Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca avgusta

Energije meseca avgusta

Na prvi pogled bo videti, kot da nam energije v avgustu niso naklonjene. A vendar bo treba narediti le eno manjšo generalko po julijskih dogodivščinah. Avgust bo dober mesec za nova načrtovanja, nove posle in predvsem za konkretne spremembe na področju financ, kombinacija dveh jang elementov (ognja in kovine) pa kaže na medsebojno tekmo, agresijo in razdraženost. Posebna pazljivost velja pri gibanju, na potovanjih in na cesti. 

 

Za investicijo meseca smo izbrali načrtno krepitev imunosti oz. protokol JIP (jesenska imunska priprava) za vso družino. 

Kaj vključuje in kako ga izvajati? 
ZJUTRAJ: Biotiki

Ker je črevesje temelj zdravja in sedež imunskega sistema! Biotiki omogočajo telesu, da se lažje brani pred nezaželenimi posledicami sodobnega načina življenja, virusi, bakterijami in ostalimi nezaželenimi napadalci. Ko okrepimo črevesno floro, okrepimo tudi naravno obrambo telesa oz. imunski sistem. Zdravo in močno črevesje se lažje ubrani pred vdorom patogenov in klic. Zdravo črevesje je tudi pogoj za ustrezno vsrkavanje hranil.

DOPOLDAN: D-vitamin
Vitamin D je esencialni in verjetno najpomembnejši vitamin, ki ga lahko zaužijete za splošno zdravje in močan imunski sistem. 
D3 je ključen za aktiviranje imunske obrambe. Brez zadostnih vrednosti vitamina D3 celice ubijalke (T-celice) ne morejo reagirati in se boriti proti resnim okužbam. Njegovo pomanjkanje ustvari kronične težave z imunskim sistemom, kar vodi v avtoimune, degenerativne in kronične bolezni. Raziskave so pokazale, da dovolj vitamina D bistveno zmanjša možnost za obolevanje za gripo in virusnimi obolenji. Celo v novih smernicah, objavljenih na straneh naše zdravniške zbornice, poročajo o kliničnih poskusih, ki dokazujejo da se umrljivost zaradi kovida zmanjša za 17-krat, če le odpravimo pomanjkanje vitamina D. 
ZA MALICO: Eko zelenje
Večina virusov za svoj razvoj zahteva zakisanost tkiv, zato njihovo napredovanje zaviramo z bazično prehrano (zelenjava, čemaž, začimbe, alg, ječmenova trava, koprive …). Poskrbite torej za vnos zelene zelenjave. Klorofil je namreč tisti, ki je znan po svoji visoki bazičnosti (in posledično skrbi za zmanjšanje kislosti v telesu). Hrana, bogata s klorofilom in železom pomaga povečati preskrbo telesa s kisikom. Zato so vam lahko v veliko pomoč alge, ječmenova ali pšenična trava, peteršilj, razni naravni sokovi … Vendar ne pozabite, s kuhanjem klorofil uničujemo! Mi prisegamo na pitje Eko zelenja v monoporcijskih vrečkicah, ki ga samo zmešate z vodo. 

VMES: C-vitamin: 
Vitamin C ohranja ravnovesje imunskega sistema, ščiti celice pred oksidativnim stresom, sodeluje pri absorpciji železa in tudi tvorbi živčnih prenašalcev (npr. serotonin in dopamin), ki imajo ključno vlogo pri funkciji centralnega živčnega sistema. 

ENERGIJE MESECA AVGUSTA

 

Intuitivna napoved

Avgust nas bo zopet malo stresel. Začeli se bomo prebujati. Zdelo se nam bo, da nam energije niso naklonjene … A vendar bo treba narediti le eno manjšo generalko po julijskih dogodivščinah. Poslovno je to dober mesec za nova načrtovanja, nove posle in predvsem za konkretne spremembe na področju financ.

Feng shui napoved

AVGUST 2021 – NA ODRU ŽIVLJENJA

Kombinacija dveh jang elementov (ognja in kovine) kaže na medsebojno tekmo, kdo bo v prvem planu. Za ravnovesje je priporočljivo aktivirati element zemlje. 
Avgust 2021 je mesec dveh trmastih energij. Element kovine v osnovi deluje hladno in rigidno, v kombinaciji z jang ognjem pa zasije v vsej svoji lepoti. Aktivirala se bosta samozavest in občutek samospoštovanja. 

Mesec Opice vedno kaže na spremembo polarnosti iz jang v jin obdobje. Čas je za prezentacijo idej. 

Trk dveh zelo močnih jang energij vzbuja agresijo in razdraženost. Posebna pazljivost velja pri gibanju, na potovanjih in na cesti. Še posebej previdno vsi, ki ste rojeni v znaku Tigra.

