Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca januarja

Energije meseca januarja

Vstopili smo v leto 2021! Če vas zanima letni pregled energijskega dogajanja za 2021, potem si poglejte minulo 40-minutno oddajo (LINK: https://youtu.be/65CmFB7y6Uc). Tokrat pa besede posvečamo konkretno energijam meseca januarja. Načeloma to ni najbolj priljubljen mesec, kajti mnogi plačajo decembrske račune prenajedanja z odvečnimi kilogrami, težavami s prebavo, kožo, utrujenostjo in podobno. Pa vendar − obstaja kar nekaj načinov, kako se s tem spopasti, zato imate na naši strani tudi članek Kako preživeti januar 2021? Vodnik do boljšega počutja: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/kako-preziveti-januar-2021-vodnik-do-boljsega-pocutja.html

Med drugim vam ta mesec priporočamo, da razbremenite svoje telo z veliko zelene hrane, da uživate, na primer, Eko zelenje, vsekakor pa, da naredite veliko uslugo svojim jetrom ter črevesju, in sicer s kuro za detoks črevesja in jeter. Dejansko bo to iz telesa potegnilo strupe, črevesje se bo uredilo, prebava bo boljša, jetra se bodo razbremenila, boljše se bomo počutili … Vztrajajmo pa cel januar! 

Kako pa bo torej z energijami januarja? 

Prvi mesec težko pričakovanega 2021 je po feng shuiju mesec vola oz. mesec NAČRTOVANJA, delavnosti in vztrajnosti. Kljub temu da smo se osvobodili težkih energij 2020, situacija še ne bo takoj rožnata. Previdno vsi, rojeni v znakih Koze, Psa, Vola ali Zmaja, več zavedanja pa tudi vsem  s kombinacijo – element ZEMLJA + VOL/PES/KOZA.  Pri poslu dobro oblikujte svojo vizijo in načrtujte za vnaprej. Zaščitnik tega meseca bo Vol, in sicer za vse z osebnim elementom jang lesa, jang zemlje in jang kovine.

V začetku 2021 nas bodo trije kvadrati Saturna in Urana soočili s težkimi odločitvami in potencialnim strahom pred neznanim. Pričakujemo lahko upor množic in gospodarsko negotovost. Z 21. decembrom 2020 pa smo tudi vstopili v novo 20-letno obdobje, ki je del cikla Velike mutacije in je četrtina 800-letnega cikla Velike konjunkcije. Ta konjunkcija nas uvaja v daljše obdobje konjunkcij v zračnih znamenjih. Zgodba o novi dobi se tu šele začenja – prihaja obdobje družbenih sprememb, ekoloških in tehnoloških prebojev, nakazuje pa tudi na pomembne kulturne, socialne, politične in gospodarske obrate.

S karmičnega vidika pa nas čakajo lekcije iskanja prave smeri, balansiranja med poštenostjo in nesebičnostjo ter željo po hitrem uspehu in pravilno oceno trenutnega stanja. 

13. januarja odpira svoja spletna vrata GAJA AKADEMIJA (spletna šola za zavestne starše)

Več na: www.gaja-akademija.si

 

Sorodne objave

Kako si napolniti baterije? 9 načinov za več energije!

Koliko časa na dan si polnite baterije? Ste že kdaj preprosto pustili vse in šli spat, ko ste bili utrujeni? Ali ste …

"Tole ti pa mi počastimo!" pravijo Jasmina, Miha, Neja in Marija

Jasmina nam je že pred tedni razkrila, da se je znova znašla v obdobju velikih transformacij na vseh področjih in zato …

Jasmina v oddaji Vau razkrila, kdaj se po pomoč zateči k iglavcem in kdaj k listavcem

Drevesa so zdravilci, gozd pa najboljša klinika za pomlajevanje. Gozdna terapija (šinrin-joku ali gozdno kopanje) je …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.