Odprte so prijave za duhovne počitnice na Ižu v juliju ter za Egipt v oktobru. Posebna FIRST MINUTE ponudba velja do konca tega meseca ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Celovit astrološki napovednik december 2023

Celovit astrološki napovednik december 2023

Ko se še eno leto počasi poslavlja in se zapisuje v zgodovino, se z decembrskimi prazniki 2023 odpirajo številne priložnosti za veselje in užitek. Vesolje nam obljublja dodatno mero sreče in veselja ter obeta obilo pozitivne rasti, tako na osebnem kot poklicnem področju.

December je mesec za refleksijo, čas, da se ozremo nazaj na prehojeno pot in priznamo naše dosežke. Leto 2023 se zaključuje z resnim pridihom, saj Merkur vstopi v znamenje Kozoroga že 1. decembra, a 13. decembra, začne retrogradno gibanje, se 23. vrača v živahno znamenje Strelca. Kljub vzponom in padcem, ki so značilni za Merkurjevo retrogradno gibanje, to obdobje prinaša ravnovesje med delom in zabavo.

V ljubezenskih odnosih bomo doživeli globoko zaupanje in povezanost, ki jo bo podkrepila Venera v Tehtnici. To bo čas, ko bomo svoje komunikacijske spretnosti in osebno podobo negovali z intuicijo in spoštovanjem. Venera v Škorpijonu, od 4. do 29. decembra, bo v nas prebudila željo po odkrivanju zapletenih in skrivnostnih misli. Skušnjavam prepovedanega bomo težje ubežali, kar nas bo naredilo bolj odprte za tabuje. Čustva bodo morda močnejša kot kdajkoli, vendar se bomo trudili ohranjati zadržanost.

Z zaključkom Neptunovega retrogradnega gibanja 6. decembra se bomo prebujali iz sanjarske meglice in doživljali višjo stopnjo kreativnosti. Kljub temu je pomembno ohraniti previdnost, saj realnost morda ni vedno takšna, kot se zdi na prvi pogled.

Obdobje Merkurjevega retrogradnega gibanja od 13. decembra do 1. januarja 2024 bo idealno za rekapitulacijo in izboljšavo obstoječih projektov. Ta čas bo intuicija na svojem vrhuncu, vendar bodite previdni pri sprejemanju odločitev. Novi začetki v tem mesecu vas bodo pripravili na Merkurjevo igrivost.

Jupiter, ki vlada v Biku, prinaša srečo, širitev in obilje, še posebej vodnim in zemeljskim znamenjem. Tranzit Merkurja v Kozoroga, 1. decembra, bo to obdobje naredil še posebej produktivno, čeprav morda ne bo izrazito glamurozno.

Finančne razmere bodo sredi meseca ugodne, vendar bo ključnega pomena vaše osebno prizadevanje. Napovedi za december 2023 kažejo na možnost povečanja dohodka, kar je odlično za novoletne nakupe. V tem času bo prevladovala praktičnost, zaradi Merkurja v Kozorogu, kar je idealen čas za združevanje idej v celovito sliko. Za večje zaupanje v prihodnost razmislite o posvetovanju z osebnim trenerjem.

Pod vplivom Sonca v Strelcu bodo vodna znamenja doživela navdušenje in optimizem. V tem obdobju boste uživali v mirnosti in pozitivnem razpoloženju. Vaše vedenje v družbi bo prefinjeno, samozavestno, morda celo intelektualno. Morebitni uspehi vas bodo vodili naprej. Zahvaljujoč veliki disciplini bi lahko izstopali v športu. Čeprav lahko želja po odločanju s srcem upočasni vaš napredek, se boste odlično počutili v družbi družine ali v stabilnem razmerju. Prav tako je to idealno obdobje za samo-uresničitev.

Bodite pozorni na Marsa v Strelcu, saj lahko to obdobje prinese nepričakovane spremembe, zlasti v poslovnem svetu. Romantična vodna znamenja naj ostanejo osredotočena na realnost in se izogibajo prenagljenim spremembam. Morda je pravi čas za učenje novih jezikov in raziskovanje novih obzorij.

Ko Sonce vstopi v Kozoroga, se vračamo k resnejšim energijam, ki nam bodo pomagale vzpostaviti red pred novim letom. Božič bo čustveno obarvan s polno Luno v Raku, kar ustvarja idealno ozračje za sentimentalnost in čustvenost. Polna Luna v decembru bo prinesla vpogled v dosežke leta, medtem ko bodo bolečine počasi izginjale v preteklost. Novo leto se obeta srečno, saj Jupiter v Biku 31. decembra začne svoje direktno gibanje. Zadnji dnevi leta bodo minili v znamenju zadovoljstva in uspeha, kar nas bo pripeljalo do svetlega začetka novega leta. Decembrska energija spodbuja optimizem in vero v najboljše.

