PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Dr. Osmanagić vabi v Bosno

Dr. Osmanagić vabi v Bosno
Za nami je izjemno potovanje v dolino piramid v Bosno. 
Zares smo doživeli čarobnost tunelov, močne energije in sama prijaznost tamkajšnjih ljudi je to izkušnjo samo še nadgradila. 
 
Ljudje so neznansko uživali, se povezali, predvsem pa pozdravili svojo ranjeno dušo, pa tudi marsikateri fizičen aspekt svojega telesa. 
Neverjetno je, kako dober zrak je v samih tunelih. 
 
Neverjetno je, da se tam vsi tako dobro počutimo. Tudi jaz, ki sem imela včasih težave s klastrofobijo. 
In se je pred mano znašla gospa, ki je prav tako imela to težavo. Prijela sem jo za roko, kot je mene ob mojem prvem obisku prijel dr. Osmanagić ... in potem, ko enkrat vstopiš, ves strah, vsi dvomi vase ... vse izgine!
 
Točno tako je bilo tudi pri goste, ki sem jo za roko popeljala v čarobni svet tunelov, kjer se nadihaš bolje kot v gorah, kjer se umiriš, obrneš vase in čutiš, kako se vsaka celica vrača v ravnovesje, kako se odvija proces celičnega zdravljenja. 
 
Na samem potovanju se je zgodilo res toliko neverjetnih, dragocenih trenutkov, neverjetnih gostov, ki so z nami obiskali piramide in delili svoje znanje, svoje izkušnje. 
 
Povezali smo se, kot družina. Doživeli smo Bosno in vse to ob spremstvu dr. Osmanagića osebno, kar je v teh časih velika redkost, saj je konstantno na poti po vsem svetu. 
 
In ker je bilo to potovanje dolgo časa razprodano, sem začutila, da si želim piramide še obiskati. In da, gremo. Dr. Osmanagić nas pričakuje konec avgusta in res komaj čakam. 
 
 
 

Za več informacij pa klikni na dogodek. 
Pridruži se avanturi!
 
 
 
PS: Tudi na avtobusu smo se imeli lepo. Trgovina Kalček in ekološke kmetije ter revija Sensa so nam pripravili darilca za katera smo zelo hvaležni. Pa tudi peli smo na avtobusu, se igrali in nasploh zabavali. 
 

Sorodne objave

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.