Ta mesec praznujejo Jasmina, Marko, Neja, Irma in Marija! Zato ti cel mesec častimo poštnino, praznuj z nami!
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Feng shui napoved za leto 2022 + kaj konkretno čaka posamezne znake?

Feng shui napoved za leto 2022 + kaj konkretno čaka posamezne znake?

Kombinacija elementov vode in lesa nam da vpogled v energije leta 2022. Po feng shuiju bo to leto vodnega tigra, ko bo vsako od znamenj po kitajskem Ba-Ziju doživljalo svojevrstne izzive pa tudi razcvete. 

 

Kombinacija feng shui energij 2022 je ugodna za šibek jin/jang lesa ter šibko jin/jang vodo.

Feng shui zaščitnik za leto 2022 je PRAŠIČ. 

V letu 2022 potujte na JUG.

Feng shui barve leta 2022: temno zelena, črna, temno modra. 

Najbolj ugodna področja v letu 2022: JUG, prva in zadnja tretjina SEVERA, prvi dve tretjini SEVEROVZHODA.

 

Kaj pa posamezna znamenja po Ba-Ziju? 

VOL: To je njegovo leto! Žarel bo … Bo privlačen, zaželen, v ovoju seksi avre. Izžareval bo ljubezen na prvi pogled.  Svojo privlačnost lahko izkoristi na partnerskem in poslovnem področju. Poudarjena so potovanja, premiki, gibanje.  Pod površjem bo Vol skrival tudi nekaj napetosti, zapletov (zdravje), ki se lahko vlečejo še iz prejšnjega leta. Zanj je to leto za duhovni napredek.

TIGER: Leto preizkušenj, ovir, izzivov!  Če imate Tigra v dnevu rojstva, potem se osredotočite na partnersko področje in blažite nesoglasja.  Odnosi so slabši – nosite zaščitnika (Prašiča). Marec 2022 bo mesec, ko si lahko malo oddahne in bolj zaživi v družabnem in partnerskem  življenju. 

ZAJEC: Spolna privlačnost bo na višku! Večje bodo tudi možnosti za trajne odnose. Da bi reševali svoje težave, se tokrat lahko obrnete po pomoč k drugim. Leto povezave, odnosov in mreženja.

ZMAJ: Leto premikov, potovanj, sprememb. Rešitve najdete na poti, med potovanjem. Sicer pa bodo do izraza prišla čustva. Pazite na premoženje in zdravje (tatvine, bolezen, rop). 

KAČA: Zelo previdno, saj vas zlahka ranijo, izdajo. Čustvene bolečine, nelagodje, zmeda, motnje. Več nepredvidenih situacij. Vaša prizadevanja ne bodo priznana. Več potovanj, pazljivo zlasti novembra!  Če imate Opico, še bolj previdno in po pameti.

KONJ: Več priložnosti za romance (zlasti v marcu), lahko tudi za napredovanje in povezovanje. Za selitev oz. potovanje sta ugodna avgust in oktober. Novembra pazite na finance, decembra pa na zdravje in odnose. December je najmanj ugoden mesec, nosite zaščitnika (Vola)!   

KOZA: Leto povezovanja, privlačnosti, zlasti decembra. Ugoden mesec tudi za poslovne dogovore. Načrtujte selitev stanovanja ali pisarne, in sicer maja ali junija. Januar pa je vaš mesec nasprotujočih si energij, zato je ugoden za korenite spremembe.

OPICA: Leto previdnosti. Treba se bo malo bolj potuhniti, da bi se izognili pretiranim čustvenim izbruhom, ločitvi, ipd. Lahko pa namenite to leto velikim spremembam, ki jih bo lažje uresničiti. Previdno na poti. Pričakovali boste stvari, ki se ne bodo zgodile. Vaša prizadevanja ne bodo cenjena. Nosite zaščitnika (Prašiča)! Če imate Kačo, še bolj previdno in po pameti.

PETELIN: Petelin bo leta 2022 izjemno karizmatičen. Naredil bo vse, kar si lahko zamisli, še posebej, če je les njegov ugoden osebni element. Februarja, novembra in decembra bo ugodno za potovanja, junija za romance in druženje, marca pa previdno (ovire). 

PES: Pod pritiskom, premalo počitka, preveč rizika, vse do roba … Čas za akcijo so meseci avgust in oktober oz. marec, če bi želeli razširiti družabni krog oz. začeti nov odnos. 

PRAŠIČ: To je vaše leto! Skladno, produktivno, obeta se rast na vseh področjih. Ugodno tudi za potovanja in raziskovanje. 2022 bo tudi leto za razrešitev ali pa opustitev zadev. Pogled v duhovnost, fokus nase. 

PODGANA: Leto premikov, potovanj, sprememb. Obstaja tendenca, da bi se lahko nahajal na področju naravnih katastrof – previdno izbirati kraje! Zamude, ovire, osamljenost … Občutek zastoja 

 

Mimogrede, vse feng shui zapovedi za 2022 so zbrane v Feng shui vodniku za 2022. 

 

Feng shui: osebni elementi

Feng shui je veda, ki temelji na petih elementih – les, ogenj, zemlja, kovina in voda. Vse …

136,00

Sorodne objave

Svetlobna koda za gledalce "Klepeta ob kavi"!

Kljub temu, da bodo kmalu tri desetletja odkar deluje v medijih, ni nikoli nehal razmišljati s svojo glavo. Že v …

Vikend totalno na OFF! Če želiš doživeti RES globoko sprostitev, se nam pridruži!

Za nami je intenzivno obdobje, zato vas vabimo na vikend na OFF, kjer se bomo popolnoma odklopili od vseh motilcev …

Voščilo ali oznanilo, da je vse nateg?

Ali smo vam uničili veselje do praznikov s tem videom? Upam, da ne.  Kljub temu, da je bila v oddaji povedana …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.