Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Feng shui finte, ki so delovale v Jasminem življenju za ljubezen, potovanja in obilje ...

Feng shui finte, ki so delovale v Jasminem življenju za ljubezen, potovanja in obilje ...

Feng shui. Nekako me je privlačil že od 12. leta, ko sem nekje v knjižnici našla neko čtivo, kjer je pisalo kam kaj postaviš. In potem sem leta in leta sledila tem zapisom in redno prestavljala pohištvo, kupovala ustrezne barve in imela velikoooo priložnosti za to, saj sem se v življenju selila že 16-krat!
Ja, vem. Veliko je to! Ampak s časom sem začela dobivati občutek za to in nisem več rabla toliko gledati v knjige, včasih pa so se mi kakšne zadeve povsem križale s tem, kaj pravi feng shui v knjigah, pa sem potem ugotovila, da mojstri feng shuja vendarle pri individualnem delu uzamejo toliko v zakup, toliko informacij, da je dejansko težko biti sam svoj feng shui mojster, ko pride do doma in urejanja teh zadev, ker tvoja vibracija vedno privlači tvojo, torej tisto v kateri si in če hočeš iti ven iz tega, potrebuješ nekaj storiti drugače, da pride tudi drugačna energija. 
No, ampak imam pa kar nekaj primerov, ko je feng shui finta delovala, ali pa je bilo samo naključje, mi je čisto vseeno, delovalo je. 

 

Kako mi je feng shui pomagal "skreirati" potovanja
Ko sem imela 14 let sem prebrala, da je dobro, da hraniš doma čimveč kovancev iz različnih koncev sveta v kovinski posodi, ki je postavljena na pravo mesto po bagua mreži in to bo skreiralo več potovanj. Jaz sem to vzela skrajno resno in 2 meseca hodila po Ljubljani in iskala ustrezno kovinsko posodo, potem pa tja začela dajati kovance iz različnih koncev, prav na pošto sem šla, da mi je nekaj izmenjala. 
No, že nekaj mesecev kasneje sem odšla na Finsko za 2 meseca, nato na Malto za 1 mesec (kot srednješolka na izmenjavo), do danes pa lahko rečem, da sem prepotovala okrog 40 držav sveta in šla v enem potovanju tudi dobesedno okrog sveta (iz Slovenije na Japonsko in potem vse okrog do Havajev in LA-ja ter nato domov). 
Kaj naj rečem drugega kot, delovalo je! 

Več pritokov denarja
Bilo je obdobje, ko sem super natančno sledila dnevnim feng shui napovedim, predvsem kar se tiče obilja. Postavljala sem bambusove palice in moram reči, da so delovale. Sicer sem to ugotovila šele nekaj mesecev kasneje, ko sem opazovala vse skupaj, ampak ko je bilo potrebno bolj konkretno "odpreti tok obilja", sem vsekakor uporabila feng shui pripomočke in zadeva je zajadrala še bolje!

Ljubezen in feng shui
Zgodb je zares veliko in nekatere so zelo zelo osebne, zato ne bom podelila vseh, bi pa podelila tole ... 
Za sabo imam kar nekaj učnih razmerij, kjer so bili moji učitelji tudi mučitelji. Ja, v ljubezni sem res dobila največ ran, brazgotin in največ učenj. 
No, pa je prišlo obdobje, ko sem imela dovolj drame in dovolj vsega in se zavestno odločila, da stopim v razmerje z moškim, ki je imel sicer vse kljukice, bil je izjemno prijeten, lep, inteligenten, ni da ni. Samo iskre ni bilo, ni bilo metuljčkov, zaljubljenosti. Bil pa je varna izbira in imela sva veliko skupnih interesov in podobnih pogledov na svet, zato sva vstopila v razmerje. Tudi pri njemu je bilo tako, ni bilo iskrice, bil pa je občutek, kot da je tako prav, udobno, skratka namenjeno. 
Resnično sem si želela ohraniti to razmerje in vse je šlo v to smer. 
Zato sem tudi krepila razmerje s feng shui triki. In eden od teh so bile mandarinke. 
Ne vprašajte kako zelo sem se namučila, da sem jih takrat sploh dobila. Mesece in mesece, ampak mi je uspelo. To je bilo čisto na začetku.
Skupaj sva bila skoraj 7 prekrasnih let in v tem času se iskreno, res nisva prepirala, veliko sva skupaj doživela in še več skreirala.
Potem pa so se zgodile določene karmične stvari in ne boste verjeli. Mandarinke, ki so bile z nama res dolgo časa in se z nama tudi večkrat selile ... ena se je razbila, čeprav je zaradi materiala to skoraj nemogoče. Mislila sem, da je to naključje in sem znake ignorirala, ampak ... resnično sva šla sporazumno narazen čez nekaj mesecev. 
Mandarinkam sem se zahvalila za vse, kar so mi nudile in kako so naju krepile, kajti najino razmerje je bilo res lepo, ni pa trajalo do konca življenja, ampak kljub temu, mirno sva plula in bila sva zelo iskrena, tudi v najbolj težkih trenutkih. Še danes imava spoštovanje in razumevanje in ostala bova v življenju drug drugega, čeprav ne v partnerski vlogi. 

Zakaj priporočam mandarinke vsem, ki ste samski in tisti, ki ste vezani? 

Gre za zelo močan pripomoček feng shuja, ki neizmerno izboljša kvaliteto vašega ljubezenskega življenja.
Mandarinke simbolizirajo ljubezen, romanco, zvestobo, naklonjenost in predanost, posledično pa poskrbijo za srečen, harmoničen in dolgotrajen odnos.
Mandarinska raca, prvotno naseljena na vzhodnem predelu Azije, je že v davnini očarala feng shui mojstre. 
Cela poanta pa je tudi, kam jih postaviti.

Za samske
Samski bodo z mandarinkama poskrbeli za priklic partnerske zveze. 
Feng shui ima splošno smer za odnose, in sicer jugozahod. Tja torej postavite figurici. 
To je splošno najbolj primerno področje, lahko pa si, glede na svojo letnico rojstva, izračunate osebno smer za odnose in mandarinki postavite tja. Tako bosta na energijski ravni delovali še močneje. Tabela za KUA izračun je spodaj.
Mandarinki postavite druga ob drugo. 

Za tiste v zvezi (poročene ali neporočene)
Ljubezenski amulet bo poskrbel za harmonično zvezo in vas opominjal na vse lepe trenutke, ki ste jih preživeli s partnerjem. Gre za krepitev zveze in odnosa. 
Če bi radi odnos poglobiti, mandarinki postavite tako, da sta s kljunčkoma obrnjeni druga proti drugi, sicer pa naj bosta mandarinki postavljeni druga ob drugi.

Za mladoporočence
Za krepitev ljubezenske energije so lesene figure mandarink odlično poročno darilo, saj bo na metafizični ravni za mladoporočenca to vpoklic kvalitet zvestobe, naklonjenosti, predanosti.
Postavite ju na jugozahod.

 

Po vsem teh letih uporabe mandarink sem ugotovila, da se jih v Sloveniji res ne da dobiti in sem šla za njimi v lov. No, uspelo mi jih je dobiti. Takšne tradicionalne. Tak parček ima tudi feng shui mojstrica Tanja Glažar, ki jih je dobila v dar direktno od njene učiteljice Lilian Too, ki je najbolj znano ime feng shuja na svetu!
Sam strošek je resda minimalen, ampak kar ti lahko prinese v življenje pa je neprecenljivo, če le znamo postaviti na pravo mesto in da smo v zavedanju kako močno zares delujejo!

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.