Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Darilo v mesecu februarju, da se boste zaljubili vase!

Darilo v mesecu februarju, da se boste zaljubili vase!

Mesec februar je pogosto povezan z ljubeznijo in to ne samo zaradi valentinovega, ampak je lahko tudi čas, ko se posvetimo sebi in okrepimo ljubezen do sebe. V tem mesecu lahko svojo pozornost usmerimo v svoj osebni napredek, predvsem pa v to, da smo do sebe bolj nežni, bolj ljubeči. Za to smo vam pripravili tudi darilo. 

V mesecu februarju bomo vsakemu nakupu nad 70 eurov dodali darilo - kristal roževec v obliki čarobnega napoja, v katerega lahko dodate svoj najljubši vonj, ki vam bo v obliki lepega modnega dodatka vedno na voljo. 

Velja do razprodaje zalog! Hitro naroči, da si lahko zagotoviš svoj čarobni napoj!

Trenutno še ni nobenega artikla.

Zaljubite se vase!

Zaljubljanje vase pomeni, da se naučimo ceniti svojo osebnost, sprejeti svoje pomanjkljivosti in praznovati svoje dosežke. To je čas, ko lahko izvajamo aktivnosti, ki nas osrečujejo in prispevajo k našemu duševnemu ter telesnemu počutju.

Tukaj je nekaj predlogov, kako se lahko v mesecu februarju (ali kadarkoli drugje) ponovno zaljubimo vase:

 • Samorefleksija: Vzemite si čas za razmišljanje o svojih življenjskih ciljih, vrednotah in o tem, kaj vas resnično osrečuje.
 • Samopomoč in osebna rast: Preberite knjige ali poslušajte podcaste o osebni rasti in samopomoči.
 • Nega telesa: Udeležite se tečajev joge, meditacije ali pa si privoščite sproščujoče masaže.
 • Zdrava prehrana: Poskrbite za uravnoteženo prehrano, ki bo hranila vaše telo in um.
 • Kvaliteten čas: Preživite čas sami s seboj, ne glede na to, ali je to s sprehodom v naravi, kopeljo ali z branjem knjige. Izogibajte pa se televiziji ... takrat padete v hipnotično stanje, tako da bodite raje res prisotni ...
 • Zahvala: Vsak dan si zapišite, za kaj ste hvaležni, tudi za male stvari. Pomaga vam lahko Hvaležnica ali pa še bolje ... pišite Dnevnik osebne rasti!
 • Postavljanje meja: Naučite se reči "ne" stvarem, ki vam ne služijo, in "da" stvarem, ki vas podpirajo in vam pomagajo rasti.
 • Sprejemanje napak: Odpustite si za pretekle napake in se iz njih učite, namesto da bi se obremenjevali z njimi.
 • Podpora in odnosi: Obkrožite se z ljudmi, ki vas podpirajo in cenijo takšne, kot ste.

Zaljubljanje vase ni enkratno dejanje, ampak neprekinjen proces, ki zahteva, da se redno posvečamo svojemu počutju in potrebam. Februar je lahko lep začetek ali opomnik, da si vzamemo čas zase, a  ne pozabimo, da bi moralo biti to del našega vsakdana skozi vse leto.

 
___
 
 

Pametno darilo za tiste, ki si želijo (ali potrebujejo) OSEBNO RAST!

Namesto postavljanja strogo določenih ciljev, ki lahko včasih privedejo do razočaranj ali občutka neuspeha, je v resnici bistveno spremljati svoj napredek in voditi dnevnik osebne rasti. To vam omogoča, da se osredotočite na proces učenja in razvoja, ne pa zgolj na končni rezultat.

Vodenje mesečnega dnevnika osebne rasti vam lahko pomaga:

 • Ozavestiti napredek: Vsak dan ali teden si je težko vzeti nekaj minut, da zabeležite, kaj ste se naučili, kako ste se odzvali na različne situacije in kateri koraki ste naredili proti izboljšanju samih sebe ... ampak enkrat na mesec je to bistveno.
 • Prepoznati vzorce: Pisanje dnevnika vam omogoča, da prepoznate vzorce v svojem vedenju ali mišljenju, ki so morda koristni ali pa vas zadržujejo.
 • Prilagoditi strategije: Ko redno spremljate svoj napredek, lahko lažje ugotovite, katere metode in strategije delujejo za vas, in jih prilagodite po potrebi.
 • Ohranjati motivacijo: Z beleženjem majhnih zmag in pozitivnih sprememb lahko ohranjate motivacijo in zagon za nadaljnje delo na sebi.
 • Razumeti čustva: Dnevnik vam lahko služi kot orodje za razumevanje vaših čustvenih stanj in za učenje, kako se bolje spopadati s čustvi.
 • Ocenjevati osebno zadovoljstvo: Redno reflektiranje in ocenjevanje vašega počutja vam pomaga ostati v stiku s tem, kaj resnično želite in potrebujete v življenju.

