PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca septembra

Energije meseca septembra

V mesecu septembru, ki ga zaradi novih podvigov, vračanja v šole in službe ter akomodacije na vse spremembe imenujemo mesec prilagodljivosti, bomo pozornost namenjali načrtni krepitvi adaptivne energije z uporabo adaptogenih rastlin. 

Za investicijo meseca septembra smo tako izbrali načrtno krepitev adaptivne energije z uporabo adaptogenih rastlin.

V ta namen smo osnovali brezplačen priročnik: Moč adaptogenov: znanstvene trditve in praktična uporaba. Najdete ga tukaj. 

Kaj vse zmorejo adaptogeni? Ne glede na težavo, ki jo imamo, adaptogeni zmorejo to težavo omiliti oz. odpraviti – ker to zmore naše telo, ki ima sposobnost samozdravljenja. Adaptogeni podprejo naše telo, da telo to težavo zmore odpraviti. Adaptogeni dajo telesu dovolj energije prilagodljivosti, da opravijo svojo funkcijo. 

Adaptogeni so tiste rastline, ki rastejo v težkih, nedostopnih okoliščinah po svetu, kjer se morajo prilagoditi izjemno težkim razmeram.  To jim omogoča, da razvijejo močne sposobnosti adaptacije, prilagoditve. Ob uživanju adaptogenih rastlin njihove sposobnosti doživlja tudi človek, ki se lažje prilagodi vsem obveznostim. 

Poliadaptogenska kombinacija (mešanica 5 adaptogenov) deluje sinergijsko in okrepi že tako močno delovanje vsakega adaptogena posebej. Za polnjenje baterij pripročamo prvo poliadaptogensko mešanico v Sloveniji, Adrenal podporo, ki izboljša človekov obrambni odziv na stres v vseh njegovih pojavnih oblikah. Za vse, ki veliko delate, ste pod stresom, v naglici, ki preklapljate med različnimi obveznostmi in vlogami. 

Zdaj pa k energijam … 

Kar se tiče energij, bo septembra zanimivo, kot že dolgo ne. Kar 5 planetov se bo gibalo retrogradno, čakata nas prelomnica v pretoku energije (jesensko enakonočje) in čas novih začetkov (mlada Luna v Devici). Po feng shuiju je to obdobje petelina in priložnost, da pokažemo svoje kvalitete, za vse, rojene v znaku Zajca, pa je september tudi mesec sprememb (menjava službe, stanovanja, partnerja). 

Na splošno bo pestro v medsebojnih odnosih ... Predvsem v drugi polovici meseca bo na ljubezenskem področju burno, zaradi česar bodo prazni in nepoglobljeni odnosi razpadli. 

Pričakujemo lahko mozaik občutkov, dogodkov, razpletom in tudi zapletov, na plano bodo pronicali stari vzorci, ki smo jih v poletnih mesecih porinili malo na stran, prosperirali pa bomo v poslih in novih podvigih. 

INTUITIVNA NAPOVED

V mesecu septembru lahko na energijski ravni pričakujemo mozaik občutkov, dogodkov, razpletom in tudi zapletov. Na osebnostni ravni bodo na plano pronicali stari vzorci, ki smo jih v poletnih mesecih porinili malo na stran. Pestro bo tudi v medsebojnih odnosih. Predvsem v drugi polovici meseca bo na ljubezenskem področju burno. Prazni in nepoglobljeni odnosi bodo razpadli! Na poslovnem področju so energije naklonjene novim podvigom. Dobro obdobje za podpis pogodb, sodelovanje in nove poslovne izzive.

FENG SHUI NAPOVED

September je čas, ko se bodo kresale iskre. Kombinacija dveh jin elementov (ognja in kovine) kaže na zelo aktiven mesec!

Dokler bo ogenj pod kontrolo, bo mesec uspešen, sicer pa lahko hitro pride do spopada. Za ravnovesje aktivirajte element lesa ali zemlje.

Element kovine v osnovi deluje hladno in rigidno, v kombinaciji z jin ognjem pa lahko zažari in zasije v vsej svoji lepoti. Poudarjena je ženstvena jin energija, ki v nas budi optimizem, upanje, šarm, zabavo in zaupanje. 

SEPTEMBER JE MESEC PETELINA 

  • čas, da pokažemo svoje kvalitete

  • vrhunec energije jesenskega časa – čas plodov

  • romance

  • v odnosih bodo v prednosti Opica, Podgana in Zmaj (Zajci previdno!)

  • mesec sprememb (menjava službe, stanovanja, partnerja) za vse, ki so rojeni v znaku ZAJCA 

  • vrhunec energije jesenskega časa – čas plodov

  • finančno ugoden mesec za vse, ki so rojeni v znaku Kače 

 

ASTROLOŠKA NAPOVED

Glavna astrološka značilnost meseca septembra je pet retrogradnih planetov (Jupiter, Saturn, Uran, Neptun in Pluton), konec septembra pa bo še zadnja Merkurjeva retrogradnost v tem letu. Ko Merkur vstopi v retrogradnost, bomo imeli skupno šest retrogradnih planetov, kar bo ustvarilo močan učinek upočasnitve, kot da moramo narediti nekaj korakov nazaj, preden se lahko premaknemo naprej. Ta energijska upočasnitev pa ne bo trajala dolgo, saj bodo skoraj vsi ti planeti v oktobru spet v svojem direktnem gibanju. 

Retrogradnost planetov je obenem prilika, da predelamo in ozavestimo vse tisto, kar se nam je dogajalo v preteklih burnih in zahtevnih mesecih. Na kolektivnem in individualnem nivoju se bomo 

morali, hoteli ali ne, zazreti vase, kaj pa bomo realizirali in ugotovili, pa bo odvisno od tega, kako modro in pametno bomo zmogli razmišljati in dojemati življenje. Septembra se bodo energije nekoliko umirile in vrnile v ustaljene tirnice, to pa še nikakor ne pomeni, da bomo tudi delovali kot prej, po starem. Glavni poudarek bo na umiritvi in pripravi terena za prihodnost, kar je lahko prilika za nadaljnji napredek in rast. 

September nam bo pomagal pri stabilizaciji, da se bomo lahko osredotočili na prihodnost, in da bomo pripravljeni na nove podvige. V tem obdobju lahko pričakujemo tudi več sreče v ljubezni in v odnosih vseh vrst. Kajti, ne pozabimo, pred nami so meseci velikih kozmičnih premikov in sprememb. Vsekakor se bo septembra ponudila priložnost za novo pot.

To se lahko še posebej poveča, ko (in kako) bomo dočakali septembrsko enakonočje. Ekvinokcij ali enakonočje je zelo občutljiv dan v letu, ki omogoča, da z lahkoto občutimo subtilne energije. Začetek obdobja Tehtnice, ki se zgodi ta mesec, prinaša novo spremembo pretoka in smeri energije. 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.