Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Gostili smo štirikratno doktorandko in eno največjih strokovnjakinj za detoks dr. Christina Rahm

Gostili smo štirikratno doktorandko in eno največjih strokovnjakinj za detoks dr. Christina Rahm

Zelo smo počaščeni, da smo v oddaji gostili štirikratno doktorandko in eno največjih strokovnjakinj za detoks dr. Christino Rahm.  Ob njenem kratkem postanku v Sloveniji smo jo uspeli ujeti in v čast nam je, da je z nami podelila vse te informacije, ki rešujejo življenja in nam odpirajo oči. Hvaležni smo dr. Tini Božičnik, izjemni slovenski zdravnici, da nas je priporočila za obsik. Seveda je kot tudi ostali veliki strokovnjaki dr. Christina Rahm morala najprej rešiti sebe, da lahko danes pomaga drugim. V naslednjih vrsticah si lahko preberete kaj je podelila z nami.

 

Dr. Christina Rahm je večkrat zbolela za rakom, raka je prebolevala tudi med nosečnostjo, donosila in rodila je zdravega otroka, čeprav so ji zdravniki napovedovali, da bo to zanjo zelo verjetno usodno. Vse svoje znanje je usmerila v zdravljenje po holističnih principih ter nenazadnje odkrila in pozdravila vzrok za svoje bolezni.

V svoji knjigi Cure the cause (kar v prevodu pomeni pozdravi vzrok (za bolezen)) je zapisala: “Ko odpravimo vzrok, preprečimo, da bi postali ranljivi plen za toksine in bolezni. Potem lahko živimo življenje, ki si ga želimo, ne pa življenja, ki nam je predpisano.”

Dr. Christina Rahm nam je povedala, da so toksini vzrok za bolezni, vendar moramo imeti v mislih, da so te toksini lahko tudi psihične in čustvene narave. Npr. odnosi, ki jih imamo v svojem življenju, naš način razmišljanja, vzorci, itd. Epigenetika je tista, ki povzroča bolezni in avtoimune težave. Težke kovine so močno prisotne v ljudeh z depresijo, anksioznostjo, avtizmom, luskavico. Težke kovine se prenašajo iz mame na otroka.

Če se želimo resnično razstrupiti, moramo iz telesa odpraviti težke kovine. Ugotovitve kažejo, da težke kovine v 70% povzročajo diabetes, neplodnost, bolezni pljuč, itd.

Dr. Christina Rahm je pojasnila, da je bil njen vzrok za raka po vsej verjetnosti borelioza. Tudi veliko njenih sorodnikov je imelo raka. Ona je bila diagnosticirana pri 25 letih takrat, ko je bila noseča. Morala bi roditi dvojčka, vendar je rodila samo enega otroka. Imela je diagnosticiran možganski tumor. V bolnišnici so ji hoteli operirati možgane ter ji svetovali obisk kemoterapije. Kemoterapije ni želela. Začela je raziskovati kaj ljudje v takih primerih počnejo v vzhodni in zahodni medicini. Tri mesece pred operacijo je začela piti zelene sokove in si izpirati nos z mineralno raztopino. Jemati je začela alge in klorofil. Odpovedala se je sladkorju in celotnemu nezdravemu prehranjevanju. Ko je šla na pregled pred operacijo, tumorja ni bilo več. Ljudem želi položiti na srce, da diagnoza, ki vam jo da zdravnik, ni vaša končna diagnoza. Če vam zdravnik reče, da boste umrli ali da je nekaj neozdravljivo temu ni nujno tako.

V četrti nosečnosti se ji je vrnil hrbtenjačni tumor. Takrat so ji zdravniki predlagali splav, vendar ga ni želela. Preživela je tako ona kot njen otrok.

Katere izdelke je uporabljala, ko se je samozdravila? Uporabila je mešanico zelenja iz alg, klorofila, ječmenove trave, ohrovta, brokolija, itd. Uporablja korenine in olja teh rastlin in jih uporabi preden začnejo poganjati.

Nadalje doktorica pravi, da če imaš v telesu težke kovine in stres je bolezen neizogibna. Tudi sama še vedno odpravlja vse vzroke različnih stresov v njenem življenju. To je vseživljenjski proces.

Pove tudi, da ko imajo ženske probleme v službi ali v partnerski vezi želijo to popraviti in se počutijo odgovorne za nastalo situacijo. Priporoča, da naj se ženske naučijo postaviti meje, da tudi one štejejo in da morajo dajati tudi sebi, ne samo drugim.

In kako si ona pomaga, da ostane zdrava? Jemlje prehranska dopolnila, meditira vsaj eno uro vsako jutro in zvečer. Rada slika in se giblje.

Po prvem raku je bila tri leta veganka, potem pa je ugotovila, da uživa premalo beljakovin in je začela jesti meso. Sedaj se prehranjuje uravnoteženo. Pravi, da naj poslušamo svoje telo. Celice dejansko govorijo druga z drugo in vsako telo je drugačno.

Kako začeti z razstrupljanjem? Priporoča zeolit in kremenico. Priporoča pa tudi alge in uživanje zadostnih količin vode. Zeleni čaj tudi razstruplja telo.

Zavedati se moramo, da prehrana ni več taka kot je bila včasih. Zelenjava in sadje ne vsebujejo dovolj vitaminov in mineralov.

Zarodek je kot magnet za težke kovine, zato je še posebej pomembno, da se očistimo preden smo noseči.

Oglejte pa si tudi našo oddajo z naslovom Štirikratna doktorandka in ena največjih strokovnjakinj za detoks; Christina Rahm

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.