Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Bosanske piramide je zgradila civilizacija, naprednejša od naše!

Bosanske piramide je zgradila civilizacija, naprednejša od naše!

Odkritje bosanskih piramid je res fenomen sodobnega časa, a okoli njih še vedno vlada veliko skepse in nejevere – predvsem v obstoj energij tam. V vsej dolini obstajajo elektromagnetna in ultrazvočna pa tudi bolj prefinjene oblike energij (prana, torzijsko polje, Teslovi skalarni valovi, energetski žarek s parametrom žarčenja frekvence 28 kHz, ki se dviga iz piramide navzgor). O svoji izkušnji doživetja bosanskih piramid in ostalih “mističnih” dogodkih v svojem življenju bo spregovoril Marjan Ogorevc. Konec aprila in v avgustu se v Visoko (s samim odkriteljem Semirjem Osmanagićem) namenja tudi ekipa Klepeta ob kavi. Greste zraven?  

 

V nadaljevanju pogovora ne zamudite tudi, kako si bioterapevt Marjan Ogorevc razlaga nenavadno gradnjo in energetizem okolice bosanskih piramid. Kako je mogoče, da uradna znanost ne priznava bosanskih piramid, kako lahko razumemo subtilne energije tistega obomočja, kaj pravijo meritve in laboratorijski izvidi, zakaj nekateri ljudje občutijo nenavadne spremembe v dojemanju ali pa celo doživijo čudežne preskoke v zavesti? Kdo (in s kakšnim namenom) je sploh postavil te piramide ter ali bi bilo danes sploh mogoče zgraditi kaj podobnega?


Po raziskavah sodeč so piramide v Bosni stare najmanj 30.000 let. O tem obdobju sicer nimamo nikakršnih podatkov ali zapisov. Če proučujemo način gradnje, material, iz katerega so zgrajene, in izrabo energije, kakršno omogočajo, pa lahko sklepamo, da jih je zgradila civilizacija, ki je bila naprednejša od naše. Vse največje in najstarejše piramide na svetu (tudi te v Bosni) imajo posebne lastnosti, povezane z merljivimi energetskimi pojavi (elektromagnetizem, ultrazvok, infrazvok, Schumannova frekvenca in negativna ionizacija). Poleg naštetih imajo najverjetneje tudi značilnosti, ki jih (še) ne znamo izmeriti. Kljub vsemu lahko na podlagi dosedanjih merjenj razumemo, da je namen piramid tvorjenje oz. zbiranje ogromnih količin energije, ki jo je mogoče porabiti na različne načine (za komunikacijo, transport, gretje in celo zdravljenje).

 
 
 

Sorodne objave

Zakaj šaman pozna duhovno dimenzijo rastlin in kaj to pomeni?

Tokrat bomo z Mario Ano Kolman in Sanjo Lončar premlevali o tem, kakšna je duhovna moč rastlin. Ali rastline delujejo le …

Resnica o bosanskih piramidah − kaj pravijo ljudje in kaj učbeniki?

Energije v bosanskih piramidah so brez dvoma nekaj posebnega. O tem so v naši oddaji že govorili njihov odkritelj, dr. …

Zakaj je nepojasnjeno dogajanje na Altaju zanimalo tudi Nikolo Teslo?

Gora Beluha je najvišja gora Sibirije. Leži v središčni točki, od katere so enako oddaljeni štirje oceani. Ruski slikar, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.