Boste postavljali smrečko? Ne pozabite na energijski ritual čarobnega ključa, ki vam ga podarimo ob vsakem nakupu nad 70 eurov. Obstaja vsaj 14 različnih ključev, zate ga izberemo povsem intuitivno. Ko ga prejmeš, greš v gozd in položiš roke na drevesno deblo za 2 minuti in dihaš. Nato vzemeš v roke čarobni ključ, se nasloniš na drevo, zapreš oči in prosiš kozmične energije, da v letu 2024 odprejo vrata na želeno področje ...

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca septembra

Energije meseca septembra

September je mesec izobilja, ki energijsko gledano potencira vse vplive leta 2022, ki tako ali tako velja za mojstrsko leto. September bo dejansko mesec močnega zdravljenja,  retrospektive in zaključevanja, postavljanja meja v odnosih in predelovanja lekcij sočutja ter razreševanja družinskih sporov.

 


 

Kateri feng shui znaki bodo imeli največ oz. najmanj podpore? Kakšen poseben mejnik predstavlja jesensko enakonočje? Je september pravi čas, da se spustite v nove ljubezenske ali poslovne odnose? Na kateri dan povedati neprijetno resnico, izpovedati ljubezen ali pripraviti erotično presenečenje? Katera znamenja naj vplačajo loto ter kakšno energijo prinaša mlada Luna v Tehtnici? 

 

DARILA MESECA: 

  • Brezplačno predavanje prek Zooma: 20. 9. 2022 – Priprava na zdravo jesen in zimo 

  • e-predavanje in e-priročnik Celostni protokol pri težavah z endometriozo (EKSKLUZIVNO ZA NAROČNIKE KLEPETOVIH NOVIČK)

 

INVESTICIJA MESECA: post

O tem, zakaj je post tako čudovito orodje za telesno in duhovno čiščenje, si lahko preberete TUKAJ. 

NAGRADNA IGRA: Paket 3-krat B-kompleks + ekološka keto granola. Nagradna igra poteka na Instagram profilu Klepet ob kavi. 

KNJIGA MESECA: Kako živeti v obilju 

 

Klepetovi dogodki

Hoja po žerjavici

Vikend tekoči post in samonegovanje ob mlaju na eko kmetiji

Meditacijski vikend na off 

Montessori oddih za mamice z malčki

 

Ključni poudarki meseca 

NUMEROLOŠKA NAPOVED

Število 9 bo okrepilo oz. potenciralo vse vplive leta 2022, ki pa tako ali tako velja za mojstrsko leto. Imeli bomo dva mojstrska dneva: 

9. 9. – močan portal zdravljenja in uravnovešanja  

22. 9. – mojstrski dan za povezovanje z mamo Naravo

Kateri izzivi bodo prisotni? Izzivi ljubezni do sebe, postavljanja meja v odnosih na nekem višjem nivoju. Lahko se pojavi hrepenenje po osebah iz preteklosti. Vzdušje meseca bo nostalgija. 

Lekcija meseca – sočutje (na globalni ravni). Pričakujemo lahko tako bolj čustven mesec, ki nam bo postregel tudi s kakšno bolečo izkušnjo – brez nje namreč ne moremo predelati lekcije sočutja.

 

FENG SHUI NAPOVED

Iz zemeljske opice se prestavljamo v zemeljskega petelina. Zgoraj zemlja, spodaj kovina. To je petelin, ki išče zrna in kljuva po dvorišču. Ima določene težave pri doseganju potencialov. Je realističen, materialističen, vedoželjen in previden.  Marljivo delo in pokaže rezultate. Zemeljski petelin svoj zaklad zakoplje daleč od pogledov in se nerad izpostavlja.

  • Pred nami je mesec retrospektive in zaključevanja.

  • Na preizkušnji bodo zaupanje vase, v življenje, v vesolje.

  • Odpiramo se obilju, lepoti.

  • Heksagram POTEPUH/POTOVANJA prinaša izzive v doživljanju stabilnosti. 

  • Kako balansirati energije – z elementom OGNJA (energija vode se namreč krepi). 

  • Čemu se izogibati – športu (energijo zbiramo) in pretirani žalosti. 

  • 23. 9. se zgodi pomemben mejnik – JESENSKO ENAKONOČJE oz. praznik razsvetljenja. Trk PETELINA in ZAJCA prinaša velike priložnosti in preizkus zaupanja. 

  • Feng shui napotki za ureditev prostorov: JUG za navdih in delo, SEVER za navdih in nove priložnosti, VZHOD zvezda bolezni (previdno), SEVEROZAHOD za spremembe, ZVEZDA 5 – brez posegov v ta prostor! 

