem plesu harmonično sooblikovali energijski zapis za prihajajoče …

Pomembni astrološki aspekti in vplivi v letu 2024

Lunin Severni Vozel v konjunkciji s Hironom v Ovnu: Od 1. januarja do 15. maja bomo priča obdobju intenzivnega …

Pismo gledalca: "Ne vem, če je Zemlja res moj dom ..."

Objavljamo pismo gledalca A. Pavle, ki odpira poglede, ponuja globok razmislek ...  Spodbujamo, da tudi sami kaj …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.