Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kdo ste v resnici? Prageet Harris, The Stargate Experience

Kdo ste v resnici?  Prageet Harris, The Stargate Experience

Da smo veliko več, kot le to fizično telo, so začeli odkrivati tudi znanstveniki in pojasnjevati, da naša zavest ni sidrana samo v naših možganih, umu, temveč v vsaki celici našega telesa in da obstaja tudi tisti nevidni del, s katerim smo povezani onkraj naših fizičnih zaznav. S tem nevidnim delom, ki mu pravimo tudi Superzavest ali Nadzavest in ki predstavlja naš resnični jaz, se lahko povežemo preko intuicije. Zato je še kako pomembno, če želimo živeti svoj polni potencial, da razvijamo intuicijo, ta naš notranji glas, ki nas usmerja in vodi. Če ga le poslušamo in slišimo.

 

V današnjem času je um tisti, ki usmerja naše življenje. Kot vemo, pa je naš um kot računalniški program, ki se ga da programirati ali reprogramirati na različne načine. Družbeni sistemi so naravnani tako, da usmerjajo naš um in nas prav preko njega skušajo omejiti s širjenjem različnih vrst strahu, projeciranjem različnih omejitev in ustvarjanjem prepričanja, da nismo sposobni, vredni. Tega se naučimo že v otroštvu in nato stopnjujemo v naše odraslo obdobje. Na strahu temelječi družbi se kot človeško bitje ne moremo razvijati, kot bi se lahko glede na naše potenciale.

Alcazar, vodnik Zvezdnih vrat, predstavnik mojstrov Univerzuma, je večkrat poudaril, da človeštvo ne more več napredovati le s pomočjo uma. Čas je, da se povežemo s svojo Superzavestjo.

 

In kaj je Superzavest?

Kot že rečeno, obstaja Superzavest onkraj našega uma. Je kvantni aspekt naše človeške biti, ki pa ne obstaja v telesu, v fizični dimenzij, ne v času in prostoru. Zato ji rečemo Superzavest. Je del prostranosti vesolja, a vendar dostopna našemu človeškemu jazu, ko dvignemo svojo vibracijo. Je višji aspekt, s katerim se v številnih prejšnjih življenjih nismo uspeli povezati zavestno. Naša vibracija in zavest sta bili na prenizki ravni. Z višanjem vibracije si krepimo potencial za povezovanje s Superzavestjo.

 

Kakšen je doprinos v našem vsakdanjem življenju, če si višamo vibracijo in se povezujemo s svojo Superzavestjo?

 

Si lahko predstavljate življene brez strahu? Si lahko predstavljate, da ima vaša ustvarjalnost prosto pot? Da je brez bremen? Si lahko predstavljate, da se prosto gibljete po tem čudovitem planetu, kot vam srce poželi? Da je vaše delo ustvarjalno in izhaja iz zadovoljstva in praznovanja? To je vaš potencial.

 

Zvezdna vrata so nam v pomoč pri višanju vibracije in širjenju zavesti, pomagajo nam pri razvoju naše intuicije in odpravljanju omejitev, kar nam omogoča, da se skozi proces meditacije lahko povezujemo z našo Superzavestjo. Tako vedno bolj spoznavamo ta del sebe, se odpiramo in dopuščamo, da se sidra v naše fizično telo, kar predstavlja širjenje zavesti. Življenje nam postane bolj radostno, ljubeče, ustvarjalno in izpolnjeno. S povezavo naše Superzavesti naša ustvarjalnost dobi podporo, kakršne naš um ni sposoben ustvariti. Ustvarjalnost na vseh področjih našega življenja postane neomejena.

 

Zvezdna vrata so eden vodilnih pripomočkov na planetu za hitro širjenje naše zavesti. Prikličemo jih z našo namero v njihovi eterični obliki, ali pa si pomagamo s fizično strukturo, zasnovano po načelih svete geometrije.

Zvezdna vrata (v izvorni angleški obliki imenovana »The Stargate«) predstavljajo meddimenzionalni prehod, ki oddaja močno, visoko vibracijsko energijsko polje. Te energije podpirajo zdravljenje na vseh ravneh, prebujanje spečih delcev fizične in večdimenzionalne DNK in s tem prebujanje širšega zavedanja o sebi in svetu, v katerem živimo.

 

Celoten proces je preprost, če le imate namero in pogum, da stopite ven iz svoje stare rutine v nekaj, kar presega zmožnost vaše trenutne predstave. To delo je čudovita priložnost za vse tiste, pripravljene spoznati sebe in obsežnost vsega, kar ste.

 

 

Kaj so drugi povedali o izkušnjah z Zvezdnimi vrati

 

“Vibracie so prepolne ljubezni in nežnosti, pa vendar izjemno močne. Nikdar prej nisem bila tako sproščena. Čudovito je vstopiti v globine brezpogojne ljubezni in vzpostaviti povezavo s Superzavestjo”. - Petra

 

“Izjemno … po navadi med meditacijami ne čutim ničesar, toda pri tej meditaciji sem razločno čutila, da sem veliiiko bolj prostrana kot le to fizično telo. In ko sem zaključevala z meditacijo in znova prišla nazaj v običajno zavedanje mojega telesa, sem se počutila lahkotno in v stanju blaženosti. Hvala za to izkušnjo, podobnih si želim še več”. - Donatella

 

 

Avtor: Prageet Harris, The Stargate Experience International, http://www.thestargateexperience.com/

Sandra Lamut, The Stargate Experience Slovenija, sandra.lamut@gmail.com,

https://www.thestargateexperienceacademy.com/slovene

Vabimo vas, da se nam pridružite na mednarodnem dogodku Zvezdnih vrat, od 18. - 21. aprila, v Portorožu in izkusite nekaj, česar še niste izkusili. Izkušnjo z Zvezdnimi vrati se ne da prav opisati z besedami, jo je vredno doživeti!

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani https://www.thestargateexperienceacademy.com/slovenetranslation-global-stargate-experience-gathering-in-slovenia-2019. Kontakt: Sandra Lamut, sandra.lamut@gmail.com, 031 767 545.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.