Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Gobe za večje mišice in izboljšanje libida?

Gobe za večje mišice in izboljšanje libida?

Tokrat se z raziskovalko sonaravnega bivanja Manco Cvetko sprašujemo, zakaj so medicinske gobe tako drugačne od običajnih, da jim nadevamo opevajoče veličasten naziv medicinske. Kaj jih dela tako posebne, ali jih lahko gojimo doma, ali jih lahko pripravljamo kot navadne gobe, zakaj jih sploh redno jemati ter koliko in na kak nači jih zaužiti? Predstavili bomo sedem različnih vrst, od katerih ima vsaka od njih specifične vplive na človekovo telo. Reishi, čaga, kordiceps, levja griva, maitake, šitake, agaricus − le katera je za okrepitev imunskega sistema, katera za izgubo telesne teže? Bomo s katero od njih pridobili večje mišice in izboljšali libido? Vse to in še marsikaj − v posnetku!

3 vrste medicinskih gob (maitake, šitake in agaricus) pa so tudi del ekološkega fitokompleksa ali t. i. Dnevne podpore, ki vsebuje povsem ekološki izvor vitaminov in mineralov za vsakodnevno prehranjenost z vsemi potrebnimi hranili, kar je bistveno za:

  • aktivacijo celične energije;

  • vitaminsko-mineralno oskrbo (celovit spekter in učinkoviti odmerki učinkovin);

  • alkalizacijo in razstrupljanje organizma.

 

 

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.