Glavni tranziti in planetarni vplivi meseca

01. 12.Merkur preide v Kozoroga. To obdobje prinaša povečano osredotočenost na vaše dolgoročne cilje. S tem obdobjem se odpira priložnost, da se posvetite podrobnostim vaših načrtov. Hitro izkoristite ta čas, preden nastopijo nepredvidene spremembe.

02. 12.Merkur v Kozorogu v sekstilu s Saturnom v Ribah. To povečuje vašo mentalno ostrino in disciplino, kar je ključnega pomena za uspeh pri doseganju ciljev. Ta aspekt spodbuja povezovanje širšega pogleda s podrobnostmi. 

03. 12.Venera v Tehtnici kvadrat Pluton v Kozorogu. V tem obdobju se lahko pojavijo konflikti z drugimi, zato je priporočljivo, da se osredotočite na notranje refleksije. Morda boste odkrili nezavedne vzorce, ki jih prenašate na druge, in jih bo treba rešiti.

04. 12.Venera vstopi v Škorpijona. V tem obdobju se strast v odnosih lahko okrepi, odpira se priložnost za poglobitev intimnih povezav. Vaša potrpežljivost za površne interakcije se zmanjšuje, saj iščete globlje vezi.

05. 12.Venera v Škorpijonu tvori trigon s Saturnom v Ribah. To je čas za poglobitev zavezanosti v odnosih. Uživate lahko v čutu vzajemne predanosti in stabilnosti v medsebojnih odnosih..

06. 12.Neptun se obrne direktno v Ribah. Z zaključkom retrogradnega gibanja Neptuna se razjasni meglena energija, ki je nedavno prevladovala. To vam omogoča jasnejši pogled na prej spregledane zadeve in sprejemanje ustreznih odločitev.

08. 12.Merkur v Kozorogu ustvari trigon z Jupitrom v Biku. Ta aspekt spodbuja velike ideje in iskanje priložnosti za njihovo uresničevanje. Vaša ambicija se ne ustavi pri sanjarjenju; želite dejansko uresničiti svoje zamisli..

10. 12. Venera v Škorpijonu ustvari opozicijo z Jupitrom v Biku. V tem obdobju se lahko pojavi občutek lenobe ali pomanjkanja motivacije, kar lahko vodi do napetosti v medosebnih odnosih. Če je mogoče, si vzemite čas za počitek in regeneracijo, da obnovite svojo energijo in zbranost..

11. 12.Merkur v Kozorogu oblikuje harmoničen sekstil z Venero v Škorpijonu. Ta aspekt olajša komunikacijo in izražanje, spodbuja vas, da poiščete nove in učinkovite načine, kako se izraziti in vzpostaviti povezave z drugimi..

13. 12. Mlaj v Strelcu. Ta mlaj v Strelcu odpira vrata za velike ideje, ambiciozne projekte in nove začetke, ki obogatijo vaše življenje na sveže načine. Visok nivo optimizma, ki ga prinaša ta mlaj, vam omogoča, da se lotite novih podvigov ali hitro dosežete kratkoročne cilje..

17. 12.Začetek retrogradnega Merkurja v Kozorogu. Ta retrogradni Merkur prinaša občutek, da se stvari premikajo nazaj in lahko naletite na ovire pri doseganju ciljev. V tem času je morda potrebno ponovno oceniti obstoječe cilje in vztrajati pri novih s potrpežljivostjo.

18. 12.Sonce v Strelcu ustvari kvadrat z Neptunom v Ribah. Ta aspekt lahko privede do izzivov pri ohranjanju osredotočenosti, saj vas lahko vaša domišljija zavede stran od realnosti. To lahko povzroči občutek izčrpanosti, zato je priporočljivo, da si vzamete čas zase in se posvetite počitku.

21. 12.Merkur v Kozorogu trigon Jupiter v Biku. To je čas, ko vaše velike ideje lahko dobijo zagon, in osredotočenost na pozitivne vidike življenja vam lahko pomaga premagati morebitne ovire. Odprite se novim perspektivam in preizkusite drugačne pristope do situacij.

21. 12.Venera v Škorpijonu nasproti Uranu v Biku. Ta astrološka postavitev lahko prinese trenja v medosebnih odnosih. Pomembno je vzeti trenutek za premislek in biti odprt za poslušanje ter premišljeno ukrepanje. 

22. 12.Merkur v Kozorogu v sekstilu s Saturnom v Ribah. To obdobje prinaša izboljšano zmožnost koncentracije, ki jo lahko izkoristite za postavitev jasnih ciljev in načrtov. 

22. 12.Sonce preide v Kozoroga, označuje zimski solsticij. V tem času Kozoroga se osredotočite na ambicije, smer in cilje. Zaradi retrogradnega Merkurja je morda pametneje osredotočiti se na prej zastavljene cilje in ambicije. Vzemite si čas za utrditev prave smeri.

