PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca januarja

Energije meseca januarja

V mesecu januarju, ki ga zaradi novoletnih zaobljub in pričetka nečesa novega imenujemo mesec novih začetkov in modrih odločitev, priporočamo temeljito retrospekcijo in delo na sebi. Da je to dober mesec za nove začetke in osebno rast, so potrdili tudi gostje v tokratni oddaji Energije meseca.

Za investicijo meseca januarja smo tako izbrali paket popraznični detoks, ki vas bo podprl pri razstrupljanju po praznikih. V letu 2022 bo skrb zase in svoje zdravje izjemnega pomena. Da bi lažje uresničili novoletne zaobljube, smo podaljšali brezplačno poštnino do 9.1.2022! Trenutno je še veljaven 10% popust za nakup paketa popraznični detoks, zato ne zamudi priložnosti in preveri zalogo v spletni trgovini.

Pomladni paket razstrupljanja

Za detoks in regeneracijo jeter in črevesja

81,50
64,80
-16,70

Zdaj pa k energijam... 

Mesec januar bo ugoden za retrospekcijo, počivanje, planiranje... in kot nalašč za temeljito čistko! Pospravimo stare energije prejšnjega leta in gremo v akcijo! 

ASTROLOŠKA NAPOVED 

V januarju bosta v retrogradnem gibanju Venera in sredi meseca še Merkur, zato bo to dober mesec za introspekcijo predvsem pa hujšanje, saj bo v tem času lažji proces prebave. Retrogradna Venera v kozorogu bo zaznamovala mesec v hvaležnosti, to bo idealen čas da gremo v meditacijo in naredimo pregled vseh odnosov, ki smo jih imeli do sedaj v življenju, tako dobrih kot slabih. Obujali bomo spomine na naše pretekle odnose in vse kar vlečemo za sabo. Zahvalimo se za vsako lekcijo, kajti to bo popoln čas, da karmično počistimo svoje odnose in postavimo močne temelje za naprej, saj bomo tako februarja in marca odšli bolj 'čisti' naprej v leto. Vhod v leto 2022 zahteva resnost, da se temeljito prečistimo, ker bo tokrat Jupiter končno v znamenju rib, kar pomeni, da bo temeljno vodilo resnica. Postavimo si realne cilje, da se jih bomo lahko trajno držali, namreč konstalacije bodo podpirale naše novoletne zaobljube. To je priložnost da se prizemljimo in gledamo realno (kozorog je zemeljski znak), hkrati pa vzpostavimo povezavo na duhovni ravni. Naše odločitve bodo ključnega pomena, ker bodo naši učinki lahko zelo trajni (Venera in mlada Luna v kozorogu). Čutili bomo potrebo po retrospektivi in vpogledu vase, zdelo se nam bo, kot da se vse nerazrešeno še enkrat ponavlja. Rdeča nit tega leta je osebna rast, ki nas nežno pripravlja na mojstrsko leto 2022, v katerem dobesedno gradimo novega sebe.

Pomembno: Nikoli ne podpisuj pogodb v času retrogradnih gibanj planetov, ne začni nobenih novih projektov, Venera ne predstavlja samo ljubezni ampak tudi denar, Merkur prav tako. To je dober čas za za revizijo, planiranje, ne pa izvedbo! Merkur bo v vodnarju, zato bo izpostavljeno ciljno usmerjanje in kolektivni odnosi. V tem obdobju je potrebno da se malo ustavimo, Venera gre iz retrogradnosti konec meseca, Mars pa preide v kozoroga – dobra energija za posel.

FENG SHUI NAPOVED

Leto vola se zaključuje z 31.1., kar je v feng shui-ju nekaj čisto navadnega, ker se leto in energije običajno zamenjajo s pomladnim časom. Januar predstavlja 13. mesec oziroma je podaljšek preteklega leta, letos pa se bo zdelo, kot da so te energije dodatno podvojene. Energije celega leta se bodo akumulirale januarja, v prispodobi bo to tema pred zoro. Vol bo simbol meseca januarja, simbol vztrajnosti, zato se držimo tega kar smo si zadali. Ljudje ki so rojeni na leto, ki se konča na 0 , 4 , 8 bodo imeli ugoden mesec, saj je vol njihov zaščitnik in pomaga, da pridemo čez mesec. Napeto pa bo za rojene v znamenju koze, psa in potencialno tudi zmaja.

