Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca junija - mesec kreativnosti in osebne rasti

Energije meseca junija - mesec kreativnosti in osebne rasti

Junij 2024 bo priložnost za poglobljeno osebno rast in samoizboljšanje. Z umirjenim pristopom k čustvom in več časa za refleksijo bomo lahko analizirali svoje izkušnje in prepoznali pretekle napake. To bo mesec samoodkritja in samoosveščenosti, ki bosta odprla vrata do osebnega razvoja in napredka.

Čeprav lahko živahno Sonce v Dvojčkih povzroča nihanja razpoloženja, imajo ognjeni znaki dovolj inteligence, da premagajo to nestanovitnost. Meditativne prakse bodo pomagale umiriti tok energije in jo usmeriti konstruktivno. Jasnost in usmerjenost bosta na vrhuncu med polno luno v juniju, ki bo označila prehod do novih profesionalnih uspehov in oživitev zastalih projektov.

Junij bo tudi mesec bujne kreativnosti in navdiha. Ko se strasti obrnejo navznoter, bodo posamezniki našli motivacijo v svojih ustvarjalnih prizadevanjih, ne glede na to, ali gre za umetnost, glasbo, pisanje ali drugo obliko samopredstavitve. Umetniški izraz ne bo samo sredstvo za čustveno sprostitev, temveč tudi način za povezovanje z drugimi na globlji ravni.

S finančnega vidika bo konec junija stabilen, brez nepričakovanih stroškov, kar omogoča finančno brezskrbnost. V tem času je priporočljivo uživati življenje, saj bo medsebojno razumevanje in ljubezen zmanjšala materialne skrbi. Mars v Biku prinaša kombinacijo bojevitosti in pragmatizma, kar ognjenim znakom omogoča, da delujejo bolj premišljeno in praktično.

Ta mesec bo prinesel tudi priložnosti za spravo in celjenje starih ran. Kljub morebitnim konfliktom in nesporazumom bo pripravljenost za iskanje miru lahko obnovila zlomljene vezi. Čas bo za odpust, sočutje in razumevanje. S pošteno in odprto komunikacijo bodo posamezniki lahko premostili obstoječe vrzeli in našli harmonijo v svojih odnosih, kar bo pripomoglo k obnovi zaupanja in gradnji močnejših vezi z ljubljenimi.

Glavni tranziti in planetarni vplivi meseca 

 1. junij - Merkur v Biku sekstil Neptun v Ribah; Jupiter v Dvojčkih trigon
  Pluton v Vodnarju Osredotočite se na ustvarjalne projekte in hobije, da izkoristite bujno domišljijo. To je idealen čas za navdih in ustvarjanje izjemnih del. Dodatno, izjemen aspekt Jupitra in Plutona omogoča odkrivanje osebne moči, prevzem nadzora in pozitivno transformacijo. Objemite svojo moč in uspeh bo sledil. 
 1. junij - Merkur vstopi v Dvojčka
  Merkurjev prehod v Dvojčke poudarja aktiven um, odlične ideje, in spodbuja kratkoročno načrtovanje. Vaša radovednost in komunikacijske spretnosti bodo na vrhuncu. 
 1. junij - Merkur v Dvojčkih trigon Pluton v Vodnarju; Merkur konjunkcija
  Jupiter Raziskujte in se poglabljajte v jedro zadev, kar vam bo pomagalo pri odkrivanju rešitev in izogibanju težavam. Hkrati lahko pričakujete velike ideje in trdnejši pogled na celotno sliko, kar odpira nove možnosti. 
 1. junij - Mlaj v Dvojčkih
  Mlaj v Dvojčkih je odlična priložnost za akcijo na enem od vaših idej ali kratkoročnih načrtov. To lahko prinese navdušenje in željo po hitrem napredku. 
 1. junij - Venera v Dvojčkih kvadrat Saturn v Ribah
  Morda boste čutili manj zanimanja za delo in obveznosti. Če se ne morete popolnoma odklopiti, poskusite najti kratek čas za oddih. 
 1. junij - Mars vstopi v Bika; Sonce v Dvojčkih, kvadrat Saturn v Ribah
  Premik Marsa v Bika prinaša počasnejšo, bolj premišljeno energijo. Začetek pobude bo ključen, saj ko začnete, lahko vztrajate do konca. Hkrati lahko občutite pritisk, zato poiščite zdrave načine za sprostitev in ne bodite prestrogi do sebe. 
 1. junij - Mars v Biku kvadrat Pluton v Vodnarju Možni so spori o moči in nadzoru. Izogibajte se vpletanju v dramo in raje naredite korak nazaj za boljši pregled situacije. 
 1. junij - Merkur v Dvojčkih kvadrat Saturn v Ribah
  Upravljanje miselne discipline bo izziv, zato poskrbite, da bo vaš um imel dovolj časa za počitek in ponastavitev. 
 1. junij - Sonce v Dvojčkih konjunkcija Merkur v Dvojčkih
  Pripravite se na hiter tok idej in načrtov, ki vas lahko navdušijo. Morda boste opazili, da se projekti, začeti pred približno dvema mesecema, zdaj obrodijo sadove. 
 1. junij - Venera v Dvojčkih kvadrat Neptun v Ribah
  Visoko sočutje lahko poveča vašo empatičnost, vendar bodite previdni, da ohranitezdrave meje, da se izognete čustveni ranljivosti. 
 1. junij - Merkur v Dvojčkih kvadrat Neptun v Ribah; Merkur in Venera vstopita v Raka
  Vaša domišljija se lahko razplamti, kar vam omogoča, da se popolnoma prepustite sanjarjenju. S prehodom Merkurja in Venere v znamenje Raka se bo vaša sposobnost izražanja čustev okrepila. To bo obdobje, ko boste lahko svoje misli in čustva izrazili bolj iskreno in neposredno. 
 1. junij - Sonce v Dvojčkih kvadrat Neptun v Ribah; Sonce vstopi v Raka
  Možna je nizka energija, zato si vzemite dodaten čas za počitek med projekti. Z vstopom Sonca v Raka se lahko osredotočite na domače izboljšave, kakovostno preživljanje časa z družino in krepitev čustvenega počutja. 
 1. junij - Merkur v Raku sekstil Mars v Biku; Polna Luna v Kozorogu
  Začutili boste priliv energije, ki vas bo spodbudil k ukrepanju na podlagi vaših idej. Polna Luna v Kozorogu bo prinesla rezultate dolgotrajnih prizadevanj. Če ste bili dosledni, boste napredovali, sicer pa boste morda morali svoje načrte ponovno oceniti. 
 1. junij - Merkur v Raku trigon Saturn v Ribah
  Globlje razmislite o svojih idejah in delajte na načrtih z jasnim razumevanjem dolgoročnih ciljev, kar bo pomagalo, da bodo ti bolj realistični in dosegljivi. 
 1. junij - Venera v Raku sekstil Mars v Biku; začetek retrogradnega Saturna v Ribah
  Strast bo močno prisotna v odnosih, kar lahko sprosti užitke v povezovanju z drugimi. Ustvarjalni podvigi bodo prav tako cveteli. Retrogradni Saturn vas bo spodbudil k introspekciji in sproščanju karmičnih ter čustvenih bremen, kar lahko odpre nove možnosti za rast.

