Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca julija - mesec sproščenega vzdušja in romantične igrivosti

Energije meseca julija - mesec sproščenega vzdušja in romantične igrivosti

Julij 2024 prinaša živahno atmosfero z vplivom Venere, ki prehaja iz Raka v Leva, in Marsa v Biku, ki skupaj oblikujeta dinamiko meseca z nagibom k tekmovanju na intelektualnih, ustvarjalnih in romantičnih področjih. Spremembe v planetarnih uskladitvah spodbujajo poglobljeno razumevanje in izražanje osebnosti.

Mesec bo zaznamovan s sproščenimi romantičnimi srečanji in priložnostnimi dvorjenji, kjer bodo iskrene izpovedi čustev redke, vendar bodo manjše pozornosti in sproščene povezave prevladovale. Pari z dolgoletnimi izkušnjami bodo nadaljevali z gradnjo odnosov na temelju zaupanja in predanosti.

Julij prinaša tudi številne priložnosti za prijateljska druženja, ki bodo krepila medosebne vezi. Ustvarjalni sektor bo živahen, z različnimi festivali in tekmovanji, kjer bodo umetniki motivirani, da pokažejo svoje sposobnosti. Končni užitki teh umetniških prizadevanj bodo obogatili človeštvo s čudovitimi in navdihujočimi deli.

Poleg tega, konec julija prinaša sproščeno poletno vzdušje, ki spodbuja k zasluženemu počitku in oddihu od vsakodnevnih skrbi. Kljub povečanemu tveganju za poškodbe zaradi Marsa v Dvojčkih, je priporočljiva zmerna telesna aktivnost za ohranjanje zdravja brez dodatnih tveganj.

Povzemajoč, julij 2024 obeta mesec poln tekmovanja, ustvarjalnega izražanja in romantične igrivosti, kar nudi številne priložnosti za osebno in medsebojno rast.

 

Glavni tranziti in planetarni vplivi meseca

 

2. julij - Začetek retrogradnega Neptuna
Retrogradni Neptun vnese megleno energijo, ki zahteva več truda, da ostanemo prizemljeni in se ne izgubimo v iluzijah. To obdobje je idealno za izostritev intuicije, razvijanje domišljije in delo na karmičnih vprašanjih. 

Merkur v Raku v trigonu z Neptunom v Ribah
Vaša domišljija bo cvetela, kar vam omogoča, da se poglobite v ustvarjalne projekte. Uživali boste v uporabi svoje domišljije za umetniško izražanje.

Venera v Raku v trigonu s Saturnom v Ribah
Doseganje ciljev bo lažje z večjo mero ambicioznosti in motivacije. Učinkovito izkoristite to obdobje za disciplinirano napredovanje proti vašim ambicijam.

Merkur vstopi v Leva
Vstop Merkurja v Leva prinaša povečano ustvarjalnost. Osredotočili se boste na projekte, ki vas navdušujejo, in v komunikaciji boste iskali pozitivne aspekte življenja. 

3.julij - Merkur v Levu nasproti Plutonu v Vodnarju
Okoli vas bo čutiti napetost, ki bi lahko sprožila željo po konfrontaciji, če se počutite izzvani ali omejeni. Namesto tega se osredotočite na pozitivne transformacije in izogibajte se nepotrebnim konfliktom.

5. julij - Mars v Biku v sekstilu s Saturnom v Ribah; Mlaj v Raku
Vaša energija bo dobro usmerjena in disciplinirana, kar vam omogoča hitrejši napredek pri projektih. Mlaj v Raku je primeren čas za začetek novih podvigov, ki se tičejo doma in družinskih zadev, prinaša pa tudi čustveni optimizem.

8. julij - Venera v Raku v sekstilu z Uranom v Biku
Spremembe v osebnih odnosih lahko prinesejo pozitivne preobrate, če ste odprti za nove priložnosti za zbliževanje in iskrenost.

Merkur v Levu v sekstilu z Jupitrom v Dvojčkih
Velike ideje in načrti bodo v ospredju vaše pozornosti, uživali boste v delu na ambicioznih projektih, ki širijo vaše obzorje.

10. julij - Sonce v Raku v trigonu s Saturnom v Ribah
Vaš pristop k doseganju ciljev bo pameten in discipliniran, kar omogoča učinkovito in produktivno delo. 

11. julij - Venera v Raku v trigonu z Neptunom v Ribah; Venera vstopi v Leva
Vaša empatija in sočutje bosta na višku, kar vam omogoča, da se povežete z drugimi in ponudite podporo. Ko Venera preide v Leva, se poveča želja po izražanju ljubezni in naklonjenosti, kar naredi to obdobje idealno za romantiko in zabavo. 

12. julij: Venera v Levu nasproti Plutonu v Vodnarju
Obkroženi boste z bojevito energijo drugih, vendar je modro, da se tej ne pridružite. Osredotočite se na osebne transformacije, ki vas pooblaščajo, ne da bi se vpletali v spore. 

