PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca julija

Energije meseca julija

Energije meseca julija

Julij, ki smo ga na Klepetu oklicali za mesec hidracije in revitalizacije, je čas, ko bi bilo pametno poskrbeti za ustrezno hidracijo, nadomestitev izgubljenih mineralov zaradi potenja in temeljito razstrupljanje. 

Prav zato smo za investicijo meseca izbrali mineralne kapljice Concentrace. Priporoča jih tudi Katarina Katanec, mag. inž. prehrane, ki je o simptomih dehidracije in načinih ustrezne hidracije poleti povedala naslednje (glej video): 

Predvsem pa julija upoštevajte spodnje nasvete: 

1. Ne pijte mrzle vode in ne jejte mrzle hrane.

2. Izločite gluten, zlasti pšenico in druge izdelke iz bele moke. 

3. Hladite se pametno: knajpanje, mrzel tuš, goli v posteljo, sočno sadje, zelenjavni sokovi, aromaterapija z eteričnimi olji, ki imajo hladilni učinek, začimbe in rastline, ki ohladijo telo (meta, melisa, citronka, vrtnica …).

4. Pijte dovolj vode z minerali: voda, obogatena z minerali, hitro nadomesti izgubljeno vodo in elektrolite ter ustrezno hidrira. 

 

Energijski kažipot za julij 2021

Energijsko gledano se bomo še najbolj potili zaradi poletnih avantur, ki pa ne bodo prinesle trdnega odnosa. Tudi sicer bo julij definitivno najtežji mesec za odnose v feng shui letu Vola. Trk dveh rogatih in vztrajnih energij lahko zamaje še tako stabilno zvezo. Na poslovnem področju ne bo zaznati večjih sprememb, je pa čas primeren za zaključevanje zadev, ki so do zdaj stagnirale. 

Katere astrološke postavitve bodo dnevno krojile naše julijske dneve, kako urediti stanovanje po feng shuiju za boljši pretok energij ter kako julij zaznava intuitivna terapevtka?

Intuitivna napoved

Julij 2021 je balzam za dušo, ki na energijskem nivoju prinaša več miru. Lahko pa pričakujemo, da nas bodo čustva postavljala pred preizkušnje in soočenja - na vidiku so romance in avanture. Na poslovnem področju ni pričakovati večjih sprememb, je pa čas primeren za zaključevanje zadev, ki so do zdaj stagnirale.

Feng shui napoved

Julij 2021 je mesec spopada in prizemljenosti ter mesec premikov, migracij in transformacij za vse, ki so rojeni v znakih Opice, Podgane ali Zmaja. 

Astrološki pregled in glavni astrološki dogodki julija 2021

Julij bo zagotovo prinesel več zaželene pozitivne energije. Dnevi v juliju so najdaljši v letu, in lahko jih dobro izkoristimo. Poletje je tudi čas, ko obstaja tveganje za več poškodb, zato bodite previdni, zlasti sredi julija, ko je polna Luna. Kakorkoli že, julija so ljudje praviloma zelo sproščeni. Uživajte v gibanju ali sproščanju. Motivacije bo veliko. V tem mesecu bo prisoten energijski vpliv Leva in Vodnarja, okoli katerih je zgrajen velik del julijske dinamike, kar nas opozarja, da je treba vsak trenutek praznovati življenje, da smo tu, da se veselimo in ljubimo, sočasno pa moramo spoštovati svobodo in pravice vseh drugih ljudi. Hkrati bomo julija začutili občutljiv in zaščitniški vpliv Raka. Zaznana bo vsebina, povezana s čustvi, preteklostjo, družino, domom, domoljubjem. Proti koncu meseca bomo postopoma čutili tudi energijski vpliv Device. Napeta energija med Marsom in Uranom opozarja na nevarnost sprejemanja nepremišljenih odločitev, po drugi strani pa nas vstop Sonca v Leva (22. 7.) vabi, da izrazimo svoja talent in igrivost. 

 

(Videoposnetek oddaje Energije meseca julija preverite pod zavihkom Glej oddajo)

Storitve preverjenih strokovnjakov: https://klepetobkavi.si/storitve.html 

ConcenTrace; popolni spekter ionskih mineralov v sledeh

Mineralne kapljice (popoln spekter ionskih mineralov v sledovih)

Popolni spekter ionskih mineralov v sledovih za naravno ravnovesje telesa.

38,00

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Astrološke energije meseca marca 2024

Energije marca 2024 nas vabijo na čarobno potovanje notranje preobrazbe in obnove. V času, ko Sonce sklene svoje …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.