Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Astrološki pogled na generacijo otrok, ki se rojevajo v tem času!

Astrološki pogled na generacijo otrok, ki se rojevajo v tem času!

Svet se nahaja na prelomnici! Koronkoti ali kako rečejo otrokom, rojenim v času korone … Imajo kakšno posebno poslanstvo? Zdi se, da smo na vrhuncu tehnološkega razvoja, manjka nam pa več sočutja, povezanosti s sabo, drugimi, živalmi, naravo … Bodo nove duše stremele k drugačnim vrednotam? Svet nedvomno potrebuje izjemne duše, ki bodo dvignile zavest človeštva. Večina otrok, rojenih v tem času, bo izbrala alternativni življenjski slog, ki bo ustrezal njihovim potrebam po resnici in sožitju z naravo − človeštvu bodo pomagali odkriti nove paradigme in forme boljšega sobivanja na tem lepem plavem planetu.

Astrolog Dušan Doblanovič Jimmy pojasnjuje: “Če gledamo z astrološkega vidika, ima vsaka generacija ima nekatere značilnosti, ki jih lahko pripišemo dolgim tranzitom zunanjih planetov skozi dvanajst znamenj. Predvsem vsaka kombinacija planetov Urana, Neptuna in Plutona traja dovolj dolgo, da vpliva na velik del svetovnega prebivalstva in v vsako novorojeno osebo vtisne edinstvene lastnosti tistega časa.”

Tako te otroke, duše rojene v današnjem času, na kratko označimo kot “sistemske razbijalce”, ki se nočejo prilagoditi umirajočemu sistemu, so izjemno bistri in ustvarjalni ter pred časom in z ekstremno socialno nesprejemljivo energijo (da lahko povzroči smrt starih iluzornih in na moči temelječih sistemov). Take otroke njihovi starši in drugi zlahka ne razumejo, saj se pogosto počutijo zelo drugačni. Mnogi med njimi so tudi sramežljivi, nekomunikativni in stare duše, preobčutljivi, z močnimi psihičnimi ali intuitivnimi sposobnostmi … Vodijo jih nematerialne potrebe in si močno želijo svetu nekako pomagati.

Skratka, nekaj značilnosti otrok, rojenih v tem času:

https://klepetobkavi.si/storitve/astroloska-natalna-karta-in-konzultacija-25-uri.html 

Prihajajoči dogodek, ki ga bo vodil astrolog Jimmy (hoja po žerjavici):
https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/hoja-po-zerjavici-2430.html 

Sorodne objave

Sončev mrk 8. aprila lahko prinese globalne pretrese ... povežite se s sabo!

Zapis je pripravil astrolog Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope.  Zapis iz energij meseca aprila 2024. …

Energije meseca aprila

April prinaša veter sprememb in prenove, ko se energije Ovna prelivajo v pogumna dejanja in nas postavljajo v središče …

Kozmični vpliv na človeka in na dogajanje na Zemlji

Mnogi spomladi tožijo nad spomladansko utrujenostjo, slabim psihofizičnim stanjem in splošnim poslabšanjem razpoloženja …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.