Astrološki pregled in glavni astrološki dogodki 

Avgust je obdobje, za katerega je značilen začetek retrogradnosti Urana v biku (19. 8); vstop Sonca v devico (22. 8.); polna Luna v vodnarju (22. 8.); in vstop Merkurja v tehtnico (30. 8).

Začetek retrogradnosti Urana v Biku govori o strahu pred spremembami in navezanosti na staro miselno programiranje, medtem ko vstop Sonca v Devico (22. 8.) kaže na organiziranost in preprostost. Po drugi strani pa bo dvojna polna luna v Vodnarju (22. 8.) poudarila možnosti za osebno izboljšanje, vstop Merkurja v Tehtnico (30. 8.) pa bo poudaril uporabo diplomacije v vsakdanjih situacijah. Vstop planeta komunikacije v znamenje tehtnice je še posebej pomemben, saj bo prav v tem delu astroloških dogajanj zaigral svoj zadnji letni retrogradni ciklus.

Ta mesec poudarja našo individualnost ter spodbuja drzno in vznemirljivo držo, ki je vsekakor potrebna po številnih preizkušnjah in težavah leta 2021. Avgusta bomo občutili energijo Leva s kanaliziranjem sončne magnetne energije in Merkurjevega hitrega navdušenja.

6. avgust: Sonce (v Levu) kvadrat Uran (v Biku)
Nestrpnost, agresivnost, ekstremizem, radikalnost, sebičnost, nevarnost, nezadovoljstvo, pomanjkanje discipline. Treba bo biti potrpežljiv in gojiti notranje ravnovesje.

12. avgusta: Merkur se preusmeri v znamenje Device 
Pragmatizem, analiza zmogljivosti, racionalnost, skepticizem, realizem, temeljitost, kritično razmišljanje. Odličen čas za sodelovanje v raziskovalnih projektih in pridobljeno znanje v praksi.

Merkur v Devici izostri um in besede v natančen, podroben in učinkovit jezik. Devica vlada zdravju, delu in storitvam, zato tem področjem svojega življenja posvečamo več pozornosti. Ko se Merkur postopoma pridružuje Marsu v Devici in se oba prilagajata Uranu v Biku, je naša iznajdljivost za poenostavitev našega življenja zdaj nepremagljiva. Je odlična energija za načrtovanje in pripravo, s poudarkom na zdravih odločitvah: pa naj gre za hrano, gibanje ali življenjski slog. Slaba stran Device je perfekcionizem: paziti na tesnobo, krivdo, skrb ali poskušati preveč nadzorovati svoje življenje. Naredite, kar se da, čim bolje in pustite ostalo! Preveč analize se preprosto ne izplača! 

16. avgust: Venera vstopi v Tehtnico
Harmonija, sprava, zapletenost, druženje, tovarištvo, čutnost, objektivnost, frustracija. Ne bežite pred potrebnimi razpravami. Prisluhnite željam svojega srca.

19. avgust: Uran začne svojo retrogradnost v Biku
Retrogradnost Urana v Biku se nanaša na nezadovoljstvo posameznika z okoliščinami. Ta tranzit lahko povzroči določeno ekscentričnost pri upravljanju razpoložljivih virov, strah pred spremembami in navezanost na stare strukture in prepričanja.

22. avgust: Sonce vstopi v Devico
Organizacija, preprostost, realizem, prilagodljivo razmišljanje, vpogled, sposobnost razločevanja. Pazite se pretirane samokritičnosti in epizod stresa, ki jih ustvarja perfekcionizem.

22. avgust: polna luna v Vodnarju
Znana je kot dvojna polna luna oz. druga polna luna, ki se je zgodila v istem znamenju v tem letu. Spomnimo se, da se je prva polna luna v Vodnarju zgodila 23. julija. Govorimo o procesih sprememb, možnostih za samoizboljšanje, pragmatizem, pozitivno interakcijo s prijatelji in sodelavci ter pristne odnose.

30. avgust: Merkur  vstopi v Tehtnico
Potrpljenje, diplomacija, radovednost, odsev, neodločnost, zapeljevanje. Prednost dajte dejavnostim umetniške ali ustvarjalne narave. Gojite iskren dialog z ljudmi okoli sebe. Vaše stališče je pomembno.

Djotiš napoved

Retrogradni Saturn v Kozorogu (22. 5. 2021–10. 10. 2021) in ves avgust tudi retrogradni Jupiter v Vodnarju. Reševale se bodo stare stvari, predvsem tista področja, na katera gleda Saturn v naši natalni karti, Ketu v Škorpijonu pa bo poskrbel za veliko nevarnost za paniko in drame. Previdno!

 

IMUNSKA MOČ

IMUNSKA MOČ

Paket je namenjen celostni podpori imunskega sistema.

99,37
93,77
-5,60

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.