Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca aprila

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče pozornosti kot zvezde večera. V tem mesecu, ki se začne pod dinamičnim vplivom Ovna, se obeta obdobje, ki kliče po drznosti. Letni mlaj v Ovnu, ki se zgodi 8. aprila in je okrepljen z močnim Sončnim mrkom, napoveduje ključne spremembe v življenjskem slogu ali pa prinaša nepričakovane nove začetke. Vendar pozor: z Merkurjem, ki je retrograden v Ovnu od 1. do 25. aprila, se lahko pojavijo dvomi in negotovost. To obdobje prinaša priložnost za premišljevanje in upočasnitev, ki nam omogoča, da razmislimo o svojih odločitvah in ponovno oživimo projekte, ki čakajo na svoj čas.

April je mesec, ko sveže ideje neumorno brzijo naokoli; zabeležite jih, saj bodo po koncu retrogradnega Merkurja potrebne ponovne ocene z bolj realističnega stališča. Z vstopom v sezono Bika 20. aprila se naša odločnost še okrepi. Ta dan označuje pomemben trenutek, ko se Jupiter in Uran srečata prvič po 14 letih, obetajoč priložnost, da svoje ideale prelijemo v konkretne akcije, podprte s strastjo in inovativnostjo.

Vpliv Plutona daje Veneri in Merkurju v Ovnu dodatno moč, zaradi česar so privlačnosti močnejše, besede tehtnejše, čustva intenzivnejša in ideje večje kot običajno. April obljublja biti mesec preobratov za nekatere in izjemne inspiracije za druge. Merkur v Ovnu podžiga inovativno razmišljanje in hitro odločanje, a lahko prinese tudi konflikte. Ključnega pomena bo, da ohranjamo mirnost in se ne pustimo zaslepit čustvom, ki jih prinaša Mars v Ribah. Ta nas vodi, da ravnajmo v skladu s čustvi, a hkrati opozarja, da se v njih ne izgubimo.

Ob začetku meseca nas Sonce v Ovnu napolnjuje z energijo in zagonom, po 19. pa Sonce v Biku prinaša umiritev in stabilizacijo, ki nam omogoča, da naše delovanje prilagodimo glede na želje in pričakovanja. Ljubezen igra ključno vlogo v začetku pomladi, pri čemer Venera izžareva moč s svojo občutljivostjo in intenzivnostjo ljubezni, obogatena z energijami Plutona in ekspresivnostjo Merkurja v Ovnu.

April je mesec, ki obljublja bogastvo dogodkov, čustev in priložnosti. Vzemite si ga k srcu in se radujte obetajočemu se obilju obljub, ki jih prinaša ta dinamičen in obetaven pomladni mesec.

1. 4. Merkurjeva retrogradnost se začne v Ovnu

Merkurjeva retrogradnost se začenja, tokrat se popolnoma odvija v ognjenem Ovnu, zato bodite pozorni na prepiri, razdražljivost in frustracije. Poskusite usmeriti dodatno energijo produktivno in prevzeti pobudo pri nečem, pri čemer si želite druge priložnosti.

3. 4. Venera v Ribah v konjunkciji z Neptunom v Ribah

Sočutje in empatija sta lahko na visoki ravni, in lahko ste v oporo ljudem, ki vam veliko pomenijo. Lahko ste razumevajoči in prijazni ter pripravljeni na žrtvovanje za druge.

5. 4. Venera vstopi v Ovna

Vstop Venera v Ovna pomaga pri prevzemanju pobude v ljubezni in odnosih, lahko ste navdušeni, odprti in vznemirjeni. Lahko naredite, da ljubezen znova začuti svežino in novost.

6. 4. Venera v Ovnu v sekstilu s Plutonom v Vodnarju

Vaše odnose lahko jemljete bolj resno in si želite izboljšati čustvene vezi, ki jih imate z drugimi. Uživajte v času, ki ga preživite z njimi.

8. 4. Sončev mrk v Ovnu

Sončev mrk v Ovnu prinaša visoko energijo, navdušenje in vznemirjenje za nove začetke. Ker je hkrati tudi Merkur v retrogradnosti v Ovnu, se lahko osredotoči na druge priložnosti namesto na nekaj povsem novega, zato razmislite, pri čem bi si želeli še eno priložnost.

