Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca avgusta

Energije meseca avgusta

Avgust je mesec hidracije in revitalizacije, ki nam energijsko gledano prinaša možnost opolnomočenja. Pravzaprav je avgust 2022 usodni mesec v usodnem letu. WuShen zemeljska Opica lahko ustvari katastrofo ali preobrazbo – odvisno od tega, kaj smo počeli do zdaj in kam želimo v prihodnosti. 8. 8. nas bo pobožal mojstrski datum z močno energijo manifestiranja, Venera v Levu sredi meseca bo vzbudila seksualnost, strast in željo po “kraljevski obravnavi”, heksagram prebujanje pa bo od nas zahteval več odpuščanja in oproščanja. 

Kako se pripraviti na preizkušnjo leta,  kdaj bi bilo  najbolj pametno oditi na dopust (in kam), katere organe krepiti, kaj pomeni feng shui pojav, ko so vse mesečne in letne zvezde so v svojih palačah, kakšno atmosfero bo ustvaril retrogradni Uran ter kako izkoristiti še en mojstrski dan, ki nastopi proti koncu meseca? 

DARILO MESECA: e-priročnik Poletje, polno radosti in zdravih užitkov

INVESTICIJA MESECA: počitek (poletje je čas srca, ki ga bomo najbolj ujčkali, če si bomo pred ali po kosilu privoščili kratko siesto) 

 

 

NAGRADNA IGRA: srčni vroči trio (ki vključuje omega-3, mineralne kapljice in C-vitamin). Nagradna igra poteka na Instagram profilu Klepet ob kavi.  

 

PRIPOMOČEK MESECA: om vilice

 

Klepetovi dogodki

Divji vikend na Bledu (taborjenje pod zvezdami)

Še zadnje prijave za Duhovne počitnice v Egiptu

Vikend za dame 55+: zdravje, lepota in duhovnost

Vikend tekoči post in samonegovanje ob mlaju na eko kmetiji

Vikend na off v objemu neokrnjene narave

Montessori oddih za mamice z malčki

 

Ključni poudarki meseca 

NUMEROLOŠKA NAPOVED

Energija 8 je generalno energija obilja, zato nas na mojstrski dan 8. 8. dvojno podpira energija manifestiranja. Energija števila 8 bo v nas prebujala tudi nekaj več odločnosti.

Tudi 22. 8. je mojstrsko obarvan dan, ki nam daje pogum v komunikaciji z

osebami, ki se jih sicer morda bojimo ali pa so za nas avtoriteta.

Numerološko je zdaj je čas za drzne odločitve!

Delali bomo tudi reze – lahko odpade par odnosov. Ampak vse v najvišje dobro. 

Avgust je mesec za izražanje hvaležnosti in ugoden čas za  za učenje v tujih deželah.

 

