PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Feng shui vodnik 2023: pasti priložnosti in kitajski horoskop

Feng shui vodnik 2023: pasti priložnosti in kitajski horoskop

Jin voda je po naravi "jutranja rosa" in Zajec je po naravi cvet. Je slika majhne kapljice vode, ki se pojavi na cvetnem listu cveta zgodaj zjutraj, zato je vse bolj zmerno in mirno. Pričakujemo lahko, da se bo konflikt med Rusijo in Ukrajino končal, kar bo prineslo bolj mirno vzdušje in manj napetosti med vzhodom in zahodom. Vendar to ne pomeni, da bosta konflikt in vojna popolnoma izginila. Le to, da boj lahko postane podtalen in tajen. Kot taki bodo prisotni atentati, državni udari, protesti in teroristične dejavnosti.
Zajec velja za "Breskov cvet" ali "Rožo romanc", kar bo spodbudilo zabavo, umetnost, lepoto in druge romantične posle. Jin voda, ki sedi na Zajcu, je tudi "plemič in akademska zvezda". To pomeni, da bodo vsi dojenčki, rojeni leta 2023, imeli podporo zaščitnika v letnem stebru ter imeli tudi intelektualno in inovativno podporo.

Previdnost velja tudi na področju zdravja. Jin voda napada jin ogenj, ki ponazarja možganski in živčni sistem. To bo prineslo več hipertenzije in duševnih motenj, kar lahko pomeni tudi 'duhove' in psihične umore. 

Element ognja, ki predstavlja prekrvavitev in energijo, je pogosto povezan s pridobivanjem teže. Prav odsotnost elementa ognja v letu 2023 zagotavlja tudi dobre možnosti za izgubo teže in večja bo priljubljenost zdrave prehrane.

 

 

  • BOSA NOGA - KAČA, PETELIN, VOL

KAČA – ohranitev mirnosti je prioriteta

Za finančno stabilnost, nesporazume v komunikaciji, slabše fizično in psihično počutje (nepotrpežljivost in nemir). Je pa prisotna Zvezda rasti, ki omogoča nove začetke(posla, drugega področja, širitev v tujino, selitev, potovanje,…). Prisoten je tudi zaščitnik, ki pomaga pri uspehu in iskanju mentorjev.

 

PETELIN – ima svoj trening leta imenovan ekstra super previdnost

Totalno nasprotujoče si energije, vnašajo v življenje Petelina nenehne spremembe. Ko sploh ne more uloviti svojega repa  težje je dosegati zastavljene cilje, več je izdatkov, več nasprotnikov.

 

VOL – borec leta, ki premaguje ovire z modrostjo, potrpljenjem in svojo močjo.

Predvsem paziti na zdravje – fizično(poškodbe, brazgotine,…) in tudi čustveno plat. Prisoten je občutek osamljenosti, pa zahrbtna dejanja. Previdno v odnosih z drugimi, saj ranjen človek hitro rani drugega!

 

  • PRAŠIČ, TIGER – GLAVA NAD VODO

PRAŠIČ – uživač na vseh možnih užitkih 

Še najbolj bo uspešen, če deluje na področjih hrane in pijače. Prevelik hedonizem se mu lahko maščuje pri pravočasni izpeljavi načrtov. Močno pa se mora izogibati prepirom, saj sledijo čustvene(izdaja) in fizične težave(poškodbe, nesreče).

 

TIGER – kar se odloči, to lahko naredi, saj je to leto ravnovesja in sadov

Največ dosežkov na področju wellnessa/ zdravja, pa najsi bo to izobraževanje, tečaji, zdravljenje, terapije, lekarnar, zeliščar, zdravnik, terapevt,…Tudi, če zboli sledi hitro okrevanje.

Nazaj ga drži zatikanje v malenkosti, pozabljanje, prepiri. Nujen je detox, dieta, šport, preventiva.

 

  • KOZA – SUPERNOVA

KOZA - Je opažena kar naenkrat, zasije čez noč

Energije leta lahko izkoristi za napredovanje(neodvisnost), za slavo(PR, marketing), tudi na umetniškem področju. Vedno najde pravo rešitev – na finančnem, partnerskem ali zdravstvenem področju. izogibati se nevarnih šprotov,  ekstremnih aktivnosti.

Paziti na pravnem področju(dokumentacija, tožbe), občutljivost za energije; neodločenost, kaos.

 

  • KONJ – šarmer iz ozadja

KONJ – Ima kar dvojno podporo, zaščitnika(ženska), ki mu daje podporo, pogum, moč in oblast. Breskov cvet pa je odlična spodbuda in podpora za novo partnerstvo, nov odnos, pa tudi poslovne povezave. Po drugi strani, pa je na področju 'letnega lomilca', kar pomeni, da je nenehno podvržen nepričakovanim spremembam., pa govoricam, čustveni izčrpanosti,…

 

  • PODGANA – čarovnik 2023

Neverjetna sposobnost odstranjevanja vsakršnih ovir, poslovno napredovanje, strokovno napredovanje. To je leto dobičkov, pa tudi investicij. V zraku je ljubezen, romance,… a za sebičnost ni prostora! Previdno na fizičnem nivoju, pri pravnih zadevah, 

 

  • ZMAJ – zlata žlica

Veliko priložnosti v karieri, poslu in povezovanju, druženju. Sledijo tudi finančni dobički. Ljudje bodo iskali vašo pomoč. Možnost študija/ izobraževanja v tujini, na potovanju, v drugih krajih. Hitro ohlajevanje strasti po prvem navdušenju, osama, izolacija, težave v družini. Ne biti odvisen od dela od doma oz. od dela drugih! 

 

  • ZAJEC, OPICA, PES – rock zvezde 2023

 

ZAJEC – leto neverjetnih amplitud

Cel svet je njegov oder, vse oči bodo uprte vanj, kar lahko izkoristi za finančne dosežke in celo bogastvo. Leto sprememb je odlično za študij in akademske dosežke, za vodenje, za ekstra krepitev moči in avtoritete, za nov posel, napredovanje. 

Po drugi strani pa, če ne izkoristi teh energij…,  je padec hud in nevaren - stres, depresija, težave v družini, neudobje, težje spremembe, skratka čustveno izčrpavajoče leto.

 

OPICA – vsak velik problem zna hitro pomanjšati

Energije leta podpirajo investicije, finance, napredovanje, moč, pa tudi reševanje težav v odnosih(pa čeprav iz leta 2022). Ima posebnega zaščitnika, ki pomaga uresničiti zastavljeno. Previdnost velja pri finančnem pretoku(cash flow je superhiter!), tatvinah, ekstravagantnem zapravljanju.

 

PES – odličen v reševanju težav

Vsako nepričakovano situacijo lahko obrne v svoj plus! Ima zaščitnika za povezavo, oblast, moč in pa izredno akademsko podporo. Leto 2023 je za utrjevanje odnosov, prijateljstev, priložnosti in – odgovornosti. Previdno: zdravje, hitre spremembe.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Ne pozabite! Ob nakupu nad 80 eurov prejmete zlato želvico, svojega zaščitnika za družino, ki jo enostavno nosite v denarnici. 

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.