Danes prejmeš GRATIS knjižico VITKANJE ob nakupu paketa za zdravo izgubo teže!
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca aprila

Energije meseca aprila

V mesečni rubriki energije meseca gostimo 3 strokovnjake, vsak od njih pa je podal priporočila, kako najbolje izkoristiti energije nagajivega aprila. Katera področja bodo prosperirala ter kdaj in na kaj paziti po feng shuiju, kako se bodo razvrščali planeti ter katere karmične izzive bomo razreševali? 
Mimogrede, vabljeni, da preverite, kakšno nagradno igro smo v aprilu, mesecu LEPOTE IN VITALNOSTI, pripravili na FB-strani Klepet ob kavi. Več info torej na Facebook strani Klepet ob kavi (namig: gre za paket, vreden skoraj 100 evrov).

 

Karmična diagnoza 
Karmično gledano se bodo v aprilu zvrstili trije cikli, katerih lekcije so napredovanje v stopnji zavesti, potreba po rezultatu in moč.

Feng shui analiza 
April 2021 je mesec, ko nastopi čas za prenovo. Je mesec sprememb, modrosti, preobrazbe in duhovnosti. Splošno feng shui navodilo narekuje, da v skupne prostore vnesite več elementa lesa (barve, materiali, dodatki, rastline …).

Astrološka napoved

Drugi pomladni mesec se začenja z dinamično, entuziastično, iniciativno in nestrpno energijo ovna. Prvo polovico aprila bodo zaznamovale vibracije in spodbude za nove začetke, porajale se bodo intuitivne odločitve in takojšnji odzivi. Logično razmišljanje in hitra komunikacija bosta usmerjala naše vedenje. Hkrati pa bomo od sredine aprila deležni  izzivov ter konfliktnih in napetih energij, povezanih z oblastjo, močjo in nadzorom. Po vstopu Sonca v znamenje bika (19. aprila) bo postalo ozračje bolj stabilno in jasno. To je primeren čas, da se umirimo, uživamo v preprostih užitkih in lepoti cvetoče narave. 

Aprila bomo tako občutili dva različna pola energij: v prvem delu meseca skupni vpliv znamenja Ovna in dinamičnega Marsa v Dvojčkih, ki bosta ustvarjala energijo raznolikosti, gibanja, hitrosti in impulzivnega ravnanja; v drugi polovici meseca pa bo vpliv energije Bika usmerjal naše odločitve k bolj praktičnim ciljem z nekoliko počasnejšim, kontinuiranim in stabilnem ritmom. Še vedno bomo občutili energije in vpliv, ki sta ga v Vodnarju ustvarila in ga še vedno ustvarjata Jupiter in Saturn: ne glede na osebne interese je dobro razmisliti o družbenem napredku. 

Glavni astrološki dogodki v aprilu

Sorodne objave

Je življenje simulacija? Kdo smo mi v tej zgodbi?

Pred kakšnim mesecem nas je Klepetov sodelavec Uroš seznanil z dejstvom, da je čas, da začnemo iskati novega grafika … …

Z LJUBEZNIJO DO SVOBODE

V tvojem življenju postaja prepoznavno, da je tvoja Svoboda Reducirana. Ni ti dovoljeno, da svobodno izraziš svoje …

Kaj se zgodi, ko prebudimo svoj »Resnični jaz«?

V času velikih kriz in stisk so zgodbe o najdeni sreči in lepšem življenju prava hrana za dušo. Še toliko bolj, kadar se …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.