Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Dejstva, da je sevanje grozljivo ogrožajoče za zdravje človeka, ne smemo več zanemarjati!

Dejstva, da je sevanje grozljivo ogrožajoče za zdravje človeka, ne smemo več zanemarjati!

Veste, kaj našim možganom naredi že le 3 minute telefoniranja? V zadnjem desetletju se je količina elektromagnetnega sevanja povečala za kvintilionkrat (1030), posledično s tem pa tudi razširjenost najbolj smrtonosnih bolezenskih stanj, kot so rak, avtoimune bolezni, Alzheimer, genske mutacije itd. Sploh krhko otroško telo je posebno dovzetno za tovrstna obolenja. Kaj torej storiti? Izobražujte se, tehnološke naprave uporabljajte premišljeno, pred škodljivim sevanjem pa se zaščitite še s preverljivimi in znanstveno dokazano učinkovitimi izdelki. Kaj so o sevanju povedali Aileen Chen, Simone Godina, dr. Tamara Lah Turnšek in drugi? Ne spreglejte ogleda posnetka!


Torej, kot rečeno že mnogokrat: zaščitite se pravočasno. Seveda je v prvi vrsti ustrezno vzpostaviti razdaljo – aparate stran od telesa! Če pa se vendarle ne morete odpovedati prenosnemu računalniku v naročju oz., moški, mobitelom v žepih, potem resnično uporabljajte izdelke, zaradi katerih boste lažje spali: Belly Armor. Ta je namreč narejen iz tkanine RadiaShield®️, ki dokazano v 99,9 % ščiti pred sevanjem! To je potrdil tudi stavbni biolog, ki se z meritvami škodljivih elektromagnetnih sevanj ukvarja profesionalno.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Andrew Huberman priznava svetlobno terapijo! Fotobiomodulacija za boljši vid, pri kožnih težavah, pri ljudeh z izmenskim nočnim delom …

Andrew Huberman je eden najbolj priljubljenih znanstvenikov našega časa. Kompleksne koncepte opisuje na način, ki ga …

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.