PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Celostno zdravje po 40. letu in prava preventiva pred kapjo

Celostno zdravje po 40. letu in prava preventiva pred kapjo

V tokratni oddaji pridete na svoj račun moški! Zaupamo vam, s katerimi navadami boste za svoje zdravje zadostno skrbeli po 40. letu. S čim hraniti možgane in srce, kako se izogniti bolečinam v mišicah, visokemu tlaku in holesterolu in pomanjkanju kondicije v spalnici? Hočeš nočeš bomo obsodili še nekaj, kar moški prav radi počnete – spravljanje svojih mobilnih telefonov v žep hlač. Sevanje, ki ga oddaja mobitel, namreč prav šokantno škoduje vašim reproduktivnim organom, zatorej upoštevajte nasvet: ven z njimi! Ali pa se odločite za drugo možnost: za spodnjice, ki zaustavijo sevanje! Več info pa v posnetku – z nami je bila trenerka za hormone in ščitnico Simone Godina!

Žal se s starostjo povečuje tudi možnost za pojav možganske in srčne kapi. Statistika kaže, da možganska kap letno udari več kot štiri tisoč Slovencev, srčna kap oz. srčni infarkt pa še več (okoli 5000 Slovencev), v večji meri moške. Pri njih začne pojavnost naraščati že po 30. letu, vrh pa je doseže okoli 60. leta. Prav v ta namen smo  skupaj s strokovnjaki pripravili poseben paket za zagotavljanje zdravega srca, ožilja in možganov.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Nas zdravstveni sistem na koncu zdravi ali nam škoduje? Nas medicina ubija?

Več kot desetletje ustvarjam oddajo Klepet ob kavi. Lotila sem se različnih tem, kjer bi lahko dobila po glavi, pa sem …

Zlom kolka in pomoč svetlobe za hitrejšo regeneracijo

Rdeča svetlobna terapija, znana tudi kot fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, ima številne aplikacije pri …

Domača naloga zate za to pomlad … se splača! Za zdravje in mladost.

Čas pomladi je tukaj …  s hčerko vsak dan hodiva na gozdno malico. Kar v gozdu in na jasi se najeva trobetnic, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.