ASTROLOŠKA NAPOVED

Precejšni del julija boste ste morda ugotavljali, da ste preklopili v nižjo prestavo, se upočasnili in da ste manj obremenjeni. Morda ste se osredotočili na negovanje doma in družine, kar je bilo zahvaljujoč temu, da je sezona raka bila v polnem teku. Toda, ko se bodo planeti premaknili v Leva, se bo povečevalo tudi vzdušje, ki poveča samozavest in osredotočenost nase. Osmi mesec v letu postavlja izhodišče za spontanost, igrivost, za dramatično in romantično – vse dejavnosti, ki jih želi to fiksno ognjeno znamenje. Avgust nam bo omogočil, da bomo naredili več. Preden se je začel avgust, nas je spontana mlada Luna v Levu 28. julija katapultirala naprej na nepričakovan način in nam prinesla nekaj presenečenj. Da bi izkoristili prednosti te lunacije v mesecu avgustu, se bomo morali premakniti izven svojega območja udobja in ohraniti odprt um. Jupiter v Ovnu se je isti dan obrnil retrogradno – ki bo potegnil ročno in nekako upočasnil energije naslednjega obdobja. Takoj na začetku meseca, 4. avgusta, nas čaka vrnitev Merkurja v svoje domače znamenje, v Devico. Ta tranzit Merkurja je prav tako analitičen kot vsestranski, kar je vedno dobro za jasnost in praktičnost. Ko se bo sladka Venera 11. avgusta veličastno pojavila v ponosnem levu, bo lažje obljubiti, šarmirati kot narediti! Ekstravagantna in romantično ekspresivna bo Venera v Levu zahtevala od nas in drugih nič manj kot kraljevsko obravnavo. Strasti v tem času bo težko ukrotiti, zato uživajte v predstavi! In kar je še pomembneje, uživajte v tem, da ste ustvarjalni in povezani sami seboj. 12. avgusta nas čaka polna Luna v Vodnarju. Vroči Mars bo 20. avgusta vstopil v Dvojčke kar bo podžigalo ognjemet Venere v Levu. Kljub muhastemu in razpršenemu vzdušju tega Marsovega tranzita nam bo kozmos ponudil priložnost, da najdemo logične in praktične rešitve, še posebej ko Sonce 22. oz. 23. avgusta vstopi v Devico. Sezona Device nam lahko pomaga pri reševanju obveznosti, ki so bile morda v prejšnjem mesecu odrinjene ali preložene. To je idealen čas za reorganizacijo urnika in prestrukturiranje prihajajočih dni. 24. avgusta imamo priložnost za samoizpopolnjevanje in občutek večje varnosti, ko se inovativni Uran v prizemljenem Biku obrne retrogradno. Če beseda "retrogradno" v vas običajno vzbudi malo strahu ali nelagodja, vedite, da ko se Uran premika v vzvratno smer, nam to pogosto omogoča, da ustvarimo pozitivne spremembe z manj napora. Negujte svojo samozavest med tem tranzitom do konca januarja 2023. 26. avgusta Merkur vstopi v Tehtnico in od tega trenutka se bo Merkur premikal skozi to uravnoteženo, socialno in harmoniji usmerjeno znamenje, kar nam bo pomagalo dati prednost predvsem diplomaciji. V ospredju bodo komunikacije o odnosih. In ko bo 27. avgusta mlada Luna v Devici, lahko začnemo reševati goro nalog na smiseln način. 

Pomembni astrološki datumi v avgustu

  1. 8. – Merkur v Devici – jasnost, praktičnost
  2. 8. – Venera v Levu – želja po “kraljevski obravnavi”
  3. 8. – polna Luna v Vodnarju - povezanost, ustvarjalnost
  4. 8. – Mars v Dvojčkih – priložnost, da najdemo logične in praktične rešitve
  1. 8. – Sonce v Devici – reševanje zadev iz prejšnjega meseca, reorganizacija urnika,
  1. 8. – retrogradni Uran v Biku – ustvarjanje pozitivnih sprememb z manj napora, samozavest
  1. 8. – Merkur v Tehtnici – diplomacija, harmonija
  2. 8. – mlada Luna v Devici – reševanje nalog na smiseln in učinkovit način

 

FENG SHUI NAPOVED

Iz dvomesečnih energij ognja se avgusta premaknemo v element zemlje – ZEMELJSKO OPICO – ki trči z energijo leta – VODNIM TIGROM. Gre za potentno energijo, ki je lahko destruktivna ali kreativna. Primer: Vojna v Ukrajini se je začela na dan zemeljske OPICE v mesecu, letu in uri vodnega TIGRA.

Avgust 2022 je usodni mesec v usodnem letu.

HEKSAGRAM PREBUJANJE: Ozavestite, da sovraštvo, maščevalnost in zavist ovirajo napredek in razvoj. Oprostite drugim in sebi. 

Od telesnih organov krepite PLJUČA. 

 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Komentiral marija |

.... odkrila stran čisto po naključju. Navdušena....

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.