Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Fama o bosanskih piramidah kot o visokointeligentnih energetskih napravah − kaj je res in kaj ne?

Fama o bosanskih piramidah kot o visokointeligentnih energetskih napravah − kaj je res in kaj ne?

Bosanske piramide so marsikateremu raziskovalcu trn v peti, saj dogajanja, katerim smo priča, ko obiščemo ta nenavaden kraj, preprosto v večini niso znanstveno razložljiva. Kljub vsemu pa ne gre zanikati, da v vsej dolini bosanskih piramid dokazano obstajajo posebne energije, ki delujejo kot inteligentna energetska naprava, konstrukcija pa s kirurško natančnostjo upošteva vodne tokove in njihova presečišča. Razen teh nenavadnih odkritij so tu še druge, subtilne energije, kot npr. orgonska energija (oz. či ali prana), torzijsko polje, Teslovi skalarni valovi itd. Kaj več o nenavadnih človeških tvorbah v naši bližnji okolici pa izveste v pogovoru z najditeljem bosanskih piramid Semirjem Osmanagićem, ki se nam bo konec aprila oz. v začetku maja pridružil na Klepetovem dogodku tja. Bi šli tudi vi? Preverite na spletni strani in se pravočasno prijavite!

Zakaj je to potovanje drugačno od ostalih?

Pred tuneli nas bo sprejel dr. Osmanagić osebno. Doživeti piramide je že samo po sebi velika dogodivščina, druženje z njim pa je v teh časih dejansko redka priložnost.

S piramidami je namreč povezan skozi različna življenja, zaradi česar lahko preko njegove povezave tudi sami bolj začutimo vseprisotno zdravilno vibracijo.

Klepetov program potovanja v dolino bosanskih piramid smo izvedli že nekajkrat in doživetje vsakič nadgradili. Tokrat bo z nami na avtobusu tudi Anita Reher iz ezoteričnega društva Arhelika!

Več info na: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/potovanje-v-dolino-bosanskih-piramid-1424.html

Sorodne objave

Datumi za zajem izvirske vode v letu 2021

Datumi za vodo, ki ima zdravilne lastnosti, so določeni po luninem koledarju. Lunin koledar ni vezan na letno gibanje …

Kako se pripraviti za prejemanje angelskih sporočil?

Kako prejeti jasna sporočila in pomoč angelov? Če želimo vzpostaviti povezavo z njimi ter prejeti njihovo podporo, …

Energije meseca januarja

Vstopili smo v leto 2021! Če vas zanima letni pregled energijskega dogajanja za 2021, potem si poglejte minulo …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.