Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

December nudi priložnost za najmočnejšo pomlajevalno terapijo na svetu, ki nič ne stane!

December nudi priložnost za najmočnejšo pomlajevalno terapijo na svetu, ki nič ne stane!

Čeprav smo to že pozabili, ker imamo to moč in znanje, da luč prižgemo takrat, ko je zunaj tema. To še ne pomeni, da smo se izločili iz ritma narave. Naša telesa zbolevajo in staramo se prav zaradi tega, ker se oddaljujemo iz tega ritma. In naš cirkadialni ritem je pravzaprav najbolj prizadet ravno zaradi tega, ker se požvižgamo na to, kdaj je sončni vzhod, kdaj zahod, ki sta dva najpomembnejša markerja za celoten hormonski sistem in vsa nihanja.
Vem, da bo za marsikoga tole, kar bom napisala bizarno. In to lahko sprejmem. Ne morem pa sprejeti tega, da se v imenu lepote in pomlajevanja zapravlja v povprečno več tisoč eurov na prebivalca v Sloveniji, torej interes v tej smeri je ... nimamo pa poštimanih v glavi osnovnih temeljev. Ali pa težje sprejmem to, da ženska hodi na botox pa več urne tretmaje, a kadi in misli, da ji bodo drage terapije, kremice kaj izboljšale. Saj vem, potrošniški svet nam to skuša približati ampak ... jok brate, odpade.
Več kot desetletje nazaj sem služila od 500 do 700 eurov na noč, ko sem organizirala nočne zabave v Slovenji in v tujini in v enem trenutku sem se odločila, da to preneham, ravno zaradi tega, ker ni bilo vredno mojega zdravja.
Resda danes nikakor ne morem zaslužit toliko na noč, ampak lahko pa prihranim zdravja in lepote, ki je čez dan z nevem kakšnim zaslužkom ne bi mogla ujeti sicer.
Noč pač ima svojo moč in to v postelji, v temi, v spanju.
No, počasi prihajam k bistvu te najmočnejše terapije za pomlajevanje, za anti age, naravne anti age metode, ki deluje tudi kot globoka sprostitev, vpliva na hormonsko ravnovesje, možganski boost, boljše kot marsikateri nootropic in to je ...

globok počitek v temi.
Idealno bi bilo, da bi se okrog 21.12. (solsticij in menjava energij) pravzaprav zaprli doma, spali, pili čago, čajčke, kakav in počivali, delali kakšne lahkotne vadbe, brali, se masirali in jedli malo, takrat ko pa - pa mastno, konkretno, z malo OH.
To bi bil ideal, ki ga ne bi znali prehvalit še posebej, ko pride spomlad, saj je prihodnje leto potem garantirana energija na nivoju, kot ga še niste doživeli nikoli v življenju!
Ampak, ok ... gremo počas.
Že kak dan bo dovolj ali vikend, da si ga privoščite.
In v mesecu decembru skrbite za to, da je čim manj prižganih luči, da ste res v postelji do 21.00 ure ali še bolje do 20.00 ure in da ne hodite zdaj na telovadbe, v fitness ampak res izključno lahkotne vadbe, brez kapljice švica. Hrana pa črna črna črna ... stročnice, kuhana hrana, nič surovega.  Zdaj tudi nič razstrupljanja, absolutno nič, to se začne kasneje ...
Če pa boste zdaj uživali tudi čago, pa ste sploh zmagali na celi črti. To vam bo neznansko okrepilo ledvica, poleg tega pa čaga tudi čisti strah iz telesa in v tem času, v tem obdobju smo vsi polni strahu, tako da je to še kako odlično.
Če to pijemo v meridianskem času ledvičk, bo pa to sploh zmaga. Idealno bi bilo ob 18.00 uri. Pripraviš si lahko na preprost način, da zagreješ malo rastlinskega mleka, dodaš žlico kokosovega olja in žličko liofilizirane čage v prahu. Zmešaš in vauuuu ... če pa želiš še naslednji nivo okusa, pa dodaš še čisti ekološki presni kakav. 

Ritual je izjemen, povsem neprimerljivo boljši pa so rezultati tega, ki jih lahko žanješ celo leto in si prihraniš tisoče eurov za druge "kompenzacijske" izdelke, tretmaje, kremice, ki sicer fajn, da so. Ampak je podobno tako, kot bi primerjal izvirsko vodo z destilirano vodo.

Pa lahko noč! Javljajte se mi kako vam gre.
Spodaj pa moje priporočilo za čago. Ni najcenejša, je pa izjemno kakovostna in deluje, kar pa je bistvo.

Ekološka in divja ČAGA v prahu (trajnostno nabrana)

Glavna značilnost čage je visoka vsebnost antioksidantov.

56,00

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Komentiral irena |

nimam

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.