Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Dušni zapisi: Znanje življenj in zgodb duše na enem mestu

Dušni zapisi: Znanje življenj in zgodb duše na enem mestu

Akaški oz. dušni zapisi so zbrani kot energetska knjižnjica obstoja duš skozi inkarnacije.

Z vedenjem, da dušni zapisi obstajajo sem se skozi lastno raziskovanje mističnih tradicij srečala že v najstniških letih. Mnogo brskanja po mnogih različnih virih mi je pripomoglo k zavedanju, da se v vsakem od nas prevaja energija izvora in da je ena največjih in hkrati najbolj očitnih skrivnosti življenja umetnost izbiranja izkustev in ciljev na naši življenjski poti.

Zavedanje o obstoju akaških zapisov se je ponovno prebudilo, ko sem se pogovarjala s prijateljico, ki se je odločila za tovrsten reading in mi je ponudila, da poslušam posnetek njenega branja dušnega zapisa. Kakšen mesec kasneje sem se ponovno znašla v razmišljanju o tem, kaj lahko storim zato, da v svojem  življenju ustvarjam pogoje za življenje na način, da bom s svojim delom resnično pripomogla k življenjem drugih ljudi.  Nato sem se v naslednjih nekaj dneh večkrat srečala z različnimi informacijami o tem  na kakšen način je mogoče pristopati k branju dušnih zapisov. Nekje v meni se je oblikovala želja, da se tega naučim in tako sem pričela iskati načine kako se branja dušnih zapisov priučiti. 

Po več mesecih učenja in vaje ter kar nekaj opravljenih readingih sem pričela razmišljati o možnosti kako bi lahko to znanje ponudila čim večim ljudem. Branje dušnega zapisa po metodi Soulrealignment omogoča posameznikom aktivno prepoznavanje lastnih zavor in blokad ter posameznika postavi v vprašanje kako lahko preide oz. razpusti lastne vzorce izbiranja, ki ga ovirajo v ustvarjanju njegovega življenja.

V procesu branja dušnega zapisa se prek meditativnega stanja povežem v akaške zapise kjer nato poiščem zapis posameznika, ki tovrstno branje želi.  Branje izvedem le v primeru, da imam dovoljenje za vstop v dušni zapis posameznika na vseh nivojih njegovega obstoja. V primeru, da tovrstnega dovoljenja ni, readinga ne izvajam. Etika dela na nivoju dušnega zapisa je najpomembnejša. Posameznikova svobodna volja je njegova moč in iz nje izvira vse, kar oblikujemo in ustvarimo v svojem življenju. Tudi v primeru, ko oseba na umski in zavestni ravni reading želi a se iz kakršnega koli razloga duša s tem ne strinja, se reading ne izvede.

V procesu branja dušnega zapisa se pregleda blokade na nivoju duhovnega, čustvenega, mentalnega in tudi fizičnega telesa v katerih obstajamo.  Vsa naša dejanja ustvarjajo karmo. Nekatera dejanja že obstoječo karmo tudi preoblikujejo ali jo uravnovesijo. Ko govorimo o karmičnem bremenu govorimo o načinih delovanja, ki jih mora duša prepoznati in ozavestiti. Odločitve, ki jih sprejemamo in naša dejanja, ki jih izvedemo na podlagi ega, čustev ali popolne racionalnosti se med sabo razlikujejo ne le v načinu odločanja ampak predvsem v posledicah, ki jih s tem ustvarimo zase in za druge. Ko pričnemo svoje odločitve sprejemati iz nivoja zavedanja oz. lastne zavesti se bomo odločali in tudi ravnali drugače. Razlogi in nameni za ravnanje se bodo spremenili in posledično bodo seveda drugačne tudi posledice naših dejanj ter tudi tako ustvarjena karma.

Z načinom kako ravnamo v življenju si ustvarjamo svojo prihodnost prek meja našega trenutnega bivanja v tem življenju. Energija prehaja iz življenja v življenje in duša si izbira svoje izkušnje ne le za to življenje tukaj-sedaj ampak tudi za življenja, ki bodo sledila.

Svobodna volja je naša največja moč ustvarjanja in vse posledice, ki jih tako ustvarimo so ravno tako naša odgovornost.

 

V četrtek 22.2.2018, ob 18.uri pa bo imela Tadeja Hajdu tudi predavanje na temo duš, karme in akaše. Več o predavanju si lahko preberete TUKAJ.

 

Tadeja Hajdu je bila prav tako naša gostja v oddaji, katero si lahko pogledate spodaj.

Avtor: Tadeja Hajdu, Zgodbe duše

 

 

 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.