MIKLAVŽEVO DARILO: Danes pri nakupu nad 60 eurov brezplačen paket suhih ekoloških marelic!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Brezplačne stvari, ki imajo večjo moč kot kupljene!

Brezplačne stvari, ki imajo večjo moč kot kupljene!

Da, to vam piše ženska, ki ima v omari vsaj za tisoč evrov prehranskih dopolnil najmočnejših adaptogenov in izvlečkov različnih rastlin na svetu. Zakaj? V moji karieri zdravstvenega delavca se je že na koncu faksa zgodila prelomnica, ki me je premaknila na pot, kjer lahko boljše uporabim talente s katerimi sem prišla na ta svet in ljudem približam moč narave. A moč narave ni v dopolnilih, čeprav jih sama redno testiram in celo ustvarjam. Dopolnila so namreč samo ... dopolnila. Baza pa mora biti vedno trda. Če je dovolj trda, potem tudi večino dopolnil (razen vitamina D in kakšnih alg) res ne rabim, sicer pa se je potrebno zavedati, da je trg dopolnil relativno svež trg, slabo reguliran in danes že na pošti lahko mimogrede nabaviš zalogo omega 3. Ampak pustimo vse tisto, kar piše na deklaraciji in predvsem kaj ne piše .... gremo mi k stvarem, ki nas resnično zbujajo iz prepričanja, da si lahko zdrav samo, če si lahko privoščiš vsa ta dopolnila, kar vsekakor ne drži.

Kot določeni adaptogeni zaradi svoje inteligence narave, ki jo je nemogoče ponarediti v laboratorjiu, tako tudi naštete vsakdanje reči skrivajo pozabljeno zdravilno moč. In da. Zanalašč sem zdaj uporabila besedo zdravilno, saj se ne bom nanašala na rastline (to je namreč prepovedano), temveč na tisto, kar snuje bistvo našega obstoja, kar nas gradi, regenerira in kar je življenje samo.


GOZD

Globje kot raziskujem, dlje kot potujem in srečujem oddaljene ljudi, bolj mi je v srcu jasno in vse bližje, da nam ni treba nikamor, da nam ni treba brati knjig, da je potreben samo reden sprehod v naravo. Tam mir, tišina. Ko človek preživi tri, štiri dni v naravi sam se mu zgodi celo razsvetljenje, a danes je marskomu že popoldan v gozdu dolgočasen in potrebuje vrsto naprav, da "zdrži". Če hočemo torej naprej v življenju ... moramo nazaj v gozd.
Pa še ena investicijska .... najboljša stvar v katero lahko trenutno investiraš je svoj gozd.
IZVIRSKA VODA

Voda je najbolj raziskana in hkrati najbolj skrivnostna stvar v vesolju. Je živa, ima svoj spomin, ima svoj način in je totalni "shape shifter". Vsak od nas je sposoben kreirati zdravilno vodo s svojo energijo in močjo misli, vendar vas tokrat ne vabim v čarovniške vode, temveč k izviru. Pijte živo vodo, naravno vodo. Po vsem svetu poznam družine, ki se vsak konec tedna vozijo ure in ure do izvirov, medtem ko smo v Sloveniji v 30 minutah zagotovo do enega naravnega izvira. To je super izlet v naravo, ogromno narediš za svoje zdravje, samo prazne steklenice potrebuješ (plastika ne velja).


DOTIK

Vse manj se dotikamo. Pa dajmo se. Ampak čutno, spoštjivo, z dobrimi nameni, za povezovanje. Dovolj smo gradili mostove, zdaj je čas, da začnemo graditi mostove. Most je lahko tudi samo rokovanje, lahko je objem, lahko je poljub in pri spolnih partnerjih je to združitev v sveti spolnosti, ki je pravzaprav dotik duš.


SPANJE

Težko da napišem članek o zdravju, kjer ne bi omenila spanja. Če nič na temu svetu ne upoštevajte, potem dajte vsaj to, da greste s kuram spat in s petelini vstat. To je najbolj zdravilna, najbolj regenerativna navada vašega življenja, če pa dodate še prave pogoje čiste teme in svežega zraka, boste telesu res najbolj dopustili, da ponoči opravi to, kar mora ... kaj to je? Razstrupljanje. Spanje je namreč naravno razstrupljanje in če se takrat zastrupljamo s svetlobo, hrano, mislimi ipd. .... potem telo ne opravi naloge ....

HVALEŽNOST

Najbolj preprosta in najmočnejša energijska tehnika na svetu. Kajti ... ni sreča tista, ki nas naredi hvaležne. Hvaležnost je tista, ki nas naredi srečne.
In hvaležnost je potrebno zapisovati, saj je to dejanje manifestacije. Če želite manifestirati še več dobrih stvair v življenju, potem pišite hvaležnosti. Meni osebno najbolj ustreza zvečer.


Prihajajo zanimivi dogodki.

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-na-off-v-objemu-neokrnjene-narave.html

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/samanski-ritual-medicinskega-kolesa-2965.html

Sorodne objave

Zakaj izdelki iz Sibirije? Zanimivosti in zgodovina fitomedicine

»Sibirija je srce velike in mogočne dežele Rusije. Očara te s svojo lepoto, veličastno naravo, čudovitimi gozdovi in …

Najbolj uporabno orodje v 2023 in 7-minutna vodena meditacija za pogovor s celicami

Saj bo, še malo. Vdih in izdih. Pa da vidimo, kaj vse nam lahko ponudi leto 2023.

Gostili smo štirikratno doktorandko in eno največjih strokovnjakinj za detoks dr. Christina Rahm

Zelo smo počaščeni, da smo v oddaji gostili štirikratno doktorandko in eno največjih strokovnjakinj za detoks dr. …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.