Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Feng shui, karmična in djotiš priporočila za majsko uravnavanje energij

Feng shui, karmična in djotiš priporočila za majsko uravnavanje energij

O tem, kakšne energije se bodo okoli nas vrtele maja, boste tokrat izvedeli od feng shui svetovalke Tanje Glažar, karmične svetovalke Aleksandre Winkler Drole in djotiš svetovalke Tine Orel. V karmičnem smislu se bomo spraševali, kako se soočamo z izzivi, konflikti pa se bodo dogajali na področjih slava/notranje hrepenenje, iluzija/resničnost in pravičnost/popustljivost. Feng shuijevski mesec kače napoveduje spremembe, ko bosta do izraza prišla naša šarm in karizma, v smislu gibanja planetov pa nas bosta zadela retrogradni Jupiter in Saturn. Kakšna priporočila za čim boljše shajanje v maju imajo za nas vse tri svetovalke? Ne zamudite ogleda posnetka!


FENG SHUI PRIPOROČILA:

 

V ponedeljek, 6. 5. 2019, se zamenja mesečna kombinacija energij, dan prej pa je čas primeren za usklajevanje energij v prostorih. Spodbudimo kombinacijo energij osrednjega področja (za uspeh v poslu). Previdnost velja na področju zdravja, še posebej, če imamo spalnico na področju SV ali JZ.

Prisotna bo kar potrojena kombinacija energij! Za posel aktivirajmo osrednje, Z- in SZ-področje. Za akademske dosežke, priznanja in napredovanje pa S in SZ. Pomagajmo si s FENG SHUI KOLEDARJEM!



KARMIČNA PRIPOROČILA:

Glavno sporočilo meseca maja: kako se soočamo z izzivi?

1. 5.−10. 5.

Samozavest, karizma, neodvisnost in imaginacija.

Konflikt: med borbo za uspehom in slavo ter notranjim hrepenenjem.


11. 5.−20. 5.

Introspekcija, odločnost, moč prepričevanja in privlačnost.

Konflikt: med iluzijo in resničnostjo.


21. 5.−30. 5.

Razumnost, ostroumnost, smisel za logiko, pravni procesi, pravična sodba.

Konflikt: med željo po pravičnosti in impulzom popustljivosti.



DJOTIŠ PRIPOROČILA:

RETROGRADNI JUPITER

10. 4. 2019−11. 8. 2019

 


Retrogradni Jupiter opisuje prostore, na katerih je oseba nekdaj bivala, in jih bo zdaj ponovno obiskala. V ospredje lahko pridejo neporavnani računi z ljudmi iz tujine ali nevrnjen denar. Če je Jupiter ugodno postavljen, lahko oseba v tem življenju sreča duhovnega učitelja iz svojega prejšnjega življenja. Ugodno postavljen retrogradni Jupiter je zelo dober znak za duhovni razvoj.


RETROGRADNI SATURN

29. 4. 2019−18. 9. 2019


Retrogradni Saturn je sam po sebi vedno znak, da obstaja neki čas, v katerem se bo dani dogodek (določen z znakom, hišo ali planetom, s katerim je v slabem aspektu) plačal. Pričakujemo lahko enake okoliščine iz prejšnjega življenja − bomo ponovili napako?


Maj je pravi čas, da naredimo inventuro v svojem življenju in pustimo, da se razkrije resnica. To velja zlasti za ljudi, ki se želijo dvigniti na višjo raven zavesti.

 
Maja pa ne zamudite tudi prihajajočih dogodkov.

Se med Klepetovim naborom delavnic, predavanj, izletov in potovanj najde kaj za vas?

https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Veselimo se druženja z vami.

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.