Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Družinski zdravnik, ki se ukvarja s sevanji

Družinski zdravnik, ki se ukvarja s sevanji

Krunoslav Jelaković je po poklicu zdravnik družinske medicine in lastnik zasebne ordinacije, ki zagotavlja zdravstveno podporo približno 1800 bolnikom. Leta 2011 je na srečanju v Zagrebu spoznal hrvaškega novinarja, urednika in priljubljenega televizijskega voditelja Aleksandra Sašo Zalepugina, ki se je 25 let ukvarjal z radiestezijo in s katerim sta nato začela sodelovati pri projektu Pozitron. Zahvaljujoč njegovim neverjetnim sposobnostim je povsem po naključju prišel do neverjetnega odkritja. Našel je način za nevtralizacijo patogenega spektra tehničnega in naravnega sevanja, da bi znatno zmanjšal njihov negativni vpliv na zdravje ljudi in živali. 

Obstaja namreč cela vrsta zdravstvenih težav, ki so lahko povezane z negativnim vplivom patogenega sevanja, in glede na to, da danes živimo v času hitrega razvoja sodobnih tehnologij, je pomembno, da se zavedamo teh skritih nevarnosti ogromne količine brezžičnih signalov in frekvenc ter da spoznamo načine, kako te frekvence nevtralizirati. 

Elektromagnetni valovi, tako kot vse druge energije, potujejo skozi bivalni in delovni prostor ter prehajajo skozi naše telo, živali in predmete, ki nas obkrožajo. Na ta način aktivirajo imunski sistem za obrambo telesa pred agresivnimi energijami in ker je koncentracija škodljivega elektrosmoga danes (pre)visoka, se človeški imunski sistem podnevi in ponoči bori s temi frekvencami, ki jih prepozna kot nekaj nenaravnega. Energijsko oslabljeno človeško telo pa je veliko bolj dovzetno za številne duševne in fizične bolezni. 

www.kvantnamedicina.si 

Več o delovanju elektromagnetnih in zemeljskih sevanj si lahko ogledate v posnetku. 

Sorodne objave

Andrew Huberman priznava svetlobno terapijo! Fotobiomodulacija za boljši vid, pri kožnih težavah, pri ljudeh z izmenskim nočnim delom …

Andrew Huberman je eden najbolj priljubljenih znanstvenikov našega časa. Kompleksne koncepte opisuje na način, ki ga …

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.