Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Dovolimo moldavitom, da opravijo svoje delo!

Dovolimo moldavitom, da opravijo svoje delo!

Čas je, da se soočimo sami s sabo! Naj odidejo stvari, ki niso namenjene in naj pridejo tiste, ki so! Dovolimo moldavitom, da opravijo svoje delo!

Mnogo je takšnih, ki se bojijo moldavitov. Moldavit je namreč zvezdni kamen, ki je pred milijoni let padel na Zemljo na zgolj določenemu območju tega sveta. Na našo srečo, relativno blizu Slovenije.

Zanj sem prvič slišala, ko mi je o njemu pripovedoval Matjaž Obranovič, sicer raziskovalec nezemljanov.

Priporočal mi je, da ga začnem nositi in že čez mesec dni sem ga začela nositi okrog vratu. Našla sem ga na Češkem, naročila preko spletne strani in uživala v njegovih vibracijah. Pa tudi malo manj uživala, saj se mi je zgodilo tudi to, da je iz mojega življenja odpadlo mnogo ljudi, stvari, ki niso delovali v moje najvišje dobro in priznam, malo je bolelo ... a v trenutku, ko je prišlo do teh rezov ... so na vrata potrkali novi ljudje, srčni ljudje, izjemne priložnosti in možnosti za napredek, rast, nadaljni razvoj. Kako zelo sem hvaležna za to!

In začeli so se klici. Naše svetovalke na 02 6200 230 so mi vsak dan poročale, kako bi tudi ostali radi prišli do moldavitov, takšnih po razumnih cenah, saj so sicer precej dragi, gre za ene izmed najdražjih kamnov na svetu!

Trajalo je 6 mesecev, da sem vzpostavila kontakt z najdbiščem, ustreznimi osebami, preverila njihovo delovanje, moralna načela, odnos do moldavitov in se tudi dogovorila za prijazno ceno glede na izjemno kvaliteto.

Ker sem jim obljubila, da bomo v oddaji širili besedo o moldavitih, omogočali ljudem, da slišijo za njih, so nam namenili prav posebne pogoje, ki so zares dostopni.

In kje smo ta trenutek?

 

Pišem na predvečer našega odhoda.

Z ekipo se namreč zjutraj vsedemo v avto in odpeljemo direktno na eno izmed nahajališč moldavita, kjer bomo posneli pogovore z izjemnimi osebami, ki z njimi ravnajo, povedali pa nam bodo tudi vse skrivnosti in druge podrobnosti o katerih sicer molčijo.

In da. Vi boste imeli vse to priložnost tudi videti, doživeti. Če boste spremljali FB, bomo kaj tudi objavili, sicer pa več v oddaji »Klepet ob kavi« že v prvem tednu 3. Sezone, ki se začne 3. oktobra!

Namig! Znova bomo s seboj pripeljali novo pošiljko srčno izbranih moldavitov, ki bodo na voljo tudi za vas! Izbrala jih bom jaz osebno.

Hvala, ker se veselite z nami!

Moldavit lahko kupite v naši spletni trgovini

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.