22. 12.Sonce v Kozorogu v konjunkciji z Merkurjem v Kozorogu. To je idealen čas za začetek novih projektov, na katere se lahko osredotočite v naslednjih 6-8 tednih, s potrebno odločnostjo in jasnostjo.. 

23. 12.Retrogradni Merkur preide v Strelca. Retrogradni Merkur v Strelcu lahko prinese občutek lenobe in nagnjenost k prekomernosti. Pomembno je ohranjati širšo perspektivo, ne da bi pri tem izgubili pozornost na detajle.

24. 12.Sonce v Kozorogu sekstil Saturn v Ribah. Osredotočite se na svoje obveznosti in poskrbite, da jih boste izpolnili. To je obdobje večje discipline in usmerjenosti na vaše načrte.

25. 12.Venera v Škorpijonu trigon Neptun v Ribah. Pomagati drugim vam lahko prinese občutek zadovoljstva, in prispeva k duhovni povezanosti z ljudmi, ki so vam pomembni..

26.12. Luna preide v Raka. Čas je, da poskrbite za svoje čustveno počutje in se usmerite na izpolnitev svojih čustvenih potreb na zdrav in pozitiven način..

27. 12.Polna Luna v Raku. Ta polna Luna usmerja pozornost na dom in družino. Odličen čas za zaključevanje domačih projektov, reševanje družinskih težav in uživanje v udobju domačega okolja.. 

27. 12.Merkur v Strelcu kvadrat Neptun v Ribah. Vaša osredotočenost in mentalna jasnost se lahko zmanjšata. Poskusite umiriti svoj um in se izogniti zmedi.

Sonce v Kozorogu trigon Jupiter v Biku. Ta postavitev vam lahko omogoči lažje širjenje obzorij in samostojno potovanje po lastnih poteh. Na vas čakajo nove priložnosti.

27. 12. Merkur v Strelcu v konjunkciji z Marsom v Strelcu. Ta dan lahko prinese povečano energijo in motivacijo za odkrivanje novih, inovativnih poti ukrepanja in iniciative. Za vas bi to lahko pomenilo občutek razburjenja in novega začetka.

28. 12.Mars v Strelcu kvadrat Neptun v Ribah. Ta dan lahko prinese nejasnost v osredotočanju vaše energije, kar vam lahko povzroči občutek negotovosti glede prihodnjih korakov. Najbolje bo, če si boste vzeli čas za počitek in delo na svoji intuiciji..

29.12. Venera v Škorpijonu sekstil Pluton v Kozorogu. Ta dan lahko prinese globoko strast in intenzivnost v vaših odnosih, s priložnostmi za poglobitev intimnosti. Lahko pričakujete večjo zavezanost od bližnjih in ste tudi sami pripravljeni to ponuditi v zameno.

Venera vstopi v Strelca. Med bivanjem Venere v Strelcu se obetajo čudovite pustolovščine s ljubljenimi, večja družabnost in odprtost srca. Morda boste manj nagnjeni k obveznostim, želeli si boste več svobode in neodvisnosti od drugih.

31. 12Jupiter direktno v Biku. Jupiter zaključuje svoje retrogradno gibanje v Biku, kar lahko prinese priložnosti za izboljšanje vaših financ, boljše vire, večjo stabilnost in varnost ter povečanje samozavesti. Ta dan se lahko bolj osredotočite na dejanja in manj na introspekcijo, čeprav se to morda ne bo povsem uveljavilo do konca Merkurjevega retrogradnega gibanja 1. januarja.

https://klepetobkavi.si/storitve/astroloski-pregled-za-2024.html

https://klepetobkavi.si/storitve/astroloska-natalna-karta-in-konzultacija-25-uri.html

Ne pozabite, da je v teku velika akcija s čarobnim kjučem, ki ga prejmete brezplačno!
Ne pozabite na energijski ritual čarobnega ključa, ki vam ga podarimo ob vsakem nakupu nad 70 eurov. Obstaja vsaj 14 različnih ključev, zate ga izberemo povsem intuitivno. Ko ga prejmeš, greš v gozd in položiš roke na drevesno deblo za 2 minuti in dihaš. Nato vzemeš v roke čarobni ključ, se nasloniš na drevo, zapreš oči in prosiš kozmične energije, da v letu 2024 odprejo vrata na želeno področje ...

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 19. do 25. februarja 2024)

Strast utegne biti vodilna energija za vse nas v prihajajočem tednu. Ko se kozmična ljubeča, Venera in Mars, v četrtek …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 12. do 18. februarja 2024)

Ta teden je obdobje transformacije. Ne čaka nas samo združitev kozmičnih partnerjev – Marsa in Venere – z Soncem in …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 5. do 11. februarja 2024)

Drugi teden februarja prinaša iskrivo energijo, ki jo poganjata Vodnar in Uran, obetajoč vznemirljive preobrate na …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.