Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca maja

Energije meseca maja

Vstopamo v najlepši pomladni mesec, ki ga lahko z energijskega vidika opišemo kot mesec poslovnih priložnosti, sprememb, revolucij, preizkušenj, nepredvidljivih dogodkov in konfliktov pa tudi inovativnih rešitev z dolgoročnimi učinki.

Maj pa je za Klepetovce tudi mesec praznovanj - praznujemo namreč štirje iz ekipe - in naše darilo za vas je ... ves mesec maj BREZPLAČNA POŠTNINA in ob vsakem nakupu tudi revija Duša in telo. Jasmina letos vstopa v kristusova leta, ob tej prelomnici pa je zapisala tudi nekaj modrosti in stvari, na katere prisega zadnja leta. Zapis lahko preberete tukaj:

https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/jasmina-ob-33-rojstnem-dnevu-moj-seznam-modrosti-in-stvari-na-katere-prisegam.html

Feng shui, karmična in astro napoved za maj 2021

Karmična diagnoza meseca maja (svetuje Aleksandra Winkler Drole) 

Karmično gledano se bodo v mesecu maju zvrstili trije karmični cikli (1. cikel od 1. 5. do 10. 5.; 2. cikel od 11. 5. so 20. 5.; 3. cikel od 21. 5. do 31. 5.). 

1. cikel 

ZNAČILNOSTI:

Štirje glavni stebri, ki držijo strukturo v tem ciklu, so samozavest, radodarnost, neodvisnost in jasna vizija. Konflikt nastane med prizadevanjem za slavo in uspehom ter zahtevo, da se moč pretaka.

KARMIČNA LEKCIJA: BOŽJE VODSTVO – VERA VASE

Dejstvo, da ste vodeni s strani višjega jaza (ananda vidik duše) in da vas ego pri tem podpira (in ne ovira), vas pelje v nove, boljše čase. S pomočjo božanske manifestacije lahko dosežete svoj cilj. Pri tem je na karmičnem testiranju vaša odvisnost – neodvisnost od strasti. Strasti so del ego percepcije. Če grozite, izsiljujete, manipulirate in se zapletate v sočutna odvisnostna razmerja, je čas, da s tem prenehate. Velja tudi obratno: če ste žrtev manipulacij in ujeti v odvisnostne odnose. Preizkušnja bo namreč ravno v zvezi s tem, kako obvladate življenje, če ste vodeni z višjega ali nižjega jaza

2. cikel

ZNAČILNOSTI: 

Diplomacija, senzibilnost, introspekcija, odločnost, zanesljivost, praktičnost in privlačnost. Konflikt nastane v borbi med iluzijo in resničnostjo.

KARMIČNA LEKCIJA: PRIZEMLJITEV

Karmična lekcija predstavlja »prizemljitev idej«. Iz semena čez čas vzklije rastlina. Seveda se to zgodi le, če ima seme podlago, torej rodovitno prst in vodo. Kako pa je z vašimi idejam? Imate sanje, vizije. Te »zamisli« naj bodo praktično izvedljive – takšne, da lahko vsak dan naredite en korak na poti do njih. Preverite, ali so naše ideje sprejemljive tudi za vaše najbližje in ali so v skladu z najvišjim dobrim. Vaše cilje, vaše namere kreirajte skupaj z drugimi ljudmi. Skupinska podpora vam lahko da tisti pravi uvid – zato bodite sposobni sprejeti dobronamerno kritiko. V tem ciklu bo najlažje tistim, ki dobro sodelujejo s partnerjem, pa najsibo to zakonec ali poslovni partner. Vsekakor je sreča na strani praktičnih in prizemljenih ljudi.

3. cikel

ZNAČILNOSTI:

Osvoboditev, soočanje z omejitvami, konservativnost, smisel za logično sklepanje, borba za pravičnost, pravda. Konflikt nastane med željo po izvedbi in impulzom popuščanja.

KARMIČNA LEKCIJA: OSVOBODITEV OD NESMISELNIH OMEJITEV

Nekatere omejitve so zavestne – takih se dejansko zavedamo, medtem ko so druge nezavedne, in se jih dejansko ne zavedamo. Karkoli čutite kot omejitev, je v tem času na testiranju. Pomembno je, da ne omejujete drugih, če niso to »zdrave meje« Mnogi doživljate navidezno omejitev – brezizhodno situacijo … A vendar je pomembno, da »odprete oči« in vidite sliko v realnem pomenu. Razmislite o vaši vpletenosti, o vašem prispevku k nastali situaciji kot o vzroku, ki mu sledi posledica. Pomembno je videti realno sliko s širše perspektive. Ne izzivajte avtoritet (učiteljev, nadrejenih, zakonov ipd.). Nekatere omejitve so zdrave in nam nudijo varno udobje. (Pomislite, kako bi bilo, če ne bi imeli omejitev npr. hitrosti v cestno prometnem predpisu.)