15. julij: Mars v Biku konjunkcija Uran v Biku
Motivacija za pomembne spremembe v vašem življenju je zdaj izjemno močna. Izkoristite to energijo, da hitro realizirate želene spremembe. 

18. julij: Sonce v Raku sekstil Uran v Biku
Vaša želja po neodvisnosti se bo povečala, kar vam omogoča, da stvari počnete na svoj način. Bodite odprti za nekonvencionalne pristope. 

20. julij: Mars v Biku sekstil Neptun v Ribah; Mars vstopi v Dvojčke
Čutili boste močan poriv za duhovnimi prizadevanji. Povezovanje z vašim podzavestnim umom vam bo pomagalo napredovati proti usodi. Z vstopom Marsa v Dvojčke bo vaš um poln idej, kratkoročnih načrtov in vztrajnosti v raznolikih projektih. 

21. julij: Venera v Levu sekstil Jupitru v Dvojčkih
To obdobje bo ugodno za obračanje sreče v vašo korist. Izkoristite priložnosti, ki se pojavijo, modro in premišljeno.

Merkur v Levu kvadrat Uran v Biku
Vaša sposobnost osredotočanja bo morda preizkušena, saj bodo vaše misli hitro skakale. Raznolike ideje in projekti bodo zadovoljili vaš nemirni um. 

Sonce v Raku trigon Neptun v Ribah
Vaša intuicija bo močan vodnik; zaupajte svojim občutkom in se povežite z duhovno platjo.

Mars v Dvojčkih trigon Pluton v Vodnarju; Polna Luna v Kozorogu
Strast in intenzivnost bosta vaši spremljevalki pri delu na pomembnih projektih. Polna Luna bo prinesla rezultate za trud, vložen v preteklih mesecih, in poudarila pomen odgovornosti. 

22. julij: Sonce vstopi v Leva
Začetek Leve sezone prinaša čas za ljubezen, zabavo in sprostitev. Izkoristite to obdobje za obnovo energije skozi igro in povezovanje z ljubljenimi. 

23. julij: Sonce v Levu nasproti Plutonu v Vodnarju
Čutili boste močan poriv, da se borite za stvari, ki se zdijo ključnega pomena, vendar je pomembno, da ocenite njihovo pravo vrednost in vidite širšo sliko.

25. julij: Merkur vstopi v Devico; Sonce v Levu sekstil Mars v Dvojčkih
Merkurjev prehod v Devico prinaša izboljšano organizacijo, analitične sposobnosti in poudarek na praktičnih vidikih življenja. Energija bo visoka, kar vam omogoča, da se osredotočite na projekte, ki vas najbolj navdušujejo. Julij bo mesec poln energije za osebni razvoj, izražanje in duhovno rast, izkoristite ga za napredovanje na vseh področjih življenja.

 

Numerologija

Razkriva se resnica, v ospredju so odnosi do šibkejših. Julij bo čas ozaveščanja naših lastnih omejujočih miselnih vzorcev, ki so nam bili večino vcepljeni po mamini, oziroma ženski strani družine, pa se jih najverjetneje ne zavedamo. 

Čas za izpopolnjevanje ljubezni do sebe in bolj razumski odmik od vseh sicer perečih situacij. Lažje bomo razmišljali o čustvih in se odločali bolj razumsko v sicer emotivnih situacijah. Super obdobje za učenje, osebno rast, duhovno rast in predvsem delo na čustveni zrelosti. Ta proces se je pričel leta 2022 zato bi se lahko ponovile določene situacije, ali celo osebe iz tistega časa. Prinašajo nam nauk, ne čarobne ponovne priložnosti. 

Lahko bi nihali iz potrebe po bližini in v potrebo po odmiku - pričakovati je izbruhe perfekcionizma in pa občutka nesposobnosti kadar nam ne bo vse takoj pa prec pa the best ne bo uspelo

7. Tančica nam pada iz oči.
Vedno obstaja več kot le ena rešitev, ne oklepajmo se le enega detajla.

Sorodne objave

To je Larimar – kamen delfinov ter spontane in igrive energije

»V nebeško modrih vodah Karibov je mlada ženska po imenu Mina našla uteho in pobeg od svojega napornega življenja. Dneve …

Ženski hormoni bodo zacveteli, če boste …

Kako doseči stanje, ko bodo vsi naši ženski hormoni delovali dobro in bo njihova količina v ravnovesju z našimi …

Kaj početi ob solsticiju, kako ga pravilno izkoristiti?

Solsticij označuje premik v nagibu Zemlje, vpliva na dnevno svetlobo in cirkadiane ritme, razpoloženje in raven energije …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Irena Krajnc |

Pozdravljeni.
Z veseljem prebiram vase vrstice.
Hvala
Irena

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.