Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca maja + NAGRADNA IGRA

Energije meseca maja + NAGRADNA IGRA
Mesec maj je v Klepetovi ekipi najlepši mesec, saj rojstni dan praznuje kar pet članov ekipe! Tudi sicer bo maj 2022 nekaj posebnega – že kmalu v začetku meseca se bo odprl portal rasti in manifestiranja, sredino bodo zaznamovali novi začetki, 14. pa si obetamo poseben karmični datum, ki zna sprožiti mehanizme bega. Vsekakor bomo s strokovnjaki podali ključne napotke, kako se uskladiti z majskimi energijami, za vas pa imamo tudi nekaj zelo posebnih presenečenj! Preberite do konca!
 
V posnetku boste izvedeli:
 
- kakšne spremembe lahko pričakujemo?
- kako je mesec maj povezan s kolektivno, globalno karmo?
- zakaj je 9.5. pomemben datum za Rusijo in na podlagi česa?
- kako je ta mesec povezan z Egiptom?
- kaj nam bo prinesla modra in intuitivna lesena kača?
- kaj se bo dogajalo na kolektivni ravni?
- katere so priporočene akupresurne točke za ta mesec?
- kateri sektorji v hiši in stanovanju bodo ugodni, katerih pa se moramo nujno izogibati?
- kaj pomeni seštevek 8 v mojstrskem letu 2022?
 
 
Maj bo mesec odnosov, postavljanja mej in postavljanja za sebe, zato lahko pričakujemo situacije, v katerih bodo naši najbližji in pa sama situacija prehajala naše meje. Opazili bi lahko spremembo v načinu komuniciranja ter v sami izbiri oseb, ki nas obdaja jo. Ta čas lahko izvrstno izkoristimo,da se premaknemo iz svojega območja ugodja. Drznimo si tudi sami sebi priznati določena čustva, potrebe in doživljanja. Tudi sami dajmo preiti svoje meje tistega, kar mi menimo, da je možno in izvedljivo. Obetajo se nam zanimive, nekoliko eksotične izkušnje. Sam mesec je ugoden tudi za spremembo izgleda.
 
- 5. 5. 2022 portal rasti in manifestiranja
- 17. 5. 2022 novi začetki in zanimanja
- 14. 5. karmični datum, prebuja mehanizme bega
 
Kaj vse smo pripravili zate?
 
Ta mesec smo pripravili več presenečenj - med njimi tudi BREZPLAČNO predavanje Osebna in duhovna rast v praktičnem življenju V ŽIVO v našem studiu! TUKAJ izveš več! 
 
Novost meseca pa je osebna koda! Preveri TUKAJ, kaj vse vsebuje! 
 
Ta mesec ob nakupu nad 100 € BREZPLAČNO podarimo obesek roža življenja (do razdelitve 56 kosov) v vrednosti 40€! Ne zamudi izjemne priložnosti!
 
Na naši spletni strani pod rubriko novice redno objavljamo tedenski horoskop, ki ga za nas piše Jimmy. Horoskop pomaga ljudem, da vsak teden padejo v svoj ritem in da razumejo samega sebe ter se lažje povežejo z energijskimi tokovi, pomaga da se pripravimo ali izognemo nevšečnostim ali pa da ulovimo posebne energijske priložnosti.
 
 
Vam je naš nov dnevnik rasti všeč? Nagradna igra poteka na Instagram profilu @klepetobkavi!
 

Mesta za potovanje v Egipt in Iž se hitro polnijo! Preveri potovanja in dogodke TUKAJ! 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.