Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ganjeni smo in hvaležni! To je naša zgodba o novem dosegu zaradi katerega smo aktivirali TEDEN BREZPLAČNE POŠTNINE

Ganjeni smo in hvaležni! To je naša zgodba o novem dosegu zaradi katerega smo aktivirali TEDEN BREZPLAČNE POŠTNINE

Zaključujemo 10. sezono predvajanja oddaje Klepet ob kavi na televizijskim ekranih. Začeli smo celotno zgodbo kot nek hobi projekt, danes pa je naša platforma postala res obsežna.
Imeli smo ogromno izzivov, interesa in podpore pa s strani televizijskih kanalov, države nikoli ni bilo, čeprav vendarle izobražujemo in širimo informacije, da si ljudje sami pomagajo pri zdravju in dobrem počutju.
Kot finančno neodvisna produkcija, smo tako našli poslovno strategijo, ki nam je omogočila, da ostanemo in se obdržimo na televiziji. Tako produkcijo krijemo iz vaših prispevkov na naših dogodkih, Jasmina piše tudi knjige, skupaj z ostalimi strokovnjaki iz oddaje pa priporočamo izdelke, ki so res po vsem merilih, najvišje kakovosti, predvsem pa vredni zaupanja ne samo na podlagi deklarcije, ampak tudi zgodbe, celotne zgodbe, od nabiranja do tega, da pride do nekega izvlečka. Posledica tega je seveda poln potni list Jasmine, ampak njena strast do ustvarjanja le tega se je začela že davno pred tem, ko se je v času študija Zdravstvene fakultete odločila, da ne bo ostala v zdravstvenem sistemu kot delavka, tako je izjavila: "To bi bil zame čustven samomor, ubila bi si dušo ... ".
Po zaključenem študiju je tako slišala svoj klic, začela slediti svojemu življenjskemu poslanstvu, svoji misiji in uporabila svoje talente na način, da kreira oddajo Klepet ob kavi, za zdrav življenjski slog in lahko preko tega s pomembnimi informacijami pride do mase ljudi.

Z leti postajamo vse bolj tudi spletno aktivni, preko e-priročnikov, webinarjev in drugih objav balansiramo visoke račune za TV predvajanja, kjer plačujemo vsako sekudno. A vendar bomo še naprej sledili svojemu poslanstvu, brez naročnin, brez vstopnin, članarin in drugih prispevkov bomo omogočili dostop do vsebin za zdrav življenjski slog. Hvaležni bomo, če boste koristne in praktične zadeve širili še naprej med svoje bližnje.

V znak naše hvaležnosti pa v tem tednu omogočamo nekaj, kar si res težko sicer težko privoščimo, zato se pri nas tudi ne gremo nekih posebnih popustov in podobno ... ampak tole je pa treba vendarle proslavit! Ob dosegu 9 milijonov ogledov smo aktivirali teden brezplačne poštnine, ki velja od nedelje, 14. maja do nedelje, 21. maja za vsa naročila.

Ker pa je mesec maj tudi tisti, ko praznujemo številni v naši ekipi rojstni dan ... prejmete tudi gratis obesek za ključe: rožo življenja,ki ima za Jasmino prav poseben pomen.
V svojem življenju se je namreč selila kar 16x ...

Sorodne objave

Iskren vpogled v Jasminino življenje: usklajevanje vlog materinstva, raziskovanja, podjetništva, voditeljstva ....

Jasmino poznamo v mnogih vlogah, verjetno najbolj poznana voditeljska vloga televizijske oddaje "Klepet ob kavi, niti ni …

Omogočimo 2-letni deklici tekati s svojimi prijatelji!

Lara je stara dve leti in daleč najbolj nasmejana deklica vse naokoli. Vendar pa se za njenim nasmehom in zvedavimi očmi …

Iščemo novo članico ekipe "Klepet ob kavi"

Leto 2021 prinaša nove dogodke, nove projekte, delavnice in vikende za dušo, za iščemo novo sodelovko, pri katerih bomo …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.