Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Dr. Sabina Senčar razkriva svojo resnično naravo, ki so jo v kampanji namensko ignorirali!

Dr. Sabina Senčar razkriva svojo resnično naravo, ki so jo v kampanji namensko ignorirali!
Vsak človek je zase svet. Čuden, svetal in lep. Kot zvezda na nebu. Tako je povedal Tone Pavček. Vsak od nas ima svojo naravo, svoje poglede, svoje ideje in svoj okus. In živeti v prepričanju, da boš všeč vsem, je zamudno, celo trpeče. Tega se dr. Sabina Senčar dobro zaveda. Nikoli ni želela ustrezati vsem. Želi samo, da odpremo oči in srce. In morda predsedniška kandidatka in ginekologinja res ni po okusu predsednice vseh, se pa lahko vsi zagotovo strinjamo, da je izjemno pogumna ženska. Da ji ni mar. In da se čuti, kako iz nje izžareva povsem čista, nič preračunljiva želja po tem, da ljudem odpre oči in jih prebudi iz matrike, hipnotičnega transa, v katerega smo se morda ujeli v koronskim časom, ko je dr. Sabina Senčar vendarle razmišljala z lastno glavo in zaradi tega dvignila mnogo prahu. V maski za kamerami nam je povedala, da enostavno ni mogla samo kimat tistemu, kar je bilo rečeno.
 
Po priporočilu gledalca Dobrina smo jo povabili na sproščen pogovor in navdušila nas je s svojo preprostostjo in svojim odprtim srcem ter širokim pogledom. Hvaležni, da si je upala. Hvaležni, da je odgovorila na naša vprašanja ... 
 
Med drugim smo jo povprašali ... 
 
  • Kako doživlja to, da je drugače misleča med svojimi zdravstvenimi kolegi?
  • Kako trenutno vidi, da sistem skrbi za žensko?
  • Ali tudi sama svetuje kontracepcijske tablete tako strastno, kot so jih desetletja nazaj ...
  • Kateri so njeni načini, da pridobiva znanje? Sledi samo konvencionalnim metodam ali gleda tudi starodavna znanja tradicionalnih ved?
  • Kako vidi zdravje našega mikrobioma kot ključnega za prihodnost?
  • Jasmina pa jo je direktno vprašala tudi, če jo dr. Sabina Senčar vidi kot neodgovorno žensko zato, ker je rodila doma ... 
 
Skratka, posnetek je vreden vašega ogleda, najdete ga tukaj:

Ker je Klepet ob kavi samostojna in neodvisna produkcija, navajamo tudi pokrovitelja tega pogovora. To je Mikrobiom30, ki je nov izdelek v Sloveniji. Gre pa za skoncentrirano moč ekološkega sadja, zelenjave, oreščkov in semen, ki so pripravljeni po dolgem postopku fermentacije brez pospeševanja, brez segrevanja. Tako naš mikrobiom postane bolj podoben pragozdu, kot pa goloseku ali puščavi. 

Mikrobiom 30 (ferment)

Moč 30-ih vrst sadja, zelenjave, oreščkov, ki so dolgotrajno fermentirani brez segrevanja.

42,00
NOVO V SLOVENIJI
Če pa imate še kakšen predlog za gosta, pa vam z veseljem prisluhnimo. Oddajo Klepet ob kavi namreč ustvarjamo za vas, že 10. sezono!

 

Sorodne objave

NASA, astronavti in fotobiomodulacija (rdeča svetlobna terapija), ki je bila odkrita po nesreči ...

Vse se je začelo leta 1993, ki je odigralo pomembno vlogo pri rojstvu same terapije z rdečo svetlobo. Leta 1993 je …

Kaj lahko narediš za svoje zdravje v APRILU? Biohacking aprila

Dragi moji, ko smo sedeli z družino za velikonočno mizo sem na koncu dodala molitev, da si želim da nas …

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.