Ti tranziti junija 2024 bodo prinesli globoko čustveno in kreativno obdobje, ki bo ključno za osebni razvoj in izboljšanje medosebnih odnosov.

 

 1. junija 2024 bo Jupiter v trigonu s Plutonom, aspekt, ki se je nazadnje zgodil 26. junija 2016, naslednjič pa bo nastopil 24. septembra 2028.

Ta močna konfiguracija nebesnih teles nam ponuja priložnost, da strateško uporabimo svojo energijo za dramatično povečanje naše moči, vpliva, bogastva in prepoznavnosti. Z neposrednim in premišljenim ukrepanjem zdaj lahko korenito preoblikujete svoje življenje in življenja tistih okoli vas. 

Ta aspekt omogoča, da lažje prevzemamo vodilne vloge in dosežemo višje ravni avtoritete, uspeha, slave ali moči. Ključnega pomena je, da to moč uporabljamo odgovorno, ne sebično ali pohlepno, ampak s ciljem ustvarjanja boljšega sveta.
Možni učinki tega tranzita so lahko vrata, ki se odpirajo v vaši karieri, profesionalni triumfi, promocije ali finančno bogastvo skozi pametne naložbe.
Če razmišljate o potovanju v tem času, bi to lahko imelo transformacijski učinek na vaše življenje in pogled na svet, saj vas bo Jupitrov harmoničen aspekt s Plutonom spodbudil k raziskovanju novih obzorij z globokim in trajnim vplivom.

Numerologija 

Mesec Ljubezni do sebe prinaša potrebo po svobodi, zato bomo marsikoga nekam poslali. Naša čustva bi lahko hitro nihala, predvsem bi to lahko za mnoge bil čas kratkotrajnih romanc, ki so bolj kot obljuba večnosti, lekcija ljubezni. Ljubezen ne boli - odnos in pričakovanja so tista, ki so lahko toksična. Kaj sploh je v resnici brezpogojna ljubezen in ali to res pomeni, da sprejemamo vsake vrste obnašanja?

Energije bodo naklonjene eksperimentiranju, predvsem v naši čutnosti. Lekcija je ozavestiti česa si želimo in kaj želimo zgolj izkusiti. Po filmu 50 odtenkov sive verjamem, da je marsikdo popestril svojo intimo, ni pa nujno, da je potem vedno bilo tako ... strastno.

Energije nas podpirajo v raziskovanju sebe, svojih vrednot in pa nepotešenih želja. Močan čustven mesec, ki bi lahko prinesel tudi več željo po skoku čez plot in definitivno v vseh nas prebujal radovednost ... kaj bi lahko še več doživeli.

 6. 6. Dan pred nas postavlja vprašanja
Ali znamo biti mi doprinos sebi, ali le drugim?
Znamo sprejeti kompliment, darilo, pomoč - brez slabega občutka?
Znamo v resnici zrelo postaviti mejo?

Sorodne objave

Jasminini nasveti za SIJAJNO poletje

Naj bo to poletje tisto, ki se ga boste spominjali predvsem po tem, kako močno ste doživljali radost! Poletje je namreč …

Naj ozemljevanje postane pomembna točka vaše dnevne rutine

Luna je planet, ki leži najbližje naši Zemlji in nanjo močno vpliva. Zaradi nje se dnevno dvigujejo in spuščajo morske …

Z BREZPLAČNO POŠTNINO do najljubših izdelkov

Mesec maj je tu, v vsej svoji pozitivni energiji, soncu, zelenju in kar kliče nas, da naredimo prave spremembe zase in …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.