Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Hodite ven na kosilo ali večerje?! Se vam zdi, da ste bolj pogosto bolni? Kaj pa duhovna moč?

Hodite ven na kosilo ali večerje?! Se vam zdi, da ste bolj pogosto bolni? Kaj pa duhovna moč?

Vsako leto bolj nam je jasno, da je najboljša hrana pravzaprava tista, ki si jo pripravimo sami. Vemo, kaj smo uporabili, kako smo obdelali in koliko časa je stalo.
A seveda ... paše nam, da gremo kdaj ven. Da se lahko uredimo in da se ne rabimo ukvarjati z vprašanjem kaj bi jedli in z vsem ostalim, kar pride zraven.
Tudi sama se mnogokrat znajdem v tej situaciji zaradi sestankov, potovanj, različnih lokacij in glede na to imam tudi nek izbor restavracij po mestih, če se tja vračam večkrat.
Ena stvar, ki sem jo v zadnjem obdobju opazila je, da se je zelo spremenila kvaliteta hrane.
Na žalost, je slabša in gostilnam skoraj ne moremo zameriti, saj se tudi sami borijo z višjimi cenami, seveda nekateri zgolj izkoriščajo priliko, mnogi kvalitete hrane niti ne opazijo, če je lepo dekorirana, saj med hranjenjem gledamo v telefon ali pa sestankujejo in niso prisotni pri hranjenju. Nič ne obtožujem, tudi meni se to zgodi. A zelo veliko je zadnje čase tudi zastrupitev s hrano. Vem, da temu nisem posvečala prevelike pozornosti, pa slišim, da se ljudem to dogaja. Povezava je tukaj jasna.
Sem pa tudi sama - mnogim velik vzor discipline pri prehrani in zdravem življenjskem slogu (res, ne hecam se) ... letos bila bolna z neko gripa verzijo, kar me je iskreno zelo začudilo. Tudi bivši partner, s katerim sva bila skupaj 7 let in v tem času morda enkrat zbolela, vidim da ima težave. Tudi moji mentorji, ljudje, ki vem, da konkretno skrbijo za svoje zdravje vidim, da so bolj pogosto bolni. Cepljeni in necepljeni.
Kje so vzroki? So kemtrailsi? So težke kovine? Je hrana? So cepiva? Je posledica korone? Je vse v naših glavah?
Opazujem in poskušam biti čimbolj brez obsojanja, a dozdeva se mi, da se svet spreminja in da se oblikujejo neka nova pravila te igre, na katera se šele navajamo. A človek je veliki zmagovalec v evoluciji in verjamem, da se bomo navadili. Če ne ta in naslednja generacija, pa prihajajoče.
Že v eni generaciji se dogajajo velike spremembe. To nazorno prikaže primer, da če bi našo pra pra pra babico obudili od mrtvih in postavili sodoben čas, bi že zaradi sevanj umrla hitre in uradni medicini nepojasnjene smrti, a narava je pametna in vidi kaj si (in ji) delamo. Tako je tudi znan slovenski radiestezist Jože Šturm opazil, da se danes rojevajo otroci, ki imajo mnogo višjo duhovno moč in so prilagojeni vsemu temu, čemur se sami še prilagajamo.
In potem pridemo do zaključja in se morda lahko vprašamo, kaj pa če je vse prav? Očitno človeštvo potrebuje te izkušnje, če izhajamo iz dejstva, nismo zemeljska bitja, ki lahko imamo neko duhovno izkušnjo, temveč smo duhovna bitja v procesu zemeljske izkušnje.


Domžale, 14. november 2022
Jasmina Kandorfer

Sorodne objave

Jasminino osebno sporočilo vsem ženskam v marcu + darilo: ZLATI LOTUS

Draga ženska, rada bi ti priznala, da sem bila toliko let izjemno stroga, povsem neizprosna do sebe. Preganjala sem sebe …

Jasmina osebno: Kako sem dojela kaj pomeni dom in ... roža življenje kot ključ, ki je lahko tvoj obesek za ključ! Darilo zate ...

Začel se je naš mesec. Mesec MAJ, ko pri nas praznujemo številni v ekipi, sama pa ga zaključim na zadnjega maja, ko bom …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.