Astrološki vpogled (svetuje Dušan Doblanovič Jimmy) 

Astrološko gledano bo že kmalu v začetku meseca (8. maja) čas ljubezni, lepote in denarja. Venera v Dvojčkih bo namreč poskrbela za spogledljivost, muhavost in duhovitost v odnosih. Omembe vredni so tudi 11. maj (Mlada Luna v Biku) ter 26. (Polna luna v Strelcu) in 29. maj (Merkur v Dvojčkih v konjunkciji z Venero v Dvojčkih in hkrati retrogradnost Merkurja). 

8. maj: Raznolikost je začimba življenja bi lahko bil moto naslednjih štirih tednov. Medtem ko je Venera v tem zračnem znamenju leteča in muhasta, zagotavlja duhovitost, radovednost in prilagodljivost glede ljubezni, lepote in denarja.

11. maj: Mlada Luna v Biku je energijsko najbolj napolnjen čas v mesecu in hkrati najbolj ugoden dan za vse tiste, ki želijo začeti nekaj novega, začeti projekt ali spremeniti eno ali več domen svojega življenja. Nova Luna pomeni rast in nove začetke. Povezana je z srečnimi dogodki, pogumnimi dejanji, pa tudi z ljubeznijo in zavetjem.

13. maj: Dobrohotni planet Jupiter je večji del leta v uporniškem vodnarju in daje dobro energijo tistim, ki zagovarjajo spremembe. Planet ekspanzije in učenja bo na kratko zapustil Vodnarja in vstopili v mistične Ribe (od četrtka, 13. maja do srede, 28. julija). Kratek obisk v znamenje Rib sredi leta bo pomagal ugotoviti, katera področja našega življenja potrebujejo pozornost, zato si določite čas za meditacijo, da boste imeli glavo čisto. Skratka, planet sreče vstopa v sanjske Ribe, spodbuja pozitiven odnos, odprtost in sledenju našim sanjam. Če imate vizije, jih lahko Jupiter uresniči. 

20. maj: Sonce vstopi v dvojčke. Komunikacija in intelekt postaneta glavni prioriteti v naslednjih štirih tednih. To je čas za študij, pogovor in humor. 

26. maj: Polna luna v Strelcu v naše življenje prinaša pozitivno energijo in ustvarja ugoden kontekst za uresničitev naših želja. Polna luna je najboljši čas za ustvarjalnost in vitalnost. Nekateri pravijo tudi, da je vpliv Polne lune na naše sentimentalno življenje močan, kar povečuje strast in v naše življenje vnaša romantiko in čarovnijo. Polna luna, ki se bo zgodila 26. maja, bo najbolj vplivala na strelce, rake in tehtnice. Če imate kakršne koli zdravstvene težave, streleci, ki ste jih do zdaj oklevali rešiti, jih od zdaj naprej ne bi smeli obravnavati brezbrižno. Drugače, pa strelci lahko napredujejo v svoji karieri, novi projekti pa so na vidiku Od vseh znamenj je rak najbolj občutljiv na spremembe v katerem koli mesecu. Vseeno so precej čustveni, vodijo jih impulzi. Na splošno so zelo pošteni, neposredni in govorijo, kar mislijo. Med polno luno imajo lahko težave s spanjem in noči postanejo zanje nekoliko nemirne. Nespečnost je zanje pogosta težava, zlasti v tem obdobju. Za tehtnico je maj 2021 čustven mesec. Preživeli bodo številne spremembe, zlasti v osebnem življenju. Poskusite uravnotežiti svoje mentalno zdravje in ne dovolite, da negativna energija vpliva na vas.

29. maj:  Merkur v dvojčkih obrne v svojo retrogradnost. V naslednjih nekaj tednih pazite na napačne informacije, mešane signale in popolnoma nerazumljene besede! Retrogradni Merkur lahko tudi upočasni hiter govor dvojčkov, a pogovori so lahko še vedno dobri za zbiranje informacij. Vdihnite, držite se in se pripravite na sezono individualnosti in prenove!

Feng shui priporočila

Po feng shuiju pa bo prosperiralo področje posla, in sicer še posebej za vse, ki so rojeni v znakih Vola, Petelina ali Opice, za osebe, rojene v znaku Prašiča, Zajca ali Koze, pa je maj mesec premikov. Energijam primerno lahko podprete področja S, JZ, V (za boljši pretok financ) − v skupne prostore vnesite več elementa lesa, ob oblačnih in deževnih dnevih pa prižgite svečke. Najbolj bo na udaru zdravje, zato področja SV, SZ, JV in osrednje področje uskladite z elementom kovine. 

Prihajajoči dogodki: 

https://klepetobkavi.si/dogodki.html 

Feng shui osebni elementi: https://klepetobkavi.si/storitve/feng-shui-osebni-elementi.html

Astrološka natalna karta: https://klepetobkavi.si/storitve/astroloska-natalna-karta-in-konzultacija-25-uri.html 

Sorodne objave

NASA, astronavti in fotobiomodulacija (rdeča svetlobna terapija), ki je bila odkrita po nesreči ...

Vse se je začelo leta 1993, ki je odigralo pomembno vlogo pri rojstvu same terapije z rdečo svetlobo. Leta 1993 je …

Kaj lahko narediš za svoje zdravje v APRILU? Biohacking aprila

Dragi moji, ko smo sedeli z družino za velikonočno mizo sem na koncu dodala molitev, da si želim da nas …

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.