PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

FREKVENCE KOT PODPORA IMUNSKEMU SISTEMU IN VIR ZDRAVJA

FREKVENCE KOT PODPORA IMUNSKEMU SISTEMU IN VIR ZDRAVJA

 

Frekvence in njihova pomoč pri zdravljenju niso nekaj novega. Tehnični opis prvega Rife Zapperja je bil predstavljen v reviji Science leta 1931. Začetki frekvenčnih terapij tako segajo že v leto 1934, ko je skupina vodilnih ameriških bakteriologov in zdravnikov pod vodstvom dr. Royal Raymonda Rifea s pomočjo prvega Zapperja tretirala mikroorganizme na bolniku z rakom ter ugoto­vila, da so bili ti mikroorganizmi kmalu uničeni. Sledilo je obdobje uspešnih terapij na velikem številu bolnikov (postopki so bili opisani v let­nih poročilih ustanove Smithsonian). Velik uspeh tega načina zdravljenja je žal ogrozil finančne interese mnogih znanstvenikov in vsi, ki so uporabljali to novo tehnologijo, so jo bili prisiljeni opustiti. 

Začelo se je preganjanje s strani Združenja ameriških zdravnikov in cenzuriranje vseh člankov v medicinskih revijah. Vsi zagovorniki metode in znani bakteriologi so bili osmešeni in prezrti. Nastopila je dolga večdesetletna tišina o zdravljenju raka. K sreči so se dokumenti o teh postopkih ohranili, iz njih pa je razvidno, da so bili postopki uspešni, testirani in klinično preizkušeni. 

Raziskave so se nadaljevale leta 1950 na Medicinskem inštitutu v Pennsyl­vaniji in predstavljene na mednarodni mikrobiološki konferenci v Rimu. Kljub prepovedi raziskav so bile le-te opisane v več časopisih, med drugim tudi v New York Timesu. 

S frekvencami so se ukvarjali še mnogi drugi znanstveniki, med njimi dr. Beck, dr. Lakhovsky, konec prejšnjega stoletja tudi dr. Hulda R. Clark. Rezultat skupnega dela je seznam frekvenc vseh patogenih organizmov, objavljen v seznamu The Electro Therapy Device Frequency List, ki se posodablja vsako leto. Gre za projekt ETDFL s sedežem v Berlinu v Nemčiji. Podatki so pridobljeni iz 12 bioresonančnih klinik z vsega sveta, kjer beležijo frekvence bolezni dejanskih pacientov. Glede na podatke o uspešnosti ustvarijo 10 najbolj natančnih frekvenc, za katere velja, da so primerne za terapije z analognim aparatom Zapper-Pro. Uspešnost frekvenc se kaže v pozitivnih rezultatih uporabe v klinikah in domovih po vsem svetu. 

Vse ima svojo frekvenco. Ne glede na stanje in počutje, si lahko pomagamo z aparatom slovenskega porekla, izdelanega na principu analogne tehnologije, katerega uporaba je enostavna in prijazna za uporabnika. Zapper-Pro je aparat, ki je ciljno usmerjen in ima praktično neomejene možnosti nastavitev oz. programiranja. Ne gre le za klasično terapijo proti parazitom, pač pa človeka obravnavamo celostno. Zapper-Pro deluje tako preventivno kot kurativno in pomaga pri odpravi vzrokov slabega počutja. Naša ekipa prenaša znanje zadnjih 100 let dela s frekvencami z aparatom, ki je nadgradnja vseh dosedanjih aparatov. 

Da bi razumeli, kaj v bistvu počnemo z Zapperjem-Pro, moramo vsaj začetniško razumeti pojme parazitov, bakterij in virusov. 

Paraziti so mikroorganizmi, ki živijo na ali v drugem gostiteljskem organizmu. Paraziti, ki živijo v nas in na nas, uporabljajo naša hranila, pri tem pa v naše telo izločajo različne bakterije in viruse, ki so vzrok številnih bolezni. Pri odstranjevanju parazitov si pomagamo tako, da po ugotovitvi bolezni poiščemo pravilne frekvence, jih vnesemo v Zapper-Pro ter naredimo terapije. Če poznamo ime parazita, poiščemo tudi njegove frekvence in ponovimo terapije. 