10. 4. Mars v Ribah v konjunkciji s Saturnom v Ribah

Zdaj vam je lahko na voljo velika disciplina, in svojo energijo lahko osredotočite na dolgoročne cilje in ambicije.

11. 4. Sončev v Ovnu v konjunkciji z Merkurjem v Ovnu

Če želite nekaj začeti, bi bilo to dober čas za to. Delajte na tem, da to spravite v tek, in rezultate lahko vidite v približno dveh mesecih.

19. 4. Sončev vstop v Bika

S Sončevim vstopom v Bika se začenja sezona Bika, v naslednjem mesecu pa se lahko posvetite utrjevanju, izboljšanju stabilnosti in varnosti ter povezovanju z vašimi vrednotami. Lahko ste čutni in razkošni.

Merkur v Ovnu v konjunkciji z Venero v Ovnu

Komunikacija z drugimi je lahko pomembna, vendar se lahko zgodi na način, ki je drugačen od običajnega. Za zdaj se to lahko izkaže za boljše.

Mars v Ribah v sekstilu z Jupitrom v Biku

Motivacija se lahko osredotoči na širjenje na nove načine, doživljanje novih izkušenj ali obisk novih krajev. Lahko ste navdušeni in pripravljeni na akcijo.

Mars v Ribah v sekstilu z Uranom v Biku

Lahko se pojavi velika sprememba, na kateri je treba delati, in lahko ste navdušeni nad tem, kam vas lahko to pripelje. Lahko prevzamete pobudo in to uresničite.

20. 4. JUPITER V BIKU V KONJUNKCIJI Z URANOM V BIKU

To je ogromen prehod leta, ki lahko v vas prebudi dodatno neodvisnost, inovativnost, nenavadnost in pogum. Lahko se potisnete izven svoje cone udobja, izstopite iz rutine in se osredotočite na to, kar bo vašo prihodnost odprlo na stežaj.

21 .4. Sončev v Biku kvadrat Pluton v Vodnarju

Okoli vas se lahko dogajajo spopadi, vi pa lahko pametno ostanete izven tega. Namesto tega se posvetite reševanju problemov in prodrite do srži.

23. 4. Luna vstopi v Škorpijona

Lahko se pojavi nekaj, kar želite spremeniti na bolje, in temu se lahko popolnoma posvetite. Lahko ste strastni in intenzivni.

Luna v Škorpijonu kvadrat Pluton v Vodnarju

Morda se boste počutili nemirno glede nečesa, in lahko prodrete do srži, da to razrešite in si povrnete mir.

Polna Luna v Škorpijonu

S polno Luno v Škorpijonu lahko pride do intenzivne in strastne energije, morda boste morali nasloviti nekaj resnega, kar je potrebno razrešiti. Ko to storite, se lahko počutite močni in v nadzoru ter pripravljeni za nadaljevanje.

25. 4. Merkur direktno v Ovnu

Merkurjeva retrogradnost se zaključuje in, ko izhajate iz obdobja Merkurjeve retrogradnosti, lahko začnete imeti boljši nadzor nad svojo energijo in voljo ter se uspešneje izogibate prepirom. Lahko se navdušite in skočite v akcijo.

29. 4. Mars v Ribah v konjunkciji z Neptunom v Ribah

Vaša intuicija je lahko močna, in instinkti vas lahko usmerijo v pravo smer. To lahko pomaga na področjih, kjer ste bili nedavno negotovi.

Venera vstopi v Bika

Vstop Venera v Bika pomeni, da lahko delate na izboljšanju stabilnosti in varnosti v vaših odnosih, lahko ste bolj zvesti in predani. Lahko ste tudi bolj čutni in želite močne fizične povezave.

30. 4. Mars vstopi v Ovna

Vstop Marsa v Ovna postavlja Mars v njegovo domače znamenje, kar ga naredi še posebej močnega. To pomeni, da se vaša energija in gon lahko povečata, lahko se navdušite nad novimi začetki, prevzamete pobudo za to, kar želite, in stvari se lahko zgodijo hitro.

Pripravil: Jimmy D., astrolog in psihoterapevt

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Astrološke energije meseca marca 2024

Energije marca 2024 nas vabijo na čarobno potovanje notranje preobrazbe in obnove. V času, ko Sonce sklene svoje …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.