 

Temeljna vprašanja: S čim smo obdami? Kaj si želimo? Kaj prikačujemo?
Naj bo to vztrajnost v gibanju, razmišljanju in dejanju (duh, duša in telo), ker nič ne bo boljše po novem letu samo od sebe, ampak je potrebna akcija.

Januarja ni energij olajšanja, zato bo potrebno paziti pri zdravju in pridobivanju dodatnih kilogramov. Dan za usklajevanje energij bo 5.1., idealen za energijsko čiščenje prostora in usklajevanje prostorov (sveče, voda, kadila, zvonci...). Problematično bo jugovzhodno področje (pazi na zdravje in odnose), zato ga uskladimo z elementom kovine. Vzhodno področje bo naklonjeno bodočemu blagostanju, povezovanju, pripravi posla in tistim, ki se ukvarjajo z umetnostjo. Na to področje postavite element vode (lahko je tudi glasba, vse kar je aktivno in je v gibanju). Prehajamo v obdobje 9, zaznamovan z elementom ognja, ki bo spodbudil naše odnose in finance.

NUMEROLOŠKA NAPOVED

V tem mesecu bo izpostavljeno število 7, ki kristalizira resnico in bo ogledalo nas samih, naših odnosov, našega telesa in naše duhovne zavesti. Podobno bo kakor novembra lansko leto, ko smo obujali spomine in hrepenenje. Priporočljivo bo razstrupljanje na fizični ravni, ker manj kot bomo obremenjevali telo, lažje bo. Pomembno je zdravje, zdrava kmečka pamet, zato razmišljamo nekaj korakov v naprej. Opazujmo, kakšne besede uporabljamo, kakšno energijo oddajamo, kakšne odnose imamo s seboj in v do drugih ljudi. Bodimo pozorni kaj dejansko počnemo, ne pa kaj mislimo da počnemo. Vprašajmo se, katero praznino polnimo z našimi dejanji. Za konec pa še en nasvet: Sledi sebi in svoji resnici in se nenehno sprašuj, kako dvigniti kvaliteto sebe in posledično sveta.

 

Januar je idealen čas za poglobljeno hvaležnost, zato ti priporočamo, da imaš pri sebi vedno Hvaležnico.

Hvaležnica

Hvaležnica

Hvaležnica ni navadna beležnica, je orodje za izvajanje najmočnejše energijske tehnike na …

17,00

Ne, nisi še pozen za nakup svojega vodnika, saj se novo leto po feng shui-ju prične šele februarja.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Če rad spremljaš energije meseca, ti bodo verjetno všeč tudi osebna svetovanja pri Jimmy-ju in Tanji.

 

Astrološka natalna karta in konzultacija (2,5 uri)

Analiza natalne astrološke karte zajema vsa področja in vidike vašega življenja v …

100,00
Feng shui: osebni elementi

Feng shui: osebni elementi

Feng shui je veda, ki temelji na petih elementih – les, ogenj, zemlja, kovina in voda. Vse …

136,00

Se gledamo in se vidimo v živo na dogodkih! Preveri naše aktualne dogodke, sigurno se najde kaj zate. :)

 

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-za-duso-hormoni-in-pomlajevanje-2690.html

Povabi prijatelja, naj se naroči na klepetove novičke. Vsem, ki se naročite, bomo kmalu poslali brezplačno enourno predavanje Okrepimo telo po preboleli okužbi!

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Astrološke energije meseca marca 2024

Energije marca 2024 nas vabijo na čarobno potovanje notranje preobrazbe in obnove. V času, ko Sonce sklene svoje …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.