 

Kateri znaki bodo imeli največ oz. najmanj podpore?


 

ASTROLOŠKA NAPOVED

Planetarne postavitve in energije tega meseca nam ponujajo možnost, da razrešimo nekatere stare družinske spore, se prilagodimo ali ponovno pregledamo svoje odločitve. V septembru bodo planetarni vplivi včasih tudi protislovni, kar lahko privede do zmanjšanja optimizma ali faze neodločnosti. Kljub temu je to pravi čas, da se spustite v nove ljubezenske ali poslovne odnose. Ves ta mesec prejmejo podjetno in iniciativno podporo Jupitra v Ovnu, ki je povezan z Marsom v Dvojčkih. S to kombinacijo energije se ideje ne bodo samo izmenjevale, temveč bomo lahko ukrepali brez odlašanja. V tem mesecu se lahko rodi veliko novih idej! Obstaja možnost, da bodo zaradi teh vplivov nekateri dvomili o priložnostih, ki jih je sprožil Jupiter, ko je bil v Ribah, in lahko pridejo v skušnjavo, da bi obupali zaradi disonanc, ki izvirajo iz Marsa v Dvojčku. A kljub temu lahko z odličnimi analitičnimi sposobnostmi in pragmatičnostjo ugotovite, da ste na pravi poti in da bo šlo vse zelo dobro. 

Torej, če gremo po vrstnem redu, začetek meseca bo obarvan z pedantno, skromno a vljudno, dostojanstveno energijo, ko se Venera 5. septembra premakne v Devico. Kar se tiče ljubezni in romantike, je to precej zadržana in staromodna energija, a tudi precej kritična, zato bodite pozorni na dobronamerno vmešavanje drugih. 

Ko se 9. septembra Merkur obrne retrogradno v Tehtnici, diplomacija in komunikacija nekoliko usiha, zato postane nekoliko zajedljivo vzdušje Venere v Devici še bolj izrazito. Pomislite, kako se bo nekdo počutil, kar boste rekli. 

Naslednji dan čustvena polna Luna v znamenju Rib pokaže tako višino kot globino čustev v naslednjih nekaj dni, in bo verjetno prinesla povečano občutljivost, lahko tudi solze iz enega ali drugega razloga. To je tudi zelo mistična polna Luna, zato se bodo nenavadni dogodki ali nepojasnjeni občutki verjetno povečali in intenzivirali.

Astrološko gledano, energije sredi meseca potekajo razmeroma mirno, to bo verjetno obdobje, ko se bomo lotili praktičnega in bolj zagnanega dela. Še vedno pa je pomembno, da ne boste preveč kritični do drugih, saj se lahko komunikacijske napake stopnjujejo.

17. septembra, v soboto na Kureščku, bomo ponovno združili energije, premagali stres in strahove, povezali in dvignili svoje vibracije ter počastili prihajajoče Enakonočje z edinstveno izkušnjo Hoje po žerjavici. Enakonočje 22. septembra je portal in dobrodošla točka ravnovesja in perspektive. Ko se Sonce premakne v Tehtnico, spodbudi večjo jasnost uma in porasta prijetnih, očarljivih družbenih interakcij.

Naslednji dan se retrogradni Merkur premakne nazaj v analitično Devico, zato je to pravi čas, da razmislite o tem, kaj je šlo letos prav in kaj bi lahko naslednjič izboljšali.

Ne obtičite v preteklosti, saj je čudovita mlada Luna v Tehtnici 25. septembra namenjena napredovanju z povečanim upanjem. 

To pozitivno vzdušje se še bolj okrepi 29. septembra, ko se Venera premakne v Tehtnico, pomiri strasti in obnovi diplomacijo in komunikacijo, na katero se zanašamo za uspešne vsakodnevne odnose.

 


 

Astrološka karta ujemanja

Preverite tedenski horoskop!

Sorodne objave

Dušni svet: Kako prepoznati če gre za dušo, ki jo poznamo že od prej?

Energije duš prednikov delujejo blagodejno, poznano. Če pa čutimo negativne vibracije, tenzijo, gre za nepoznano/tujo …

Sta astrologija in numerologija lahko uporabni orodji za praktični dvig kakovosti življenja?

Astrologija in numerologija sta starodavni metodi, ki ju ljudje uporabljajo za razumevanje sebe, svojega življenja in …

Dogaja se! Ameriški kongres o NLP-jih, nezemljanih in drugih priznanjih na previden in "strokoven" način ...

Ameriški kongres je pred dnevi javno predvajal zaslišanje treh vojaških veteranov o pojavu nezemljanov, vesoljskih …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.