Danes ti podarimo obesek kristala MALAHIT pri nakupu nad 80 eurov! Kamen malahit je usklajen z energijo jeseni.
Malahit je kamen odpuščanja, spuščanja in predvsem samospoštovanja. Dobiš ga gratis ob nakupu nad 80 eur!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca junija 2023

Energije meseca junija 2023

Prav vsak poletni mesec vam bomo posredovali namige, da izkoristite val energij, ki bodo to poletje resnično zaznamovale vsakega na svoj način. Ponuja nam ogromno priložnosti in možnosti, na nas pa je, da jih izkoristimo. 

 

Astrološki pogled na junij 2023

Nekaj ovir iz maja in celo prejšnjih let so lahko zdaj odpravljene, saj je junij eden najbolj astrološko pozitivnih mesecev v letu 2023. Vsa znamenja bodo rasla in se širila v karieri in na številnih drugih področjih življenja, saj Jupiter v biku tvori pozitiven sekstil s Saturnom v ribah (19. junija). Če smo trdo delali, bo vesolje nagradilo naš trud, saj karma kaže svojo najbolj pozitivno stran. Polna Luna v strelcu 3. junija nas lahko naredi bolj osredotočene na svoja prepričanja in želeli bomo nadaljevati tisto, kar nas veseli. Ob polnih Lunah smo lahko na splošno bolj pozitivni kot običajno, in to dobi še večjo pomoč, ko Venera 5. vstopi v leva, kar sproži, da smo še bolj zabavni in sladki. To morda ne bo trajalo predolgo, saj retrogradni Pluton prihaja nazaj v kozoroga, kar sproža, da morda še naprej doživljamo, da rušimo zadnje koščke tradicionalnega in tistih stvari, ki se jih v zadnjem desetletju nismo dotaknili. Zaradi retrogradnega Saturna se lahko naslednjih nekaj mesecev počutimo bolj omejene glede tega, česar se lotevamo. Merkur, ki vstopi v dvojčka, spodbuja, da smo mentalno aktivni, zlasti ko mlada Luna v dvojčkih predstavlja priložnosti za ustvarjanje novih ideje. Merkur, ki se hitro premakne v raka skupaj s Soncem, lahko prinese hrepenenje po udobju in podpori.

Glavni astrološki premiki in tranziti

3. junij: polna Luna v strelcu – tiste, ki so kršili pravila, lahko čakajo težke lekcije, saj jih bodo »opazovale avtoritete«. Vsi bi morali biti na preži, a dvojčki, device, strelci in ribi se bodo najbolj učili iz svojih napak.

17. junij: Saturn v ribah gre retrogradno– življenje postane nekoliko »zaspano«, saj Saturn, strog učiteljski in planet, ki prinaša življenjske lekcije, vstopi v petmesečni »spanec«. Do 3. novembra se bodo dvojčki, device, strelci in ribi trudili vzpostaviti bolj zdrave meje s tistimi okoli sebe.

17. junij: mlada Luna v dvojčkih – Težko je videti pot naprej ob tem zmedenem luninem dogodku. Odgovore, ki jih iščete, lahko najdete le v globokih stanjih umirjenosti in meditacije. Zaupanje v proces je zdaj ključnega pomena, zlasti za bike, dvojčke, leve in ribe.

21. junij: Sonce vstopi v raka/poletni solsticij – Poletje je uradno tu! Do 21. julija boste plavali v globokih, negovalnih in sočutnih vodah raka ter skrbeli za sebe in za tiste okoli sebe.

30. junij: Neptun v ribi gre retrogradno - Od zdaj do 6. decembra vas lahko določeni dogodki prebudijo k težkim resnicam, ko snamete rožnata očala. Bodite pripravljeni videti resničnost tega, kar ste aktivno ignorirali.

Numerološki pogled na junij 2023

Junij bo mesec potrjevanja vsega, česar smo se - ali pa ne - naučili o Ljubezni do sebe v letu 2022 (ki je bilo leto 6).

Glavno vprašanje meseca bo tako:
ALI VERJAMEŠ VASE?
ZAUPAŠ SAM/A V SEBE?

V nas bi se lahko tako prebujal strah, dvom in vse naše negotovosti. Bistvo ni, da nam življenje sporoča, da smo nesposobni. Bistvo je naša lastna ocena poti, ki smo jo že prehodili.

V svetovnem merilu bomo priča ponovnim poskusim manipulacij s strahom in kontrolo, ki pa se tokrat ne bodo preveč dobro obnesli.

Lahko bi se počutili ujete v naše miselne vzorce. Porodil bi se lahko občutek težine, nezmožnosti spremembe. Ta občutek bo popustil julija.

Ozaveščali bomo povezave med fizičnim in čustvenim svetom, ki venomer delujejo v obe smeri. Torej, ne le s čustvene v fizično, temveč tudi obratno, iz fizične v čustveno. Dobra skrb za fizično zdravje prinaša ugoden učinek tudi na čustveno stabilnost.

Odločitve meseca junija naj bodo tako uravnovešene med srcem in telesom.

 

6. 6.
Čas za pogumen korak naprej.
Na ta dan bo naša samozavest na preskušnji.

Feng shui pogled na poletje in junij

To bo vroč začetek poletja, saj nas junija čaka podvojena letna kombinacija energij! Julija se energije nekoliko umirjajo, iskali bomo več miru, poudarjen element jin zemlje kaže na počitek in prizemljenost. Avgusta pa bomo kar nekako obstali, se držali svojega – prepričanja, lenobe, zaprtosti, misli,…

JUNIJ – mesec  Konja, ki pa je v letu Zajca dvojni ogenj! Požari, romance, škandali,…)
Vrhunec jang ognjene energije se bo zgodil prav na solsticij, 21.6.2023, ki pa podpira strast, veliko samozaupanje in kreativnost.

5 FENG SHUI NASVETOV ZA POLETJE

  1. Kam potovati – na JUGOZAHOD in na SEVER(razen avgusta)
  2. Ustvarite ravnovesje v prostoru z jin elementi/ principom. Uporabite v ta namen elementa vode in kovine, avgusta pa z elementa vode in lesa ALI ognja in lesa
  3. Poskrbite tudi za ravnovesje vašega telesa – z jin prehrano(več sadja, zelenjave)
  4. Prečistite energije prostora s sončno svetlobo
  5. Družite se in se sprostite, uživajte v toploti in senci
     ☺

 

Sorodne objave

Sta astrologija in numerologija lahko uporabni orodji za praktični dvig kakovosti življenja?

Astrologija in numerologija sta starodavni metodi, ki ju ljudje uporabljajo za razumevanje sebe, svojega življenja in …

Dogaja se! Ameriški kongres o NLP-jih, nezemljanih in drugih priznanjih na previden in "strokoven" način ...

Ameriški kongres je pred dnevi javno predvajal zaslišanje treh vojaških veteranov o pojavu nezemljanov, vesoljskih …

Energije meseca avgusta

Še zadnji prav zares poletni mesec gužve, ko je najbolj pametna ideja, da poiščeš senco in narediš en tak lep odmik od …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.