 

Na voljo je paket dveh dnevnikov rasti, kjer prejmete gratis Čarobni napoj iz roževca, kar je vsekakor smiselno in pozorno darilo za praznike. 

Mesečni dnevnik rasti je čudovito darilo, ki spodbuja osebno refleksijo in razvoj. 

Najcenejše orodje za osebno rast z najbolj dolgoročnim učinkom: 0,50 centa mesečne investicije za vaš osebni napredek!

https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/to-je-najmocnejse-orodje-do-obilja.html

 

Dnevnik nudi prostor za 48 mesečnih zapisov, torej za 4 leta. Navdihujoče vam bo pogledati nazaj, kaj se vam je dogajalo v življenju in tudi, kje ter kdaj ste najbolj rasli, kaj je za vas dobro delovalo in kaj je na to vplivalo. 

Vsi guruji, vsi coachi, mentorji, svetovalci na finančnem področju ali področju osebne rasti vam bodo povedali enako ... Najprej je treba sprejeti sedanjo situacijo – takšno, kakršna je ... Šele nato lahko napredujemo. In včasih situacije, če se ne opazujemo, na dolgi rok niti ne vidimo. In to je namen vodenega dnevnika – samoopazovanje, spremljanje napredka.

Jasmina mesečni dnevnik rasti zapisuje že pet let! In kaj je opazila?

Vsak mesec s hvaležnostjo opazim svoj napredek. 
Vsak mesec si iskreno priznam, kje imam neizkoriščen potencial. 
Vsak mesec brez samoobtoževanja vidim napačne korake, ki me ne vodijo v želeno smer. 
Vsak mesec vidim korake, ki me peljejo v neželeno smer, in jih zaustavim.
Vsak mesec si zadam smernice za nadaljnji razvoj. 
Vsak mesec dobivam več in več motivacije in odkrivam, kaj vse je še mogoče!

Zavedam se. In to je tisto, kar je najbolj pomembno!
Pomaga mi, da živim sebe in iz sebe. 
Pomaga mi opaziti vse morebitne poskuse hipnotičnega transa, zaradi katerih bi sledila pričakovanjem ali poskušala izpolnjevati pogoje, ki sploh niso moji.

V tem prazničnem mesecu vam ponujamo posebno priložnost: ob nakupu dveh mesečnih dnevnikov rasti vam podarimo "Čarobni napoj". Mesečni dnevnik rasti je premišljeno darilo za vaše bližnje ali za vas same, ki vam bo pomagalo slediti osebnemu napredku in rasti v novem letu. Čarobni napoj pa bo poskrbel za trenutke sprostitve in notranjega miru ... 

Akcija velja za ves mesec december ali do razprodaje zalog.

Koliko časa mi bo vzelo?

Nekaj minut na mesec. Sama sem najprej preizkusila s pisanjem vsak dan. Pa ni šlo. Znašla sem se v frustraciji in si ustvarila občutek krivde, da mi ni uspelo. Malokomu uspe vsak dan, sploh na daljši rok. 

Enkrat mesečno pa je vsekakor razumno. In četudi kakšen mesec spustite, ni nič narobe, pač napišete za oba meseca skupaj ... Kaj se zgodi po določenem obdobju? Sama to pišem že peto leto. In že po nekaj mesecih sem začela dobivati konkretne uvide v svoj ritem, v lastne frustracije. Ugotovila sem, kako me določene situacije in odnosi v resnici izčrpavajo in mi jemljejo voljo do drugih stvari ... Po letu in dveh zapisov sem videla vzorce in po petih letih vidim res neverjetne stvari, predvsem pa to, koliko sem zrasla. Ko berem zapise iz leta 2018, imam občutek, kot da to sploh nisem bila jaz. Presegla sem ogromno ovir, izzivov, se začela zavedati stvari, pred katerimi sem si zatiskala oči, in potem so bili vsi moji cilji, želje, plani postavljeni na stabilnem zavedanju, s tem pa tudi neprimerljivo lažje dosegljivi! Platforma je bistvena in samozavedanje preko samoopazovanja je ključno! 

Kako zapisujemo?

Mesečni dnevnik ponuja voden zapis skozi različna področja in ponuja veliko priložnosti za uvide in poglede, samoopazovanje, ki vodi v rast ter napredek.

Boste postavljali svoje cilje? Odlična tehnika je WOOP! Poglejte spodnji posnetek!

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.