Bakterije so mikrorganizmi in so vseprisotni v raznih oblikah v našem življenjskem prostoru. Ljudje imamo v svoji črevesni flori in na koži ogromno bakterij. Večina je koristnih, slabe bakterije pa pri zdravem človeku zlahka odpravi imunski sistem. Nekatere patogene bakterije povzročajo nalezljive bolezni. Škodljive bakteri­je so vzrok za napihnjenost, pline, drisko, zaprtje, splošno utrujenost, izgubo apetita, nespečnost in veliko drugih bolezni. Bakterije v naše telo izločajo škodljive toksine, ki so vzrok vsega prej naštetega. Najbolj pogosti viri bakterij so izločki parazitov, hrana in voda, nezdrava ustna votlina in splošna (ne)higiena rok in telesa. Bakterije odstranimo tako, da jih najprej diagnostično določimo, v tabeli poiščemo odgovarjajoče frekvence in jih odstranimo z Zapperjem-Pro. Uporabimo lahko tudi frekvence simptomov bolezni (npr. kronična utrujenost) in izvajamo terapije z Zapperjem-Pro. 

Vírusi so zelo majhni povzročitelji bolezni, ki se lahko razmnožujejo le v živih celicah, saj sami nimajo celičnih mehanizmov, potrebnih za lastno razmnoževanje. Virusi lahko okužijo vse vrste organizmov, od bakterij do glivrastline ter živali. Mnogo virusov povzroča nalezljive bolezni, saj s svojim delovanjem negativno vplivajo na gostiteljske celice, ki se pred njimi branijo z različnimi imunskimi mehanizmi. Nekateri virusi gostitelju ne povzročajo vidne škode, zato se v njem razmnožujejo neopazno. Viruse iz telesa odstranimo tako, da jih prepoznamo z laboratorijsko pre­iskavo ali po simptomu bolezni, poiščemo ustrezne frekvence, jih vnesemo v Zapper-Pro in izvedemo terapijo. Ker virusi živijo v celicah, nam niso v celoti dosegljivi. Dosežemo tiste, ki so obtičali v celičnih prehodih. Ostale odpravi celica sama, če novih virusov od zunaj ni. 

Zapper-Pro lahko uporablja vsak dan vsa družina. Aparat ima možnost izvajanja terapij z enim ali dvema paroma elektrod (bakrene ročke, elektroprevodne rokavice, nogavice, zapestnice in kolenski stezniki), terapijo pa lahko opravljata tudi dve osebi hkrati. Dodamo lahko celo teslino skalarno ploščo, ki v radiju cca. treh metrov oddaja skalarne valove. Vsaka terapija je sestavljena iz desetih frekvenc izbranih iz priložene literature ETDFL (na USB ključku in na naši spletni strani https://zapper-pro.si). Vsaka terapija po enem programu traja 30 minut (10 frekvenc, vsaka 3 minute). Istočasno je lahko v aparatu 10 programov, ki pa jih po želji lahko kadarkoli spreminjamo s priloženo tipkovnico. 

Včasih je iskanje frekvenc preprosto (npr. prehlad, poiščemo odgovarjajoče frekvence in jih  programiramo v določeni program). Bolj kompleksno iskanje (npr. pljučnica, ki jo lahko obravnavamo z različnimi izbirami) obravnavamo najprej z osnovnim programom, nato z bakterijo povzročiteljico in na koncu s programom za krepitev imunskega sistema. Kompleksno bolezen lahko obravnavamo z navedenimi tremi izbranimi skupinami frekvenc; eno zjutraj, drugo opoldan, tretjo zvečer. 

Naše zdravje in počutje sta v veliki meri odvisna od tega kako deluje naš imunski sistem. Ko deluje dobro, lahko njegov nadzorni mehanizem zazna škodljive napadalce ali tuje celice in jih začne odstranjevati. Ko imunski sistem iz različnih vzrokov oslabi, pride do zdravstvenih težav. Zapper-Pro s ciljnimi frekvencami, odvisno od izbranega pribora – tudi skalarno energijo – lahko zagotovi energijsko podporo imunskemu sistemu in poveča njegovo sposobnost zaščite telesa. Zato je priporočljivo, da ob programih za različna bolezenska stanja vedno izvajamo tudi programe za podporo imunskemu sistemu. 

Marko Črnivec, Zapper-Pro
+386 31 320 693 

https://zapper-pro.si
info@zapper-pro.si
marko.crnivec@gmail.com

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Domača naloga zate za to pomlad … se splača! Za zdravje in mladost.

Čas pomladi je tukaj …  s hčerko vsak dan hodiva na gozdno malico. Kar v gozdu in na jasi se najeva trobetnic, …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Miha |

Hvala za članek in oddajo. Imam ta aparat in lahko samo potrdim, da dejansko deluje, kot je predstavljeno.

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.