PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energijsko čiščenje pred vstopom v leto 2019!

Energijsko čiščenje pred vstopom v leto 2019!

Palo Santo ali sveti les je že stoletja uporabljan spiritualni pripomoček za holistično zdraviteljstvo, čiščenje oz. očiščevanje pa tudi odganjanje zlih duhov ali nesreče. Ima še polno drugih čudovitih lastnosti, kot so, da pomirja in energizira ranjeno srce, vznemirjenega duha, raztresen um in utrujeno telo, da prečisti energetske blokade, dvigne vibracijo, okrepi telo in dušo, spodbuja kreativnost, zaščiti pred slabimi energijami pa tudi blažii vnetja, depresijo, nespečnost ter odganja žuželke, komarje in razne druge insekte. O tem, kako in zakaj uporabljati Palo Santo, bomo govorili z Maginjo Blinkito. Ne zamudite!

Da pa je sveti les res pravi sveti les, pa mora skozi celo svojo metamorfozo, kar pomeni, da se ga ne sme sekati oz. kako drugače ubiti.

Zraven vseh ezoteričnih lastnosti ima sveti les tudi eno povsem praktično: odganja bakterije in viruse ter poskrbi za popolnoma čist prostor, kar je v času, ko rade razsajajo gripe, še kako priročno.

 

Uporabljali ga bodo tudi na Energijskih pripravah na 2019, posebni delavnici za zavesten prehod, kjer bomo energijsko zaprli 2018 in se naravnali na 2019 in vse kvalitete, ki soupadajo z letom, ki prihaja.
Zaenkrat so še 4 prosta mesta, preverite na spodnji povezavi več informacij, kajti po besedah mnogih, gre za najpomembnejši dogodek v letu!

Sveti les Palo Santo - 100 g

Sveti les Palo Santo - 100 g

Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri …

45,00
42,00
-3,00

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.